Small Group Training

Wat is Small Group Training?

Het woord zegt het al: Small Group Training is trainen in een kleine groep. Bij deze trainingsvorm heb je de mogelijkheid om samen met vrienden, familie of collega's aan de slag te gaan. Je sport met maximaal vier mensen. Er is dus volop ruimte voor individuele aandacht! Je kunt deze manier van sporten zien als personal training, maar dan voor een paar mensen bij elkaar.

Small Group Training in Zandvoort

Voor wie is Small Group Training bedoeld?

Small Group Training is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om begeleid te sporten in een kleine groep. Deze manier van trainen heeft als groot voordeel dat je elkaar kunt stimuleren en motiveren terwijl je tegelijkertijd de persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt. Bij Small Group Training leggen we de focus op verschillende trainingselementen en doeleinden. Zo kun je als groepje werken aan:

 

Small Group Training in en rond Haarlem

Je groep kan terecht op verschillende locaties in Haarlem en Zandvoort. We trainen in het Life Fit Centre Haarlem, maar je kunt als groepje ook kiezen om elders in de regio te sporten. Zo verzorgen we ook training aan huis, of in Zandvoort, bij de golfbaan. En natuurlijk trainen we niet alleen binnen, maar ook buiten. Fijn sporten in de duinen, op het strand of gewoon in de tuin? Alles is in overleg mogelijk.

Wat kost Small Group Training?

Omdat je als groep de kosten over meerdere personen uitsmeert liggen de tarieven voor Small Group Training lager dan bij persoonlijke training voor één persoon. Training is mogelijk vanaf één keer per week, maar voor een beter resultaat is het advies om twee keer per week te trainen.

Tarief Small Group Training

  • 3 mensen: € 30 pp per uur
  • 4 mensen: € 25 pp per uur
Wil je graag met een groep vrienden of collega's personal training volgen? Aarzel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.