Last van overgewicht?
Overgewicht komt steeds vaker voor

Overgewicht is een steeds groter probleem in onze moderne tijd. We leven een passief leven, waarin we gericht tijd moeten vrij maken om te bewegen. Overgewicht bestrijden is vaak ook een opgave omdat het er langzaam in sluipt. Tot we op het punt komen dat we zeggen “nu kan het niet meer”. Dat is een goed moment om contact op te nemen met PW Personal Training.

Neem nu contact op

Een personal trainer om overgewicht tegen te gaan?

Een personal trainer is niet louter iemand die (top)sporters begeleidt. PW Personal Training heeft juist als motto iedereen met de behoefte aan een personal trainer bij te staan. Of u nu stoeit met overgewicht of dat u aan uw conditie wilt werken als niet sporter, u kunt bij ons terecht. PW Personal Training biedt begeleiding op maat, zodat u verzekerd bent van een juiste aanpak en een juiste belasting van het lichaam.

Gratis kennismaking

Iedereen met de wens om overgewicht te bestrijden die zich meldt bij PW Personal Training krijgt een gratis intakegesprek van ongeveer 30 minuten. In deze 30 minuten proberen wij een beeld te krijgen van u als persoon en uw wensen met het aanpakken van overgewicht. Tijdens dit eerste gesprek wordt ook gekeken hoe de training moeten worden opgebouwd en waar deze het beste gegeven kunnen worden. Ook hierin is PW Personal Training zeer flexibel. Trainingen kunnen buiten, bij u thuis of binnen een trainingsfaciliteit worden gegeven.

Personal trainer te duur?

Wij kunnen natuurlijk niet in uw portemonnee kijken, maar de kosten zullen u enorm meevallen. Wat is het u waard om uw overgewicht op een verantwoorde wijze kwijt te raken? Wij snappen dat u geen bewegingsexpert bent en niet op de hoogte bent van trainingsschema’s en andere aanverwante zaken.

Bovendien weten wij dat het voor mensen met overgewicht bijzonder moeilijk is aan de slag te gaan en vol te houden. Daarnaast zien wij dat verkeerd bewegen en sporten heel snel tot vervelende en soms zelfs blijvende blessures kan leiden. Tijdens het gratis intakegesprek worden alle kosten besproken. Doelloos sporten in een sportcentrum is zeker duurder!

Samen overgewicht bevechten?

Trainen samen met uw partner kan bijzonder motiverend werken. Vaak is de vooruitgang in het bestrijden van overgewicht bij de ander sneller zichtbaar. Samen trainen is voordeliger qua prijs, maar u levert nagenoeg niets in op persoonlijke aandacht en begeleiding. Overgewicht kan bestreden worden in groepen tot maximaal 4 personen.

Kom vandaag nog in actie en pak uw overgewicht aan. Wij verzekeren u dat u tevreden zult zijn, zowel met PW Personal Training als met het resultaat achteraf.

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle

Werkgebied PW Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer BentveldPersonal Trainer Haarlem – Personal Trainer Heemstede  – Personal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Welke vormen van Personal Training zijn er?

Persoonlijke training is behalve individuele begeleiding ook mogelijk in andere vormen. Zo kun je met een klein groepje trainen in de vorm van Small Group Training. Sport je liever in je up, maar wel graag met een plan? Dan is een persoonlijk schema een uitstekende oplossing voor jou. Neem eens een kijkje bij onze overige diensten op het gebied van personal training, zoals bijvoorbeeld: Personal Training aan Huis.

small group training

Small Group Training

Bij Small Group Training ga je met een kleine groep vrienden, familie of collega’s aan de slag onder begeleiding van een deskundig trainer. Een groot voordeel van deze trainingsvorm is dat jullie elkaar kunnen stimuleren en motiveren. Bovendien liggen de kosten voor Small Group Training een stukje lager dan voor Personal Training omdat de kosten over meerdere personen worden verdeeld.

Meer over Small Group Training

personal training

Persoonlijk Schema

Een persoonlijk schema is een stappenplan op maat waarmee je zelfstandig aan de slag kunt bij het Life Fit Centre. We brengen vooraf je trainingsdoel en situatie in kaart en maken aan de hand daarvan een trainingsschema waarmee je zo op eigen houtje kunt werken. Gedurende een eenmalige personal training nemen we het trainingsschema met je door en leggen we je uit hoe je materialen en toestellen kunt gebruiken. Met het schema kun je zo’n vier tot zes weken aan de gang.

Meer over Personal Schema

voedingsadvies haarlem 1

Voedingsadvies

Het wordt vaak onderschat, maar voeding is een belangrijk onderdeel wanneer je bepaalde doelen wilt bereiken. Misschien zelfs wel de belangrijkste! PW Personal Training biedt daarom persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding. We maken je daarbij bewust van je huidige eetgewoontes en leren je welke mogelijkheden je hebt om je lifestyle te veranderen. Ook wanneer je spiermassa wilt opbouwen of meer spierdefinitie wilt, kunnen we je begeleiden met advies over voeding en supplementgebruik. Voedingsadvies bieden we uitsluitend in combinatie met Personal Training.

Meer over voedingsadvies

Extra informatie

Snel fit worden of werken aan een betere spiermassa; je kunt verschillende redenen hebben waarom Personal Training voor jou goed zou kunnen werken. Wil je graag meer weten over de verschillende vormen van persoonlijke begeleiding die we je kunnen bieden? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.