Mijn naam is Paul Witte, geboren in Haarlem en jarenlang gewoond in Overveen. Ik ben een sportman in hart en nieren. Ik heb de opleiding Sport & Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) afgerond en mag de titel voeren van Sport & Bewegen Professional. Dit betreft een 4 jarige HBO opleiding. Sinds begin 2011 ben ik begonnen als personal trainer in de regio Haarlem, Bentveld, Aerdenhout en Zandvoort. Inmiddels zijn veel klanten u voor gegaan om de stap naar personal training te maken.

Al tijdens mijn studie ben ik jarenlang werkzaam geweest als fitnessinstructeur bij Lifefit, een grote sportschool in Haarlem. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de nodige praktijkervaring heb opgedaan.

Na het afronden van mijn studie ben ik in 2011 begonnen als bewegingsagoog in een psychiatrische kliniek/ TBS kliniek, waarbij het doel is cliënten/patiënten te activeren en te motiveren voor lichamelijke beweging. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het geven van individuele fitness of fitness in groepsverband, ook geef ik andere sportactiviteiten. Naast het werken vanuit mijn bedrijf, ben ik nog steeds werkzaam als bewegingsagoog.

Ik kom zelf uit de topsport wereld, dus ik weet wat er gevraagd wordt om discipline te hebben om doelen te behalen. Van nature ben ik resultaatgericht, vanuit deze gedachte ben ik nieuwsgierig naar jouw doelen. Als wij samen de doelstellingen in kaart hebben gebracht, gaan we aan de slag.

Dus ben je toe aan een ervaren personal trainer die je "triggert" en steeds opnieuw laat ervaren dat je het beste uit jezelf kan halen? Ben ik jouw ‘ stok achter de deur ’ ? Meld je dan aan, ik kijk uit naar onze kennismaking!