Wil je ervaringen van anderen lezen over PW Personal Training?

Maak hier dan nu gebruik van. Je krijgt een goed beeld van de mogelijkheden en diensten. Daarnaast vertellen de klanten nog iets over hun ervaringen met Personal Training bij Paul Witte en de gegeven voedingsadviezen en de op maat gemaakte persoonlijke schema’s.

Paul biedt keer op keer een bijzonder gevarieerd trainingsprogramma aan, vooral gericht op kracht en conditie en toegespitst op mijn persoonlijke doelen. Middels de personal training, in combinatie met voedingsadvies van Paul en zelfstandig hardlopen ben ik in staat gebleken om verassende resultaten te boeken op het gebied van gewichtsverlies, uithoudingsvermogen en spieropbouw.

De variatie in de training vergroot de “fun factor” en werkt motiverend. Kortom, ik ben bijzonder enthousiast over de personal training met Paul en de geboekte resultaten; ik ben zeker van plan om de komende maanden op deze voet verder te gaan en kan Paul dan ook aanbeleven als personal trainer.

– Marcel van der Meer

Ik ben zeer tevreden over de trainingen bij Paul Witte. Geen enkele training is hetzelfde en hij weet me goed te motiveren om net dat extra stapje te doen. Belangrijker nog merk ik dat de trainingen resultaat hebben.

Verder niet onbelangrijk: Paul is gewoon een leuke vent!

– Koos Wolters