Webshop

Webshop

Ik ben de samenwerking aangegaan met Body & Fit. Body & Fit is al sinds 1995 werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. Gedurende deze tijd hebben zij niet alleen een schat aan ervaring opgebouwd, maar ook één van de grootste assortimenten, met alleen topproducten waar ik voor honderd procent achter sta.

Door de samenwerking kan je via mijn website kortingen krijgen op het assortiment. Zie hiervoor het onderstaande overzicht.

Voordelen

 • Altijd het grootste assortiment tegen de laagste prijs.
 • 90 topmerken met meer dan 1000 verschillende producten sportvoeding en dieetproducten.
 • Levering uit voorraad van originele producten met altijd een goede houdbaarheid.
 • Betrouwbaarheid door jarenlange ervaring.
 • Veilig betalen met IDEAL, vooruibetaling, Mister Cash, Paypal, creditcard en rembours.
 • Vanaf 20 euro orderwaarde gratis verzending.
 • Tot 20 euro orderwaarde wordt 3,50 euro verzendkosten berekend.
 • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld is morgen in huis.
 • Levering naar Nederland en België.

 

 

Producten

Je kunt met afslankproducten sneller meer vet verliezen!

Via mij heeft u keuze uit een volledig assortiment afslankproducten. Body & Fit verkoopt de beste producten van alle internationale topmerken. Producten waar ik voor 100% achter sta. Zij leveren alle afslankproducten direct uit voorraad met altijd een uitstekende houdbaarheid. Bij elk product staat een duidelijke gebruiksaanwijzing (ook op de verpakking).

Eiwitten bestellen?

Bij Body & Fit vind je een selectie van de lekkerste en hoogst gewaardeerde eiwitten voor afslanken en spiergroei. Wil je eiwitten voor fitness en bodybuilding? Neem Whey Perfection het #1 eiwit, kwaliteit tot in perfectie. Wil je afslanken? Dan kies je voor afslank eiwit.

Zoek je pure isolaat eiwitten? Dan kies je voor Isolaat Perfection. De beste eiwitten voor het slapen gaan? Kies dan voor Micellar Casein Perfection. Zo hebben ze voor elk moment en elke doelgroep de beste eiwitten is ons assortiment. Voor 22:00 uur besteld, morgen al gratis bezorgd!

Creatine bestellen?

Creatine is het meest populaire supplement voor spiermassa en kracht. Je merkt al snel dat je met een goede creatine beter kunt presteren. Creatine is het ideale supplement voor fitness en bodybuilding. Via deze categorie vindt je de beste creatines onder elkaar!

Aminozuren bestellen?

Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten oftewel proteïnen. Daarnaast worden aminozuren onder meer gebruikt voor de aanmaak van hormonen, enzymen, antistoffen en signaalstoffen in de hersenen en het zenuwstelsel. Zwavelhoudende aminozuren hebben een antioxidatieve werking en functioneren bovendien als bouwstenen van de hardere delen van het lichaam.

Branched Chain Amino Acids (BCAA’s oftewel vertakte keten aminozuren) zijn de belangrijkste bestanddelen van spiereiwitten. Ze gaan spierafbraak door intensieve training tegen en zijn onmisbaar voor de aanmaak van extra spiermassa. De BCAA’s zijn essentiële aminozuren. Inname voor een krachttraining zal spierafbraak tijdens de inspanning minimaliseren; na de training zullen de BCAA’s zorgen voor een maximale opbouw van spiereiwitten.

 

Supplementen

Multivitamines, mineralen en extracten in tabletvorm, poeders of capsules. Wanneer heeft het zin om deze voedingssupplementen in te nemen?
Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een voedingssupplement om je probleem te verhelpen. Heb je moeite met het eten van groente en fruit? Neem een multivitaminen. Geen zuivelliefhebber? Neem een calciumsupplement. Zo is er voor alles een oplossing. Maar in hoeverre hebben deze voedingssupplementen effect?

Wat is een voedingssupplement?

Een voedingssupplement is een geconcentreerde bron van bepaalde vitamines of mineralen. Ook andere stoffen zoals vezels of antioxidanten worden in supplementvorm aangeboden. De meest toegevoegde vitamines en mineralen zijn de B-vitamines, vitamine C, vitamine E, calcium en ijzer. De voedingsstoffen die in een supplement zitten, hebben meestal een andere vorm dan hoe je ze in de natuur aantreft. Je lichaam kan ze op die manier namelijk beter en sneller opnemen. Je hebt supplementen in tabletten, poeders of capsules. Ook zijn er tegenwoordig voedingssupplementen in kauwgomvorm te krijgen.

Gevarieerd eten is het belangrijkste

In principe heb je geen voedingssupplementen nodig om gezond te blijven. Een normale, gezonde voeding met veel volkoren producten, groente, fruit, zuivel, gezonde vetten en veel variatie is voldoende om van alle voedingsstoffen de juiste hoeveelheden binnen te krijgen. Maar voor sommige mensen kan het heel handig zijn om een supplement te gebruiken, als aanvulling op de dagelijkse gezonde voeding.

Hoeveel heb je nodig?

De meeste voedingssupplementen zijn veilig. Je kunt ze zonder risico?s voor je gezondheid innemen. De hoeveelheden zijn meestal niet zo hoog dat je een schadelijke dosis binnen krijgt. En wat je lichaam niet nodig heeft, plas je gewoon weer uit. Maar toch is het verstandig om goed op te letten met de hoeveelheden. Sommige ingrediënten zijn namelijk niet zo onschuldig. Als je daar teveel van binnen krijgt, kun je allerlei gezondheidsklachten krijgen.

Let altijd goed dat het supplement dat je gebruikt, geen hogere dosis van een bepaalde voedingsstof bevat dan hieronder aangegeven. Houd ook rekening met je dagelijkse voeding, want zo krijg je ook voedingsstoffen binnen.

Naast voedingssupplementen worden er tegenwoordig ook steeds vaker vitamines, mineralen, vetzuren en andere gezonde stoffen toegevoegd aan producten zoals margarine, zuiveldrankjes, vruchtensappen en snoep.

 

Eitwitten

Wat zijn eiwitten?

Eiwitten zijn, net als koolhydraten en vetten voedingsstoffen. Eiwitten leveren calorieën en aminozuren. Aminozuren zijn bouwstenen voor het eiwit in lichaamscellen. Een ander woord voor eiwit is “proteïne”.

Wat gebeurt er als je te weinig eiwitten binnen krijgt?

Een tekort aan eiwit kan op de korte termijn leiden tot een kleinere hoeveelheid spiermassa. Eiwitten zijn belangrijk voor het spierherstel. Op lange termijn leidt een tekort aan eiwitten tot een gebrek aan spierkracht en een verminderde weerstand.

Wat zijn goede eiwitbronnen?

In bijna alle voedingsmiddelen zitten wel eiwitten. Eiwitten komen voor in zowel plantaardige als dierlijke producten. Bekende eiwitten in voeding zijn bijvoorbeeld caseïne in melk en zuivelproducten. Eieren en (koe)melk en eiwitshakes hebben de hoogste eiwitconcentratie. Van plantaardig eiwit scoort soja relatief het hoogst en tarwe het laagst. Soja is qua voedingsstoffen bijna net zo goed als rundvlees.

Dierlijk eiwit is een goede bron voor alle essentiële aminozuren. Plantaardige producten hebben over het algemeen een niet zo breed aminozuurprofiel. Soja en Hennep bevatten voldoende van alle essentiële aminozuren. Het is voor vegetariërs en veganisten belangrijk om erop te letten welke producten met eiwit eten en combineren. Graan en peulvruchten vullen elkaar bijvoorbeeld goed aan. Graan is namelijk rijk aan methionine en arm aan lysine. Bij peulvruchten is het precies het tegenovergestelde. Verder zijn erwtensoep en brood of rijst en linzen ook goede combinaties.

Eiwitten om af te vallen

Eiwit in eten kan helpen om af te vallen. Mensen die veel eiwit eten, blijken wat minder te eten. Dat komt omdat eiwit goed verzadigt: je krijgt niet zo snel weer een hongergevoel. Als je ‘s ochtends eiwitten neemt heb je gedurende de dag minder last van schommelingen van je bloedsuikerspiegel. Als je bloedsuikerspiegel constanter is zal je minder snel een ongezond tussendoortje nemen.

Eiwitshakes

Extra eiwitten zorgen ervoor dat je sneller herstelt na je training. Sporters die al voldoende eiwitten binnen krijgen hoeven geen extra eiwitten te nemen. Als je te veel eiwitten neemt kan het zelfs gebeuren dat je aankomt. Extra eiwitten leveren namelijk ook extra calorieën. Een eiwitshake zorgt wel voor sneller spierherstel na krachtinspanning. Let wel: dit geldt voor fanatieke krachtsporters die meer dan twee keer per week trainen. Als je direct na het sporten een eiwitrijke maaltijd eet, dan is voor een beginner een eiwitsupplement overbodig. Duurt het nog een paar uur voordat je gaat eten, dan kan een eiwitsupplement helpen. Een aantal tips zijn:

 • Neem niet meer dan 40 gram eiwit per keer. Meer eiwit kunnen je spieren niet verwerken en de rest van het eiwit wordt afgebroken of opgeslagen als vet.
 • Neem het direct na de inspanning.
 • Kies je een supplement, neem er dan eentje met caseïne-eiwit of wei-eiwit in combinatie met dextrose of maltodextrine.