Inleiding veel gestelde vragen

Op deze pagina zal ik trachten om veel gestelde vragen te beantwoorden. Deze pagina wordt periodiek bijgewerkt en heb je een vraag die niet op deze pagina voorkomt of is het gegeven antwoord niet volledig duidelijk stuur dan gerust een e-mailbericht naar via het contactformulier of bel mij op het nummer: 06-28140685.

Nee, als je bij PW Personal Training trainingen afneemt hoef je geen te lid van de sportschool.

Ja, je kan één of twee losse trainingen afnemen en daarna besluiten of je een pakket wil van een aantal trainingen. Ik hoop dat je aan de hand hiervan een goede inschatting kunt maken of personal training iets voor je is.

Ik maak graag de tijd voor je vrij om je ook echt persoonlijk te woord te staan. Neem daarom contact op via het contactformulier of bel direct op: 06-28140685.

Ja, ik bied Duo-Trainingen en dat kan ook op elke locatie, zoals buiten, in de sportschool of bij je thuis. Voor Duo-Trainingen geldt een gereduceerd tarief. Zie hiervoor de tarieven pagina.

Jazeker! Juist wanneer je het druk hebt of veel reist is Personal Training een uitkomst. Je kan hierdoor gericht training door een op maat gemaakt trainingsschema.

Dat is helemaal afhankelijk van de doelstelling. Je kunt al vooruitgang boeken bij één training per week. Tijdens het intakegesprek bekijk ik wat voor jouw de beste frequentie is.

Bij Personal Training kan je samen met mij sporten op welke moment voor jou uitkomt en op alle locaties. Wil je in de sportschool trainen dan ben je gebonden aan de openingstijden van de sportschool. Small Group Training gaat in periodes waarbij de training op een vast moment in de week wordt gegeven.

Mijn aanpak is persoonlijk en efficiënt. Daarnaast train ik functioneel en breng ik veel afwisseling in de trainingen. Laat je verrassen!

Ik help je graag! Het lijkt misschien ingewikkeld, maar in een intakegesprek kan ik je snel helpen en inschatten wat voor je goed geschikt is. Uiteraard is zo’n intakegesprek gratis en vrijblijvend. Je kunt een afspraak maken via mijn contactgegevens of je kunt mij bellen om snel een gesprek aan te gaan.