Een personal trainer in Haarlem voor u

Met een HBO diploma Sport en Bewegen en een flink aantal jaren ervaring, mag u van Paul Witte dat verwachten wat u van de ideale personal trainer verwacht. Paul heeft ervaring op heel veel vlakken in de sport en heeft bovendien zelf topsport bedreven. Als personal trainer kent Paul de beperkingen van het lichaam en weet precies wat er nodig is om op een verantwoorde manier mensen te begeleiden. Daarnaast is Paul een uitstekende inspirator en deskundig voedingsexpert. Alles tezamen maken van PW Personal Training de ideale personal trainer.

Een personal trainer met inzicht

Ons leven kent vandaag de dag vele verplichtingen. Tijd vrij maken voor sporten is vaak een hele opgave. Nadenken over hoe het sporten aan te pakken, is dan vaak een nog grotere opgave. Naast dat u van uw personal trainer kennis en kundigheid mag verwachten, is Paul Witte ook een zeer goede motivator. Geen drill instructeur, maar een motivator met inzicht. Een perfect afgemeten trainingsprogramma compleet afgestemd op u, dat is de meerwaarde van een goede personal trainer.

Personal trainer in de breedste zin?

Paul Witte is als personal trainer zeer divers in het begeleiden van mensen. De motivatie en de gesteldheid van zijn klanten is immers ook steeds anders. De één wil fitter worden, of een beter figuur krijgen, de ander is al fanatiek aan het trainen, maar zit op een dood punt.

Onafhankelijk van uw wens kunt u bij PW Personal Training terecht voor uw personal trainer. Het is de uitdaging voor iedereen de juiste vorm van trainen te vinden!

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw personal trainer in Haarlem

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer BentveldPersonal Trainer Haarlem – Personal Trainer Heemstede  – Personal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Persoonlijke begeleiding

Een personal trainer biedt allerhande persoonlijke begeleiding. Of u nu aan uw algemene conditie wilt werken, beter in shape wilt komen, of u hele specifieke trainingswensen heeft waar u zelf niet verder in komt, een personal trainer helpt u uw doelen te realiseren. Het is ook mogelijk om in kleine groepen te trainen. U kunt met een vriendin of vriend trainen (duotraining) wat leuk en voordelig is. Een groep kan maximaal uit 4 mensen bestaan. U kunt zelf een groep samenstellen, maar u kunt ook instromen. Sporten en trainen in een groep kan erg goed werken, omdat de vorderingen die gemaakt worden een ander motiveren. Ook al traint u in een groep, de aandacht van de personal trainer voor uw situatie is er niet minder om.

Voedingsadvies

Naast professioneel advies over bewegen en belasten, geeft PW Personal Training als personal trainer ook voedingsadviezen. Uiteraard alleen wanneer u dit zelf wilt. Voeding heeft een grote invloed op ons lichaam en een combinatie van de juiste voeding en het juiste trainingsprogramma zorgt voor de beste resultaten.

Wacht niet langer, een personal trainer is niet duurder dan een duur fitness abonnement zonder gewenst resultaat. Bel of mail voor een gratis intake gesprek met uw personal trainer in Haarlem van ongeveer 45 minuten.

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle