Afvallen

Gezond afvallen door beweging?

PW Personal Training biedt afvallen met persoonlijke begeleiding!

 

Gezond afvallen

Afvallen kan op heel veel manieren. Het nadeel van afvallen door te diëten is dat het lichaam vaak snel weer de vorm heeft van voor het dieet. De reden waarom we aankomen is vaak heel eenvoudig, er worden meer calorieën opgenomen, dan er worden verbrand. Dus als er meer energie wordt verbrand ga je direct afvallen. Met een uitgebalanceerd dieet is het afvallen met gezonde beweging bovendien veel blijvender van aard!

Voedingsadviezen

Naast goed en gezond bewegen is het heel belangrijk om de juiste voeding te consumeren om te kunnen afvallen. Er is bij PW Personal Training een grote kennis over voeding in huis. Sport en voeding vormen een belangrijke combinatie om op een gezonde manier af te kunnen vallen. Met deze manier van zul je je steeds sterker en fitter gaan voelen, wat bij een dieet vaak anders is!

Gratis kennismakingsgesprek

Voor wij aan de slag gaan met de begeleiding willen wij graag weten wat je doelstellingen zijn en wat je sportverleden is, waar je tegenaan loopt en wat je graag veranderen wilt. Wil je in afvallen, afslanken of wil je bepaalde delen van je lichaam strakker krijgen? Bij PW Personal Training kun je met elke wens terecht. Neem vandaag nog contact op, dan gaan wij samen aan het werk en zul je gegarandeerd afvallen. Een intake gesprek duurt ongeveer een half uur en is geheel gratis en vrijblijvend.

Afvallen

Afvallen in de open lucht

Afvallen kan ook leuk zijn. Bewegen is leuk, een fitter lichaam is leuk. Met PW Personal Training geven wij je graag de waardering voor je lichaam terug. Op een vriendelijke en prettige manier laten wij je kennis maken met oefeningen die het afvallen in hand werken en je laten genieten.

Je zult merken dat je gezond bezig bent en dat je lichaam weer vitaler wordt. PW Personal Training traint graag met je in de open lucht, maar trainen op een andere locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

Als je echt wilt afvallen, moet je nu in actie komen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met PW Personal Training. Samen stellen wij een plan op voor afvallen met een personal trainer of afslanken met een personal trainer. We gaan met je aan de slag voor een fit en gezond lichaam.

Samen afvallen

Dat kan ook! Samen met je partner of vriendin afvallen kan in combinatie met een personal trainer. Wanneer je gaat afvallen is het voor je partner vaak sneller zichtbaar. Dit werkt bijzonder motiverend om door te gaan met afvallen. Resultaat zien is vaak de beste motivatie.Je kunt gebruik maken van een duo-training, maar je kunt ook in kleine groepen afvallen tot maximaal 4 personen. Je kunt zelf een groep samenstellen, of instromen in een groep.