Persoonlijk Schema

Wat is een Persoonlijk Schema?

Wanneer je sport werk je vaak naar een bepaald doel toe. Die kilo’s die je graag ziet verdwijnen, de marathon die je wilt halen, dat strakkere lijf. Om vooruitgang te boeken is het belangrijk om je lichaam in de goede richting te blijven sturen. Met een persoonlijk schema krijg je een voor jou ontworpen trainingsadvies mee waarmee je zelf aan de slag kunt.

Persoonlijk Schema op maat

Voor wie is het persoonlijk schema bedoeld?

Een persoonlijk trainingsschema is zinvol voor iedereen die ergens naartoe werkt. Het stappenplan helpt je efficiënter te trainen en sneller je doel te bereiken. Maar ook als je sport zonder duidelijk doel is zo'n schema nuttig. Je leert wat je sterke en zwakke punten zijn en hoe je op een leuke, verantwoorde en gevarieerde manier kunt sporten. Een persoonlijk schema is zinvol wanneer je werkt aan:

 

Hoe werkt het Persoonlijk Schema?

Tijdens een kennismakingsgesprek leggen we je doelen en je huidige positie vast. We stellen vervolgens een schema op waarmee je zelfstandig aan het werk kunt. Je volgt minimaal één personal training zodat we het trainingsschema kunnen doornemen en je aanwijzingen kunnen geven voor techniek en het gebruik van materialen. Met het schema kun je ongeveer vier tot zes weken aan de slag. Daarna kunnen we je training op dezelfde manier vervolgen met een nieuw schema.

Wat kost het schema?

Een persoonlijk schema kost €50,-. Daarvoor krijg je een personal training en een trainingsschema waarmee je een aantal weken aan het werk kunt. Na die periode kunnen we een volgend schema samenstellen. Je hebt hiervoor een lidmaatschap bij het Life Fit Centre nodig.

Heb je interesse in een persoonlijk schema of wil je graag meer weten over onze mogelijkheden voor personal training? Neem snel contact met ons op!