Afvallen

Gezond afvallen door beweging?

PW Personal Training biedt afvallen met persoonlijke begeleiding!

 

Gezond afvallen

Afvallen kan op heel veel manieren. Het nadeel van afvallen door te diëten is dat het lichaam vaak snel weer de vorm heeft van voor het dieet. De reden waarom we aankomen is heel eenvoudig, er worden meer calorieën opgenomen, dan er worden verbrand. Dus als er meer energie wordt verbrand gaat men direct afvallen. Met een uitgebalanceerd dieet is het afvallen met gezonde beweging bovendien veel blijvender.

Voedingsadviezen

Naast goed en gezond bewegen is het heel belangrijk om de juiste voeding te consumeren om te kunnen afvallen. Naast een HBO diploma Sport & Bewegen is er bij PW Personal Training een grote kennis over voeding in huis. Sport en voeding vormen een belangrijke combinatie om op een gezonde manier af te kunnen vallen. Met deze manier van zult u zich steeds sterker en fitter gaan voelen, wat bij een dieet vaak anders is!

Gratis kennismakingsgesprek

Voor wij aan de slag gaan met de begeleiding willen wij graag weten wat uw doelstellingen zijn en wat uw sportverleden is, waar u tegenaan loopt en wat u graag veranderen wilt. Wilt u in zijn algemeen afvallen of wilt u bepaalde delen van uw lichaam strakker krijgen? Bij PW Personal Training kunt u met elke wens terecht. Neem vandaag nog contact op, dan gaan wij samen aan het werk en zult u gegarandeerd afvallen. Een intake gesprek duurt ongeveer een half uur en is geheel gratis en vrijblijvend.

Afvallen

Afvallen in de open lucht

Afvallen kan ook leuk zijn. Bewegen is leuk, een fitter lichaam is leuk. Met PW Personal Training geven wij u graag de waardering voor uw lichaam terug. Op een vriendelijke en prettige manier laten wij u kennis maken met oefeningen die het afvallen in hand werken en u laten genieten.

U zult merken dat u gezond bezig bent en dat uw lichaam weer vitaler wordt. PW Personal Training traint graag met u in de open lucht, maar trainen op een andere locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

Als u echt wilt afvallen, moet u echt in actie komen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met PW Personal Training. Samen met u stellen wij een plan op hoe u kunt afvallen. Samen met u werken wij aan een fit en gezond lichaam.

Samen afvallen

Dat kan ook! Samen met uw partner of vriendin afvallen kan in combinatie met een personal trainer. Wanneer men gaat afvallen is het voor de partner vaak sneller zichtbaar. Dit werkt bijzonder motiverend om door te gaan met afvallen. Resultaat zien is vaak de beste motivatie. U kunt gebruik maken van een duo-training, maar u kunt ook in groepen afvallen tot maximaal 4 personen. U kunt zelf een groep samenstellen, of instromen in een groep.