Vragen

Inleiding Veel Gestelde Vragen

Op deze pagina zal ik trachten om veel gestelde vragen te beantwoorden. Deze pagina wordt periodiek bijgewerkt en heb je een vraag die niet op deze pagina voorkomt of is het gegeven antwoord niet volledig duidelijk stuur dan gerust een e-mailbericht naar via het contactformulier of bel mij op het nummer: 06-28140685.

Q?

Waar kan ik privé fitness met een personal trainer volgen?

A.

Paul Witte biedt personal training in de hele regio Haarlem - Zandvoort, te weten:

Fitness in Haarlem

Fitness in Bloemendaal

Fitness in Zandvoort

Fitness in Heemstede

Fitness in Aerdenhout

Fitness in Bentveld

Q?

Moet ik lid zijn van de sportschool om daar Personal Training te af te nemen?

A.

Nee, als je bij PW Personal Training trainingen afneemt hoef je geen te lid van de sportschool.

Q?

Ik wil weleens proberen of ik Personal Training leuk vind, kan ik een proeftraining proberen?

A.

Ja, je kan één of twee losse trainingen afnemen en daarna besluiten of je een pakket wil van een aantal trainingen. Ik hoop dat je aan de hand hiervan een goede inschatting kunt maken of personal training iets voor je is.

Q?

Kan ik altijd langskomen voor een intakegesprek?

A.

Ik maak graag de tijd voor je vrij om je ook echt persoonlijk te woord te staan. Neem daarom contact op via het contactformulier of bel direct op: 06-28140685.

Q?

Kan ik ook samen met een vriend(in) met één Personal trainer sporten?

A.

Ja, ik bied Duo-Trainingen en dat kan ook op elke locatie, zoals buiten, in de sportschool of bij je thuis. Voor Duo-Trainingen geldt een gereduceerd tarief. Zie hiervoor de tarieven pagina.

Q?

Ik heb het erg druk en ik ben veel op reis, heeft Personal Training of Small Group Training voor mij wel zin?

A.

Jazeker! Juist wanneer je het druk hebt of veel reist is Personal Training een uitkomst. Je kan hierdoor gericht training door een op maat gemaakt trainingsschema.

Q?

Hoe vaak moet ik trainen als ik resultaat wil zien?

A.

Dat is helemaal afhankelijk van de doelstelling. Je kunt al vooruitgang boeken bij één training per week. Tijdens het intakegesprek bekijk ik wat voor jouw de beste frequentie is.

Q?

Moet ik altijd op dezelfde dag, locatie en tijd trainen?

A.

Bij Personal Training kan je samen met mij sporten op welke moment voor jou uitkomt en op alle locaties. Wil je in de sportschool trainen dan ben je gebonden aan de openingstijden van de sportschool. Small Group Training gaat in periodes waarbij de training op een vast moment in de week wordt gegeven.

Q?

Ik ben al veel lid geweest van sportscholen en het is gewoon niets voor mij! Waarom bij PW Personal Training dan wel?

A.

Mijn aanpak is persoonlijk en efficiënt. Daarnaast train ik functioneel en breng ik veel afwisseling in de trainingen. Laat je verrassen!

Q?

Hoe weet ik wat voor training bij mij past?

A.

Ik help je graag! Het lijkt misschien ingewikkeld, maar in een intakegesprek kan ik je snel helpen en inschatten wat voor je goed geschikt is. Uiteraard is zo’n intakegesprek gratis en vrijblijvend. Je kunt een afspraak maken via mijn contactgegevens of je kunt mij bellen om snel een gesprek aan te gaan.