Personal Trainer Heemstede

Een personal trainer in Heemstede?

In Heemstede kunt u over uw eigen personal trainer beschikken!

 

Uw eigen personal trainer in Heemstede

Wellicht heeft u op televisie wel eens gezien dat filmacteurs en popartiesten gebruik maken van een personal trainer om optimaal in vorm te blijven. Toch is een personal trainer niet alleen voor de zeer welgestelden. Er is een personal trainer voor iedereen. Met persoonlijke begeleiding volledig afgestemd op uw wensen. Kom nu in actie! Wees niet langer ontevreden, neem een personal trainer in de arm om uw wensen te realiseren!

Gratis en vrijblijvend

Heeft u interesse om te trainen met een personal trainer, stuurt u ons dan nu een e-mail of bel ons voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen. Of u nu aan uw conditie wilt werken, beter in shape wilt komen en vet wilt verbranden, of juist ondersteuning wilt om net dat stapje te zetten wat u alleen niet lukt, bij PW Personal Training kunt u altijd terecht.

Personal Trainer Heemstede

De locatie Heemstede

Heemstede biedt fantastische trainingsmogelijkheden in de open lucht in de omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen en Zandvoort zijn prima trainingslocaties te vinden. U kunt er ook voor kiezen uw personal trainer naar uw huis te laten komen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om de trainingen te doen in een trainingscentrum. Uw personal trainer verzorgt alle middelen om een training optimaal te kunnen uitvoeren, zowel binnen als buiten.

Een personal trainer kan ik die ook delen?

Jazeker kan dit en vanzelfsprekend is dit ook voordeliger. Bovendien is het trainen met een vriend of vriendin vaak heel positief, omdat vrienden elkaar motiveren. Deze duo-trainingen hebben dezelfde intensiteit als bij de personal trainer, maar zijn iets minder persoonlijk. U kunt met maximaal 4 personen tegelijk gebruik maken van een personal trainer.

Bij een grotere groep kunnen we niet meer spreken van personal training en moet de aandacht teveel worden verdeeld. U kunt zelf een groep samenstellen met uw vrienden. U kunt ook instromen bij vreemden en gebruik maken van een personal trainer. Indien u een gevorderd sporter bent en professionele begeleiding wenst om het volgende stapje te kunnen zetten, dan adviseren wij een personal trainer voor u alleen in te huren.

Kennis en kunde

Na vele jaren zelf topsport te hebben bedreven en zelf zeer goed begeleid te zijn, heeft Paul Witte PW Personal Training opgericht. Hij heeft aan den lijve ondervonden welk profijt een personal trainer kan geven en wil iedereen die daar behoefte aan heeft de mogelijkheid bieden gebruik te maken van een personal trainer. Met een HBO diploma Sport en Bewegen en aanvullende studies over sport en voeding, kunnen wij gerust stellen dat de kennis en kunde voor een optimale begeleiding ruimschoots aanwezig zijn.

Reageer nu

Wacht niet langer en blijf niet langer ontevreden. Schakel een personal trainer in en realiseer die doelen die u voor ogen heeft. Bij PW Personal Training heeft u niet te maken met legerachtige drill praktijken. Daar geloven wij niet in. Met een dosis psychologisch inzicht en begeleiding op maat, is immers veel meer resultaat te behalen, op een veel leukere manier. Uw personal trainer in Heemstede, zorgeloos sporten met de zekerheid dat u het goed doet. Wacht niet langer, doe het gewoon.

RegioRegio
Personal Trainer Aerdenhout Personal Trainer Heemstede
Personal Trainer Bentveld Personal Trainer Overveen
Personal Trainer Bloemendaal Personal Trainer Zandvoort
Personal Trainer Haarlem