Een personal trainer in Heemstede voor u

Wellicht heeft u op televisie wel eens gezien dat filmacteurs en popartiesten gebruik maken van een personal trainer om optimaal in vorm te blijven. Toch is een personal trainer niet alleen voor de zeer welgestelden. Er is een personal trainer voor iedereen. Met persoonlijke begeleiding volledig afgestemd op uw wensen. Kom nu in actie! Wees niet langer ontevreden, neem een personal trainer in de arm om uw wensen te realiseren!

Gratis en vrijblijvend

Heeft u interesse om te trainen met een personal trainer, stuurt u ons dan nu een e-mail of bel ons voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen. Of u nu aan uw conditie wilt werken, beter in shape wilt komen en vet wilt verbranden, of juist ondersteuning wilt om net dat stapje te zetten wat u alleen niet lukt, bij PW Personal Training kunt u altijd terecht.

Personal trainer in de breedste zin?

Paul Witte is als personal trainer zeer divers in het begeleiden van mensen. De motivatie en de gesteldheid van zijn klanten is immers ook steeds anders. De één wil fitter worden, of een beter figuur krijgen, de ander is al fanatiek aan het trainen, maar zit op een dood punt.

Onafhankelijk van uw wens kunt u bij PW Personal Training terecht voor uw personal trainer. Het is de uitdaging voor iedereen de juiste vorm van trainen te vinden!

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgebied PW Personal Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer BentveldPersonal Trainer HeemstedePersonal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Een personal trainer kan ik die ook delen?

Jazeker kan dit en vanzelfsprekend is dit ook voordeliger. Bovendien is het trainen met een vriend of vriendin vaak heel positief, omdat vrienden elkaar motiveren. Deze duo-trainingen hebben dezelfde intensiteit als bij de personal trainer, maar zijn iets minder persoonlijk. U kunt met maximaal 4 personen tegelijk gebruik maken van een personal trainer.

Bij een grotere groep kunnen we niet meer spreken van personal training en moet de aandacht teveel worden verdeeld. U kunt zelf een groep samenstellen met uw vrienden. U kunt ook instromen bij vreemden en gebruik maken van een personal trainer. Indien u een gevorderd sporter bent en professionele begeleiding wenst om het volgende stapje te kunnen zetten, dan adviseren wij een personal trainer voor u alleen in te huren.

Kennis en kunde

Na vele jaren zelf topsport te hebben bedreven en zelf zeer goed begeleid te zijn, heeft Paul Witte PW Personal Training opgericht. Hij heeft aan den lijve ondervonden welk profijt een personal trainer kan geven en wil iedereen die daar behoefte aan heeft de mogelijkheid bieden gebruik te maken van een personal trainer. Met een HBO diploma Sport en Bewegen en aanvullende studies over sport en voeding, kunnen wij gerust stellen dat de kennis en kunde voor een optimale begeleiding ruimschoots aanwezig zijn.

Reageer nu

Wacht niet langer en blijf niet langer ontevreden. Schakel een personal trainer in en realiseer die doelen die u voor ogen heeft. Bij PW Personal Training heeft u niet te maken met legerachtige drill praktijken. Daar geloven wij niet in. Met een dosis psychologisch inzicht en begeleiding op maat, is immers veel meer resultaat te behalen, op een veel leukere manier. Uw personal trainer in Heemstede, zorgeloos sporten met de zekerheid dat u het goed doet. Wacht niet langer, doe het gewoon.

Over Paul Witte

Mijn naam is Paul Witte, geboren in Haarlem en ik heb jarenlang gewoond in Overveen. Ik ben een sportman in hart en nieren. Ik heb de opleiding Sport & Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) afgerond en mag de titel voeren van Sport & Bewegen Professional. Dit betreft een 4 jarige HBO opleiding. Sinds begin 2011 ben ik begonnen als personal trainer in de regio Haarlem, Bentveld, Aerdenhout en Zandvoort. Inmiddels zijn veel klanten u voor gegaan om de stap naar personal training te maken.

Al tijdens mijn studie ben ik jarenlang werkzaam geweest als fitnessinstructeur bij Lifefit, een grote sportschool in Haarlem. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de nodige praktijkervaring heb opgedaan.

Alles over Paul

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle