Small Group Training

Wat is Small Group Training?

Het woord zegt het al: Small Group Training is trainen in een kleine groep. Bij deze trainingsvorm heb je de mogelijkheid om samen met vrienden, familie of collega's aan de slag te gaan. Je sport met maximaal vier mensen. Er is dus volop ruimte voor individuele aandacht! Je kunt deze manier van groepsfitness zien als personal training, maar dan voor een paar mensen bij elkaar.

Small Group Training in Zandvoort

Voor wie is Small Group Training bedoeld?

Small Group Training is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om begeleid te sporten in een kleine groep. Fitness in een kleine groep heeft als groot voordeel dat je elkaar kunt stimuleren en motiveren terwijl je tegelijkertijd de persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt. Bij Small Group Training leggen we de focus op verschillende trainingselementen en doeleinden. Zo kun je als groepje werken aan:

Fitness groepstraining

Niet iedereen is liefhebber van fitness in grote groepen of sporten in een drukke sportschool. Maar ook niet iedereen heeft behoefte aan 1-op-1 training, of de financiële middelen voor personal training. Fitness in een klein groepje maakt het mogelijk om goedkoop personal training te doen, met enerzijds de voordelen van samen sporten, anderszijds de voordelen van privé fitness:

  • fitness groepstraining drukt de kosten van personal fitness
  • fitness in een groep motiveert om te gaan en vol te houden
  • groepstrainingen zijn gezellig, meer ontspannend en stimuleren tot betere prestaties
  • bij groepsfitness kun je rekenen op solidariteit en support van je teamgenoten, ook als je het even niet meer ziet zitten
  • dezelfde individuele aandacht voor jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden als bij personal training, inclusief voedingsadvies en trainingsplan

Small Group Training in en rond Haarlem

Voor small group training wijken we uit naar Golfclub The Dunes in Zandvoort. Hier hebben we alle ruimte om met de groep fitnesstraining te doen. We trainen zoveel mogelijk buiten, in de frisse lucht en met de ontspanning en uitdaging die de mooie en glooiende omgeving ons te bieden heeft. Groepsfitness is mogelijk vanaf één keer per week, maar voor een beter en sneller resultaat is het advies om twee keer per week te trainen.

Goedkoop personal training

Een klein groepje maakt het voor iedereen mogelijk om goedkoop personal training te volgen. Omdat je als groep de kosten over meerdere personen uitsmeert liggen de tarieven voor Small Group Training namelijk een stuk lager dan bij persoonlijke training voor één persoon. Wil je graag sporten met je vrienden, familie of collega's? Voel je vrij om je eigen groep samen te stellen van maximaal vier personen. Natuurlijk mag je je ook aansluiten bij onze groepjes.

Tarief Small Group Training

De bedoeling van deze vorm van groepsfitness is, dat er voldoende ruimte blijft voor échte personal training. Daarom werken we in groepjes van maximaal vier personen.

  • 3 mensen: € 30 pp per uur
  • 4 mensen: € 25 pp per uur
Wil je graag met een groep vrienden of collega's personal training volgen? Aarzel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.