PERSONAL TRAINING

Zoek je motivatie om te sporten of heb je hulp nodig bij het behalen van je doelen? PW Personal Training biedt je de mogelijkheid om te trainen onder begeleiding van een deskundig trainer. Samen met jou bepalen we wat je wilt bereiken en zorgen we ervoor dat je dat ook werkelijk bereikt. We zoeken daarbij naar de perfecte balans tussen inspanning en resultaat. Op die manier is de training voor jou haalbaar, en beter nog: leuk en motiverend.

Neem nu contact op

Waarom personal training?

Train jij om gewicht te verliezen of wil je juist werken aan een betere conditie? Iedereen heeft zo zijn redenen om te willen sporten. Maar het is niet altijd makkelijk om je doel te bereiken. Voor sommigen is beginnen met sporten al lastig.

Krijg je jezelf niet de sportschool in of lukt het niet om het gewenste resultaat te behalen? Personal Training helpt je op gang. Of je nu je eerste stap in een sportschool zet of al een ervaren sporter bent. Met een personal trainer liggen je doelen ineens binnen handbereik en wordt sporten een stuk leuker en effectiever.

Hoe werkt Personal Training?

Personal training is in principe één-op-één-begeleiding van een deskundig trainer, waarbij we volledig de focus leggen op jou en je trainingsdoelen. We stippelen een stappenplan voor je uit en samen duiken we de sportschool in of we gaan naar een andere fitness locatie om ermee aan de slag te gaan. Een uur lang werken we ons in het zweet met een gevarieerd sportprogramma. Je leert hoe je met en zonder toestellen traint en hoe je blessures en spierpijn voorkomt. En als je wilt staan we je bij met voedingsadvies op maat.

Hoe pakken we het aan?

  • We plannen een persoonlijke kennismaking.
  • Tijdens deze gratis intake bespreken we je doelstellingen, je sportverleden en eventuele blessures.
  • Aan de hand van je doelstellingen maken we een trainingsplan.
  • We plannen de trainingsmomenten en gaan aan de slag!

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgebied PW Personal Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer BentveldPersonal Trainer Heemstede  – Personal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Welke vormen van Personal Training zijn er?

Persoonlijke training is behalve individuele begeleiding ook mogelijk in andere vormen. Zo kun je met een klein groepje trainen in de vorm van Small Group Training. Sport je liever in je up, maar wel graag met een plan? Dan is een persoonlijk schema een uitstekende oplossing voor jou. Neem eens een kijkje bij onze overige diensten op het gebied van personal training, zoals bijvoorbeeld: Personal Training aan Huis.

small group training

Small Group Training

Bij Small Group Training ga je met een kleine groep vrienden, familie of collega’s aan de slag onder begeleiding van een deskundig trainer. Een groot voordeel van deze trainingsvorm is dat jullie elkaar kunnen stimuleren en motiveren. Bovendien liggen de kosten voor Small Group Training een stukje lager dan voor Personal Training omdat de kosten over meerdere personen worden verdeeld.

Meer over Small Group Training

personal training

Persoonlijk Schema

Een persoonlijk schema is een stappenplan op maat waarmee je zelfstandig aan de slag kunt bij het Life Fit Centre. We brengen vooraf je trainingsdoel en situatie in kaart en maken aan de hand daarvan een trainingsschema waarmee je zo op eigen houtje kunt werken. Gedurende een eenmalige personal training nemen we het trainingsschema met je door en leggen we je uit hoe je materialen en toestellen kunt gebruiken. Met het schema kun je zo’n vier tot zes weken aan de gang.

Meer over Personal Schema

voedingsadvies haarlem 1

Voedingsadvies

Het wordt vaak onderschat, maar voeding is een belangrijk onderdeel wanneer je bepaalde doelen wilt bereiken. Misschien zelfs wel de belangrijkste! PW Personal Training biedt daarom persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding. We maken je daarbij bewust van je huidige eetgewoontes en leren je welke mogelijkheden je hebt om je lifestyle te veranderen. Ook wanneer je spiermassa wilt opbouwen of meer spierdefinitie wilt, kunnen we je begeleiden met advies over voeding en supplementgebruik. Voedingsadvies bieden we uitsluitend in combinatie met Personal Training.

Meer over voedingsadvies

Extra informatie

Snel fit worden of werken aan een betere spiermassa; je kunt verschillende redenen hebben waarom Personal Training voor jou goed zou kunnen werken. Wil je graag meer weten over de verschillende vormen van persoonlijke begeleiding die we je kunnen bieden? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.