Personal Trainer Haarlem

Een personal trainer in Haarlem?

Paul Witte is uw personal trainer in de regio!

 

PW Personal Training uw personal trainer

Met een HBO diploma Sport en Bewegen en een flink aantal jaren ervaring, mag u van Paul Witte dat verwachten wat u van de ideale personal trainer verwacht. Paul heeft ervaring op heel veel vlakken in de sport en heeft bovendien zelf topsport bedreven. Als personal trainer kent Paul de beperkingen van het lichaam en weet precies wat er nodig is om op een verantwoorde manier mensen te begeleiden. Daarnaast is Paul een uitstekende inspirator en deskundig voedingsexpert. Alles tezamen maken van PW Personal Training de ideale personal trainer.

Een personal trainer met inzicht

Ons leven kent vandaag de dag vele verplichtingen. Tijd vrij maken voor sporten is vaak een hele opgave. Nadenken over hoe het sporten aan te pakken, is dan vaak een nog grotere opgave. Naast dat u van uw personal trainer kennis en kundigheid mag verwachten, is Paul Witte ook een zeer goede motivator. Geen drill instructeur, maar een motivator met inzicht. Een perfect afgemeten trainingsprogramma compleet afgestemd op u, dat is de meerwaarde van een goede personal trainer.

Persoonlijke begeleiding

Een personal trainer biedt allerhande persoonlijke begeleiding. Of u nu aan uw algemene conditie wilt werken, beter in shape wilt komen, of u hele specifieke trainingswensen heeft waar u zelf niet verder in komt, een personal trainer helpt u uw doelen te realiseren. Het is ook mogelijk om in kleine groepen te trainen. U kunt met een vriendin of vriend trainen (duotraining) wat leuk en voordelig is. Een groep kan maximaal uit 4 mensen bestaan. U kunt zelf een groep samenstellen, maar u kunt ook instromen. Sporten en trainen in een groep kan erg goed werken, omdat de vorderingen die gemaakt worden een ander motiveren. Ook al traint u in een groep, de aandacht van de personal trainer voor uw situatie is er niet minder om.

Uw personal trainer in Haarlem

U kunt op verschillende manieren gebruik maken van een personal trainer in Haarlem. Het kan bij u aan huis, in de open lucht in de omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen en Zandvoort, bij LifeFit Centre in Haarlem of binnen onze eigen trainingsfaciliteiten in Haarlem. Het voordeel van buiten trainen, is dat u geen sportschoolabonnement nodig heeft. Zo trainen wij regelmatig in de Hout in Haarlem en in het Reinaldpark in Haarlem. Stuk voor stuk prima plekken om een personal training te geven.

Uw personal trainer verzorgt de materialen, zodat u verzekerd bent van een optimale training.

Voedingsadvies

Naast professioneel advies over bewegen en belasten, geeft PW Personal Training als personal trainer ook voedingsadviezen. Uiteraard alleen wanneer u dit zelf wilt. Voeding heeft een grote invloed op ons lichaam en een combinatie van de juiste voeding en het juiste trainingsprogramma zorgt voor de beste resultaten.

Wacht niet langer, een personal trainer is niet duurder dan een duur fitness abonnement zonder gewenst resultaat. Bel of mail voor een gratis intake gesprek met uw personal trainer in Haarlem van ongeveer 45 minuten.

RegioRegio
Personal Trainer Aerdenhout Personal Trainer Heemstede
Personal Trainer Bentveld Personal Trainer Overveen
Personal Trainer Bloemendaal Personal Trainer Zandvoort
Personal Trainer Haarlem