Afvallen met een personal trainer werkt dat?

Trends op het gebied van afvallen zijn er genoeg. Is afvallen met personal trainer niet de zoveelste zinloze trend? Zeker niet!
Personal training helpt je namelijk écht gewicht te verliezen. Permanent. We leggen uit waarom.

Afvaldrama

Heb je al heel wat diëten achter de kiezen? Dan weet jij: afvallen is lastig. Kilo’s verliezen is nog niet eens het moeilijkste, maar wel: ze eraf houden. Want na zo’n dieet zitten de ponden in een oogwenk weer op hun vertrouwde plek. Teleurstelling nummer zoveel. En we weten allemaal wat dat soort emoties met ons eetpatroon doen..

Stop met diëten

Dat gejojo met je gewicht en de mentale aanslag die afvallen met zich meebrengt is slecht voor je. Het is ongezond en maakt je depressief. Maar er is hoop! Afvallen kan namelijk écht anders! Sterker nog, het móet anders.

Wil jij:

  • Gewicht verliezen en nóóit meer terugzien?
  • Meer vertrouwen krijgen in jezelf en in de toekomst?
  • Gezonder leven zonder dat je het gevoel hebt dingen op te geven?
  • Je gesteund en gemotiveerd voelen bij het afvallen?
  • En een beetje lol hebben?

Schakel dan de hulp van een personal trainer in!

Ook afvallen met Personal Training

Wel of niet met een personal trainer afvallen? Misschien ben je overtuigd, misschien wil je eerst meer weten. Bel of mail gewoon voor een kennismakingsgesprek. En besluit dan of het wat voor je is! Op de vraag: Afvallen met personal trainer, werkt dat nu echt? durven wij in elk geval volmondig Ja! te roepen. Velen zijn je al voor gegaan, lees hun ervaringen maar eens.

Meld je nu aan voor personal training of bel ons via 06-28140685.

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgebied PW Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer BentveldPersonal Trainer Haarlem – Personal Trainer Heemstede  – Personal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Waarom met personal training afvallen wel lukt

De crux bij succesvol afvallen is, dat het eraf blijft. Dat gaat je met alleen een dieet niet lukken. Bewegen, dat hoort er onverbiddelijk bij. Maar misschien word je al moe bij de gedachte van wat je allemaal moet! Daarom gaat afvallen alleen lukken als je je een levensstijl eigen maakt die goed vol te houden is.

Weet je waarom afvallen met een personal trainer dan wel werkt? Omdat je het niet alleen doet! Je personal trainer neemt je aan de hand en zet je op het juiste pad. Hij heeft ervoor geleerd en kent de laatste inzichten en de beste methoden. Je personal trainer ondersteunt je, daagt je uit en haalt het beste in je naar boven.

Stap voor stap ontwikkel je met je personal trainer een levensstijl die heel vanzelfsprekend gaat voelen. Daarvoor hoef je helemaal geen gezondheidsfreak te zijn. Of interesse te hebben in sport. Iedereen kan het leren.

Zo werkt afvallen met personal trainer

Bij afvallen met een personal trainer ga je samen een plan maken. Maar eerst moeten we weten: wat wil je precies bereiken? Misschien wil je behalve gewicht verliezen ook een betere conditie of sterkere spieren.

Aan de hand van jouw trainingsdoel stellen we een programma op. Afvallen met personal trainer is een totaalaanpak die gaat over voeding, bewegen en uithoudingsvermogen.

Voedingsadvies

We bekijken eerst je eetpatroon nauwkeurig, bijvoorbeeld aan de hand van een voedingsdagboek. Je krijgt vervolgens inzichten in wat wel en niet werkt en leert meteen waarom dat zo is. Bij dit voedingsadvies horen natuurlijk ook lekkere en gezonde tips voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes!

Bewegen

Misschien ben je sportief of heb je nog nooit een sportschool van binnen gezien. Dat maakt niet uit. We gaan lekker aan de slag en daarbij bouwen we het rustig op. Liever alleen buiten sporten? Geen probleem. Wat bij jou past! Natuurlijk dagen we je ook uit, want anders kom je nergens. Je hebt meer in je dan je beseft!

Uithoudingsvermogen

Je voelt ‘m al aankomen: dit gaat over volhouden. Het doel is immers af te vallen en slank te blijven. Dus: een manier van voor jezelf zorgen te creëren die uiteindelijk als een tweede natuur voor je gaat voelen. Ook zónder onze hulp. Zodat die kilo’s nooit meer terugkomen.

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle