Gezond afvallen door beweging?
Gezond afvallen.

Afvallen kan op heel veel manieren. Het nadeel van afvallen door te diëten is dat het lichaam vaak snel weer de vorm heeft van voor het dieet. De reden waarom we aankomen is vaak heel eenvoudig, er worden meer calorieën opgenomen, dan er worden verbrand. Dus als er meer energie wordt verbrand ga je direct afvallen. Met een uitgebalanceerd dieet is het afvallen met gezonde beweging bovendien veel blijvender van aard!

Voedingsadviezen

Naast goed en gezond bewegen is het heel belangrijk om de juiste voeding te consumeren om te kunnen afvallen. Er is bij PW Personal Training een grote kennis over voeding in huis. Sport en voeding vormen een belangrijke combinatie om op een gezonde manier af te kunnen vallen. Met deze manier van zul je je steeds sterker en fitter gaan voelen, wat bij een dieet vaak anders is!

Neem nu contact op

Gratis kennismakingsgesprek

Voor wij aan de slag gaan met de begeleiding willen wij graag weten wat je doelstellingen zijn en wat je sportverleden is, waar je tegenaan loopt en wat je graag veranderen wilt. Wil je in afvallen, afslanken of wil je bepaalde delen van je lichaam strakker krijgen? Bij PW Personal Training kun je met elke wens terecht. Neem vandaag nog contact op, dan gaan wij samen aan het werk en zul je gegarandeerd afvallen. Een intake gesprek duurt ongeveer een half uur en is geheel gratis en vrijblijvend.

Afvallen in de open lucht

Afvallen kan ook leuk zijn. Bewegen is leuk, een fitter lichaam is leuk. Met PW Personal Training geven wij je graag de waardering voor je lichaam terug. Op een vriendelijke en prettige manier laten wij je kennis maken met oefeningen die het afvallen in hand werken en je laten genieten.

Je zult merken dat je gezond bezig bent en dat je lichaam weer vitaler wordt. PW Personal Training traint graag met je in de open lucht, maar trainen op een andere locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

Als je echt wilt afvallen, moet je nu in actie komen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met PW Personal Training. Samen stellen wij een plan op voor afvallen met een personal trainer of afslanken met een personal trainer. We gaan met je aan de slag voor een fit en gezond lichaam.

Samen afvallen

Dat kan ook! Samen met je partner of vriendin afvallen kan in combinatie met een personal trainer. Wanneer je gaat afvallen is het voor je partner vaak sneller zichtbaar. Dit werkt bijzonder motiverend om door te gaan met afvallen. Resultaat zien is vaak de beste motivatie. Je kunt gebruik maken van een duo-training, maar je kunt ook in kleine groepen afvallen tot maximaal 4 personen. Je kunt zelf een groep samenstellen, of instromen in een groep.

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle

Werkgebied PW Training.

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer BentveldPersonal Trainer Haarlem – Personal Trainer Heemstede  – Personal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Welke vormen van Personal Training zijn er?

Persoonlijke training is behalve individuele begeleiding ook mogelijk in andere vormen. Zo kun je met een klein groepje trainen in de vorm van Small Group Training. Sport je liever in je up, maar wel graag met een plan? Dan is een persoonlijk schema een uitstekende oplossing voor jou. Neem eens een kijkje bij onze overige diensten op het gebied van personal training, zoals bijvoorbeeld: Personal Training aan Huis.

small group training

Small Group Training

Bij Small Group Training ga je met een kleine groep vrienden, familie of collega’s aan de slag onder begeleiding van een deskundig trainer. Een groot voordeel van deze trainingsvorm is dat jullie elkaar kunnen stimuleren en motiveren. Bovendien liggen de kosten voor Small Group Training een stukje lager dan voor Personal Training omdat de kosten over meerdere personen worden verdeeld.

Meer over Small Group Training

personal training

Persoonlijk Schema

Een persoonlijk schema is een stappenplan op maat waarmee je zelfstandig aan de slag kunt bij het Life Fit Centre. We brengen vooraf je trainingsdoel en situatie in kaart en maken aan de hand daarvan een trainingsschema waarmee je zo op eigen houtje kunt werken. Gedurende een eenmalige personal training nemen we het trainingsschema met je door en leggen we je uit hoe je materialen en toestellen kunt gebruiken. Met het schema kun je zo’n vier tot zes weken aan de gang.

Meer over Personal Schema

voedingsadvies haarlem 1

Voedingsadvies

Het wordt vaak onderschat, maar voeding is een belangrijk onderdeel wanneer je bepaalde doelen wilt bereiken. Misschien zelfs wel de belangrijkste! PW Personal Training biedt daarom persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding. We maken je daarbij bewust van je huidige eetgewoontes en leren je welke mogelijkheden je hebt om je lifestyle te veranderen. Ook wanneer je spiermassa wilt opbouwen of meer spierdefinitie wilt, kunnen we je begeleiden met advies over voeding en supplementgebruik. Voedingsadvies bieden we uitsluitend in combinatie met Personal Training.

Meer over voedingsadvies

Extra informatie.

Snel fit worden of werken aan een betere spiermassa; je kunt verschillende redenen hebben waarom Personal Training voor jou goed zou kunnen werken. Wil je graag meer weten over de verschillende vormen van persoonlijke begeleiding die we je kunnen bieden? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.