Overgewicht

Last van overgewicht?

En u wilt hier mee afrekenen? PW Personal Training biedt begeleiding op maat!

 

Overgewicht komt steeds vaker voor.

Overgewicht is een steeds groter probleem in onze moderne tijd. We leven een passief leven, waarin we gericht tijd moeten vrij maken om te bewegen. Overgewicht bestrijden is vaak ook een opgave omdat het er langzaam in sluipt. Tot we op het punt komen dat we zeggen “nu kan het niet meer”. Dat is een goed moment om contact op te nemen met PW Personal Training.

Een personal trainer om overgewicht tegen te gaan?

Een personal trainer is niet louter iemand die (top)sporters begeleidt. PW Personal Training heeft juist als motto iedereen met de behoefte aan een personal trainer bij te staan. Of u nu stoeit met overgewicht of dat u aan uw conditie wilt werken als niet sporter, u kunt bij ons terecht. PW Personal Training biedt begeleiding op maat, zodat u verzekerd bent van een juiste aanpak en een juiste belasting van het lichaam.

Overgewicht

Gratis kennismaking

Iedereen met de wens om overgewicht te bestrijden die zich meldt bij PW Personal Training krijgt een gratis intakegesprek van ongeveer 30 minuten. In deze 30 minuten proberen wij een beeld te krijgen van u als persoon en uw wensen met het aanpakken van overgewicht. Tijdens dit eerste gesprek wordt ook gekeken hoe de training moeten worden opgebouwd en waar deze het beste gegeven kunnen worden. Ook hierin is PW Personal Training zeer flexibel. Trainingen kunnen buiten, bij u thuis of binnen een trainingsfaciliteit worden gegeven.

Personal trainer te duur?

Wij kunnen natuurlijk niet in uw portemonnee kijken, maar de kosten zullen u enorm meevallen. Wat is het u waard om uw overgewicht op een verantwoorde wijze kwijt te raken? Wij snappen dat u geen bewegingsexpert bent en niet op de hoogte bent van trainingsschema’s en andere aanverwante zaken.

Bovendien weten wij dat het voor mensen met overgewicht bijzonder moeilijk is aan de slag te gaan en vol te houden. Daarnaast zien wij dat verkeerd bewegen en sporten heel snel tot vervelende en soms zelfs blijvende blessures kan leiden. Tijdens het gratis intakegesprek worden alle kosten besproken. Doelloos sporten in een sportcentrum is zeker duurder!

Samen overgewicht bevechten?

Trainen samen met uw partner kan bijzonder motiverend werken. Vaak is de vooruitgang in het bestrijden van overgewicht bij de ander sneller zichtbaar. Samen trainen is voordeliger qua prijs, maar u levert nagenoeg niets in op persoonlijke aandacht en begeleiding. Overgewicht kan bestreden worden in groepen tot maximaal 4 personen.

Kom vandaag nog in actie en pak uw overgewicht aan. Wij verzekeren u dat u tevreden zult zijn, zowel met PW Personal Training als met het resultaat achteraf.