Goedendag

Even voorstellen ik ben Theo van Dam, 14 juni 2017 begonnen met het roer om te gooien en dit keer echt. Maar niet zonder hulp want ik heb wat af geklooid in het verleden.

In contact gekomen met Paul en dat was en is een prima keuze! Er is een plan van aanpak gemaakt hoe gaan we die kilo’s eraf krijgen. Met intensive bergeleiding en een positieve aanpak van Paul smelten de kilo’s eraf als een voorjaarszonnetje die op de sneeuw schijnt.

Theo van Dam 240x300 1

De combinatie van training en voedingsadvies prepmaaltijden werkt uitstekend kan ik wel stellen. Elke 2 weken een weegmoment en nu komt het leuke het is dan net of je een cadeau mag uitpakken elke keer weer kilo’s eraf inderdaad kilo’s! Het grote voordeel van personal trainging is die positieve stok achter de deur je maakt afspraken je zoekt de grenzen van je mogelijkheden op en geeft niet op.

Paul houdt je scherp en gemotiveerd om door te pakken om je doelstellingen te bereiken. Dat heeft bij mij geresulteerd ik een gewichtsafname van 35 kilo in drieënhalve maand! Ik ben nog bezig om mijn doelstelling te gaan bereiken met behulp van Paul, Niels en Daan, want ook bij deze 2 laatstgenoemde mannen train ik regelmatig ook met deze gasten is het prettig trainen.

Bij Paul op locatie Life Fit, bij Niels op locatie Zandvoort en bij Daan op verschilde locaties buiten in Haarlem. De mannen ik wil ondanks ik nog niet klaar ben alle drie alvast ongelofelijk bedanken voor jullie positieve en altijd gevarieerde trainingen. Ik zou iedereen die wat kilo’s kwijt wil of om wat voor rede dan ook eens in gesprek te gaan met Paul want een ding weet ik nu zeker samen met een professioneel bereik je de doelstelling die je voor je zelf heb gesteld.

Met vriendelijke groet,
Theo

– Theo van Dam,