Ervaringen

Wil je ervaringen van anderen lezen over PW Personal Training?

Maak hier dan nu gebruik van. Je krijgt een goed beeld van de mogelijkheden en diensten. Daarnaast vertellen de klanten nog iets over hun ervaringen met Personal Training bij Paul Witte en de gegeven voedingsadviezen en de op maat gemaakte persoonlijke schema's.

Hallo Paul,

 

Wilde je dit niet onthouden, ik heb mijn doel bereikt; 95KG.
Zo ziet dat er uit 105 tegenover 95 kg.

 

Dank voor je inzet, motivatie en advies!

 

 

Theo Stevens 105 kg voor training

Theo Stevens 105 kg

Theo Stevens 95 kg, doel bereikt

Theo Stevens 95 kg

 

 

Theo heeft 20 trainingen gedaan en zijn voeding aangepast!
10 kilo afgevallen in 10 weken!

 

Prachtig resultaat!

Theo Stevens,

Jeroen; 2 december 2015, gewicht 100 kilo.
Jeroen; 15 april 2016, gewicht 81,7 kilo.

 

 

Lichaamsmeting 15-nov-2015

15 november 2015

Lichaamsmeting 12-apr-2016

12 april 2016

 

 

In november 2015 ben ik in contact gekomen met Paul over personal training. De motivatie hiervoor was in eerste instantie niet zozeer dat ik vond dat het echt nodig was, maar kreeg rugklachten die aan bleven houden en de chiropractor gaf aan dat een paar kilo minder al een heel stuk zou helpen. De afgelopen jaren wel al wat bezig geweest met anders eten / nadenken over voedsel en in beweging zijn, maar merkte dat ik het extra zetje nodig had om dit daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. Maar als ik er dan toch mee ga beginnen, waarom dan niet de lat wat hoger leggen en proberen echt een verandering te creëren.

 

Ik heb dit besproken met Paul en aangegeven over de rugklachten en dat mijn doel 20 kilo eraf was en mijn eetpatroon aan te passen, zodat dit een daadwerkelijke verandering is in mijn leef / eet patroon. Paul kwam met een heel goed voorstel, 1x in de week met Paul en 1x in de week met Niels trainen en daarnaast met Paul het voedingspatroon aanpassen en bijhouden. De afwisseling van het trainen met Niels en Paul is een absolute aanrader, beide hebben ze een andere manier van trainen, die zeer goed op elkaar aansluit en waardoor er nog meer afwisseling zit in de trainingen.

 

 

Voorkant Lichaam op 02-dec-2015

2 december 2015

Voorkant Lichaam op 15-apr-2016

15 april 2016

Zijkant Lichaam op 02-dec-2015

2 december 2015

Zijkant Lichaam 5-apr-2016

15 april 2016

 

 

Met Paul trainen we meer gericht op het aanpakken van de rugklachten en met Niels vooral conditioneel en verzuring van de spieren. Vanaf het moment dat we begonnen zijn met trainen en het eetpatroon aanpassen, vlogen de kilo's eraf wat de motivatie om door te gaan extra stimulans geeft. Ben nu c.a. 5 maanden bezig en het doel van 20 kilo's is bijna bereikt... Als ik wist dat het zo "makkelijk" zou zijn om aanpassingen te realiseren, had ik dit al jaren geleden gedaan!!

 

Paul en Niels, bedankt zo ver!

Jeroen Wassenaar,

Allereerst zal ik me even voorstellen,

Ik ben Bapke, 38 jaar oud, heb een gezin en werk als (deeltijd) stewardess bij de KLM.

 

Sport heeft altijd een belangrijke plaats in mijn leven gehad. Afgelopen jaren trainde ik voornamelijk regelmatig in het Lifefit Centre, voornamelijk om fit te blijven. Nog niet zo lang geleden toen ik tijdelijk elders aan het trainen was werd ik aangesproken met de vraag of ik meedeed aan een fitness wedstrijd. Nooit bij stil gestaan, maar ik vond het wel een leuk compliment en deze vraag plantte bij mij een zaadje. Waarom ook niet? Maar hoe ga ik dat aanpakken? Ben ik hier niet te oud voor? Moet ik dit wel willen? Mijn antwoord op deze vraag is: Ja, ik wil dit, ik wil trainen naar een doel, ik wil kijken hoever ik kom, ik wil dat podium op en daarvoor trainen “to the max”! Dus;

 

Vroeg ik Paul mij te helpen, want dat podium bereiken is meer dan alleen gewichten tillen. Er komt zoveel meer bij kijken, zoals het hebben van discipline en doorzettingsvermogen, kennis en kunde van techniek en voeding. Daar kan Paul me heel goed bij helpen, want ondanks mijn eigen kennis en kunde heb ik nog heel veel te leren. De oefeningen en schema’s voor minimaal vijf keer per week doe ik samen met Paul. Het aantal REPS (herhalingen) en gewichten moeten omhoog en ook mijn voeding is bijgesteld. Al het eten wegen en bijhouden, zodat ik zo optimaal mogelijk mijn spieren kan voeden (Bulken) en sterker word. Dat laatste is nu het proces waar ik inzit, maar langzaamaan ga ik in de Cut fase, meer eiwitten, minder koolhydraten en calorieën, helaas! Vet eraf, spieren erbij, oftewel droog trainen.

 

 

Het podium bereiken voor Bikini Fitness - Trainen met PW Personal Training Het podium bereiken voor Bikini Fitness - Team SheWolves

 

 

Naast Paul heb ik ook nog een andere coach, Jeanet Wolf, zij helpt mij o.a. bij het poseren. Tja, want daar had ik ook nog geen kaas van gegeten! Mijn eerste poseer les had ik vorige week zaterdag. Ik had er zelfs de volgende spierpijn van. Nogal bizar om op hakken zo alles aan te spannen en te staan dat het lijkt alsof je heel ontspannen bent. Maar dat is absoluut niet het geval, vandaar ook de spierpijn! Nu moet ik thuis veel oefenen op hakken en het liefst in bikini (daar wacht ik nog even mee). Wat betreft de bikini, dat luistert ook heel nauw: Het moet voldoen aan bepaalde eisen en maten. Het liefst met veel glitters en steentjes, zo ook de hakjes waarop geposeerd wordt. De bikini en hakjes moet ik dan ook nog aanschaffen, want die heb ik niet! Het worden vast veel glitters, want als we dan toch “all the way” gaan, mogen die bij mij ook niet ontbreken.

 

Ik heb me opgegeven voor de wedstrijd op 22 mei, klasse C in Ahoy te Rotterdam. Ik doe mee met de 35+ klasse, maar het is nog niet geheel duidelijk of de wedstrijd voor mij door kan gaan, dit wegens de heel kleine groep 35 plussers. Mocht deze wedstrijd daardoor toch niet door kunnen gaan, dan sta ik begin juni op het podium. Tot er meer duidelijkheid is houd ik als einddoel 22 mei aan.

 

Er zullen zeker momenten komen dat ik het zwaar zal hebben of zou willen stoppen, het zinloos en echt geen zin meer heb om naar de sportschool te gaan, maar mocht ik dat podium halen dan betekend dat dus dat ik alles doorstaan heb en dat op zich is al een hele prestatie! Ik vind het absoluut een heel spannend avontuur en zal alle steun van Paul en anderen om mij heen nodig hebben. Met nog een aantal maanden te gaan, ben ik heel benieuwd naar het eindresultaat en mijn transformatie! To be continued…

Bapke Derks,

Na 3 jaar flink last van mijn schouder en na onderzoek van artsen bleek mijn schouder versleten, helaas niks aan te doen. Tot ik Paul tegen kwam, september 2014 en begonnen ben met trainen onder begeleiding van Paul. We zijn begonnen met 2x per week, 0 conditie dus moest echt van ver komen maar na 5 maanden geen last meer van mijn schouder iets waar ik hem heel dankbaar voor ben.

 
Mijn conditie schoot omhoog en het is ook nog eens heel gezellig om met Paul te trainen, maar hij weet van flink aanpakken. Een uur sporten is dan ook echt zweten met hem. Zijn kennis over sport training en voeding is enorm en zeer doeltreffend, ik ben ondertussen in 11 weken tijd 15 kilo afgevallen en in hele goede conditie.

 

Ik heb Paul nu bijna een jaar als personal trainer en vind het heerlijk om met hem te sporten en ga zeker met hem door. Wil je net als ik een goede conditie en evt afvallen zou ik Paul zeer zeker aanbevelen.

Charlie Stoel,