Ervaringen

Wil je ervaringen van anderen lezen over PW Personal Training?

Maak hier dan nu gebruik van. Je krijgt een goed beeld van de mogelijkheden en diensten. Daarnaast vertellen de klanten nog iets over hun ervaringen met Personal Training bij Paul Witte en de gegeven voedingsadviezen en de op maat gemaakte persoonlijke schema's.

Peter Berkhout Spieren en Afvallen

 

Vier maanden geleden en jaren van geen sport en iets te bourgondisch leven, ben ik begonnen met rennen. Waarom; nou het is makkelijk. Tijdens het ademhalen zei een mede-ren-gek tegen mij; "weet je wie jij eens zou moeten bellen?" en zo kwam ik bij Paul. 106 kilo, prachtige mannenborsten, cupje b, een hangbuik en spieren die nog net de buik en borst konden tillen.

 

Vier maanden later ben ik 15 kilo afgevallen, nog niet helemaal waar ik wil zijn, immers afvallen was de opzet. Nu gaan we beginnen aan de volgende stap, aan bouwen, sterker en zwaarder worden, geen spek, spier!

 

Dank je wel Paul, het was niet altijd makkelijk, maar man wat sleep je mij er doorheen!

Peter Berkhout,

Toen ik twee maanden geleden besloot mijn linkerknie te laten vervangen door een prothese heb ik mij zelf vooraf twee doelen gesteld:

 

  1. Val 10 kilo af
  2. Zorg dat je beenspieren sterker worden zodat ze snel herstellen en mij meer kracht geven direct na de operatie

 

Ik weet uit ervaring dat een stok achter de deur mij enorm helpt. Via via kwan ik bij Paul terecht. En omdat ik al sportte in Life Fit waren we er snel uit. We hadden 9 weken ons doel te bereiken. Mede dankzij Paul zijn afwisselende en stimulerende trainingssopbouw heb ik mij niet verveeld.

 

Eric Rahusen hersteld na operatie

 

Inmiddels is de operatie 6 dagen geleden en ik merk aan alles dat ik goed herstel. Loop al nauwelijks met krukken en heb genoeg kracht in mijn goede been om alleen daarmee op te staan. Bovendien ben ik mijn 10 kilo kwijt, mede dankzij de samenwerking met Wesley die voor gezonde goed geproportioneerde maaltijden zorgt.

 

Na mijn fysio ga ik zeker naar Paul terug om nieuwe doelen te stellen. Het werkt verslavend en ik merkt dat ik gezonder in mijn vel zit.

 

Met vriendelijke groet,
Eric Rahusen

Eric Rahusen,

Goedendag,

 

Even voorstellen ik ben Theo van Dam, 14 juni 2017 begonnen met het roer om te gooien en dit keer echt. Maar niet zonder hulp want ik heb wat af geklooid in het verleden.

 

In contact gekomen met Paul en dat was en is een prima keuze! Er is een plan van aanpak gemaakt hoe gaan we die kilo’s eraf krijgen. Met intensive bergeleiding en een positieve aanpak van Paul smelten de kilo’s eraf als een voorjaarszonnetje die op de sneeuw schijnt.

 

De combinatie van training en voedingsadvies prepmaaltijden werkt uitstekend kan ik wel stellen. Elke 2 weken een weegmoment en nu komt het leuke het is dan net of je een cadeau mag uitpakken elke keer weer kilo’s eraf inderdaad kilo’s! Het grote voordeel van personal trainging is die positieve stok achter de deur je maakt afspraken je zoekt de grenzen van je mogelijkheden op en geeft niet op.

 

Paul houdt je scherp en gemotiveerd om door te pakken om je doelstellingen te bereiken. Dat heeft bij mij geresulteerd ik een gewichtsafname van 35 kilo in drieënhalve maand! Ik ben nog bezig om mijn doelstelling te gaan bereiken met behulp van Paul, Niels en Daan, want ook bij deze 2 laatstgenoemde mannen train ik regelmatig ook met deze gasten is het prettig trainen.

 

Gewichtsafname bij Theo van Dam

 

Bij Paul op locatie Life Fit, bij Niels op locatie Zandvoort en bij Daan op verschilde locaties buiten in Haarlem. De mannen ik wil ondanks ik nog niet klaar ben alle drie alvast ongelofelijk bedanken voor jullie positieve en altijd gevarieerde trainingen. Ik zou iedereen die wat kilo’s kwijt wil of om wat voor rede dan ook eens in gesprek te gaan met Paul want een ding weet ik nu zeker samen met een professioneel bereik je de doelstelling die je voor je zelf heb gesteld.

 

Met vriendelijke groet,
Theo

Theo van Dam,

Hallo Paul,

 

Wilde je dit niet onthouden, ik heb mijn doel bereikt; 95KG.
Zo ziet dat er uit 105 tegenover 95 kg.

 

Dank voor je inzet, motivatie en advies!

 

 

Theo Stevens 105 kg voor training

Theo Stevens 105 kg

Theo Stevens 95 kg, doel bereikt

Theo Stevens 95 kg

 

 

Theo heeft 20 trainingen gedaan en zijn voeding aangepast!
10 kilo afgevallen in 10 weken!

 

Prachtig resultaat!

Theo Stevens,