Ervaring van anderen

Kijk hoe anderen het deden. Je krijgt een goed beeld van de mogelijkheden en diensten. Daarnaast vertellen de klanten nog iets over hun ervaringen met Personal Training bij Paul Witte en de gegeven voedingsadviezen en de op maat gemaakte persoonlijke schema’s.

2 doelen

Toen ik twee maanden geleden besloot mijn linkerknie te laten vervangen door een prothese heb ik mij zelf vooraf twee doelen gesteld:

  1. Val 10 kilo af
  2. Zorg dat je beenspieren sterker worden zodat ze snel herstellen en mij meer kracht geven direct na de operatie

Ik weet uit ervaring dat een stok achter de deur mij enorm helpt. Via via kwan ik bij Paul terecht. En omdat ik al sportte in Life Fit waren we er snel uit. We hadden 9 weken ons doel te bereiken. Mede dankzij Paul zijn afwisselende en stimulerende trainingssopbouw heb ik mij niet verveeld.

Eric Rahusen 240x300 1

Het herstel

Inmiddels is de operatie 6 dagen geleden en ik merk aan alles dat ik goed herstel. Loop al nauwelijks met krukken en heb genoeg kracht in mijn goede been om alleen daarmee op te staan. Bovendien ben ik mijn 10 kilo kwijt, mede dankzij de samenwerking met Wesley die voor gezonde goed geproportioneerde maaltijden zorgt.

Na mijn fysio ga ik zeker naar Paul terug om nieuwe doelen te stellen. Het werkt verslavend en ik merkt dat ik gezonder in mijn vel zit.

Met vriendelijke groet,
Eric Rahusen

– Eric Rahusen

Wie ben ik?

Even voorstellen ik ben Theo van Dam, 14 juni 2017 begonnen met het roer om te gooien en dit keer echt. Maar niet zonder hulp want ik heb wat af geklooid in het verleden.

Plan maken

In contact gekomen met Paul en dat was en is een prima keuze! Er is een plan van aanpak gemaakt hoe gaan we die kilo’s eraf krijgen. Met intensive bergeleiding en een positieve aanpak van Paul smelten de kilo’s eraf als een voorjaarszonnetje die op de sneeuw schijnt.

Training en voeding

De combinatie van training en voedingsadvies prepmaaltijden werkt uitstekend kan ik wel stellen. Elke 2 weken een weegmoment en nu komt het leuke het is dan net of je een cadeau mag uitpakken elke keer weer kilo’s eraf inderdaad kilo’s! Het grote voordeel van personal trainging is die positieve stok achter de deur je maakt afspraken je zoekt de grenzen van je mogelijkheden op en geeft niet op.

35 kilo!

Paul houdt je scherp en gemotiveerd om door te pakken om je doelstellingen te bereiken. Dat heeft bij mij geresulteerd ik een gewichtsafname van 35 kilo in drieënhalve maand! Ik ben nog bezig om mijn doelstelling te gaan bereiken met behulp van Paul, Niels en Daan, want ook bij deze 2 laatstgenoemde mannen train ik regelmatig ook met deze gasten is het prettig trainen.

Theo van Dam 240x300 1

Bedankt!

Bij Paul op locatie Life Fit, bij Niels op locatie Zandvoort en bij Daan op verschilde locaties buiten in Haarlem. De mannen ik wil ondanks ik nog niet klaar ben alle drie alvast ongelofelijk bedanken voor jullie positieve en altijd gevarieerde trainingen. Ik zou iedereen die wat kilo’s kwijt wil of om wat voor rede dan ook eens in gesprek te gaan met Paul want een ding weet ik nu zeker samen met een professioneel bereik je de doelstelling die je voor je zelf heb gesteld.

Met vriendelijke groet,
Theo

– Theo van Dam,

Theo Stevens

Hallo Paul,

Wilde je dit niet onthouden, ik heb mijn doel bereikt; 95KG.
Zo ziet dat er uit 105 tegenover 95 kg.

Dank voor je inzet, motivatie en advies!

Theo heeft 20 trainingen gedaan en zijn voeding aangepast!
10 kilo afgevallen in 10 weken!

Prachtig resultaat!

– Theo Stevens

Theo Stevens 105kg 240x300 1

Theo Stevens 105 kg

Theo Stevens 95kg 240x300 1

Theo Stevens 95 kg

Jeroen Wassenaar

Jeroen; 2 december 2015, gewicht 100 kilo.
Jeroen; 15 april 2016, gewicht 81,7 kilo.

Rugklachten

In november 2015 ben ik in contact gekomen met Paul over personal training. De motivatie hiervoor was in eerste instantie niet zozeer dat ik vond dat het echt nodig was, maar kreeg rugklachten die aan bleven houden en de chiropractor gaf aan dat een paar kilo minder al een heel stuk zou helpen. De afgelopen jaren wel al wat bezig geweest met anders eten / nadenken over voedsel en in beweging zijn, maar merkte dat ik het extra zetje nodig had om dit daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. Maar als ik er dan toch mee ga beginnen, waarom dan niet de lat wat hoger leggen en proberen echt een verandering te creëren.

Lichaamsmeting 1 180x300 1

15 november 2015

Lichaamsmeting 2 180x300 1

12 april 2016

Het doel

Ik heb dit besproken met Paul en aangegeven over de rugklachten en dat mijn doel 20 kilo eraf was en mijn eetpatroon aan te passen, zodat dit een daadwerkelijke verandering is in mijn leef / eet patroon. Paul kwam met een heel goed voorstel, 1x in de week met Paul en 1x in de week met Niels trainen en daarnaast met Paul het voedingspatroon aanpassen en bijhouden. De afwisseling van het trainen met Niels en Paul is een absolute aanrader, beide hebben ze een andere manier van trainen, die zeer goed op elkaar aansluit en waardoor er nog meer afwisseling zit in de trainingen.

Bedankt!

Met Paul trainen we meer gericht op het aanpakken van de rugklachten en met Niels vooral conditioneel en verzuring van de spieren. Vanaf het moment dat we begonnen zijn met trainen en het eetpatroon aanpassen, vlogen de kilo’s eraf wat de motivatie om door te gaan extra stimulans geeft. Ben nu c.a. 5 maanden bezig en het doel van 20 kilo’s is bijna bereikt… Als ik wist dat het zo “makkelijk” zou zijn om aanpassingen te realiseren, had ik dit al jaren geleden gedaan!!

Paul en Niels, bedankt zo ver!

– Jeroen Wassenaar,

Lichaam Voorkant 1 240x300 1

2 december 2015

Lichaam Voorkant 2 240x300 1

15 april 2016

Lichaam Zijkant 1 240x300 1

2 december 2015

Lichaam Zijkant 2 240x300 1

15 april 2016