Werken aan uw spieropbouw?
Verantwoord werken aan spieropbouw

Dat doet u met een deskundig professional. PW Personal Training biedt deze professionele begeleiding. PW Personal Training biedt personal training op maat. Of u nu een doorgewinterde sporter bent of u heeft nog nooit gesport, PW Personal Training is er voor u.

Over spieropbouw doen veel fabels de ronde. Met PW Personal Training bent u verzekerd van een deskundige begeleiding, waarmee u het maximale uit uzelf haalt op een gezonde en verantwoorde manier.

Neem nu contact op

Topsport

Na zelf jarenlang topsport te hebben bedreven, is Paul Witte de meerwaarde van een personal trainer gaan Inzien. Naast motivator is een personal trainer ook een inspirator en deskundig in het juist belasten en trainen van het lichaam. Voeding is een belangrijke factor om vetverbranding te stimuleren en spieropbouw te realiseren. Ook op dat vlak kunt u van uw personal trainer deskundig advies verwachten. PW Personal Training biedt een personal trainer voor iedereen. Of u nou wilt werken aan spieropbouw, krachttraining wilt doen of aan uw conditie wilt werken, bij PW Personal Training krijgt u begeleiding op maat.

Gratis intake

Ongeacht wie bij ons aanklopt om persoonlijke begeleiding, het intake gesprek is geheel gratis. Tijdens dit gesprek duiken wij iets dieper in uw wens en motivatie om aan uw spieropbouw te werken. We kijken naar de historie en de doelstellingen. Op basis van dit eerste gesprek bepalen wij een trainingsschema dat is gericht op het behalen van uw doelstellingen. Vervolgens gaan we deze doelstellingen halen, samen.

Werken aan spieropbouw op locatie

Werken aan spieropbouw kan zowel indoor als outdoor plaatsvinden. Het kan bij u thuis, buiten, of binnen een trainingsfaciliteit. Wanneer er voor spieropbouw veel met zwaardere gewichten dient te worden getraind, is het handiger om dit bij een trainingscentrum te doen. Dit kan bijvoorbeeld bij het LifeFit Centre in Haarlem, maar feitelijke op iedere locatie na overleg.

Zekerheid

Wilt u op een verantwoorde wijze werken aan uw spieropbouw? Kies dan voor een personal trainer van PW Personal Training. Een zeer menselijke aanpak en deskundige begeleiding, zodat u uw lichaam juist belast. In combinatie met de juiste voedingsadviezen is de door u gewenste spieropbouw gegarandeerd.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij werken graag mee aan een verantwoorde spieropbouw waar u verder mee kunt.

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle

Werkgebied PW Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer BentveldPersonal Trainer Haarlem – Personal Trainer Heemstede  – Personal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Welke vormen van Personal Training zijn er?

Persoonlijke training is behalve individuele begeleiding ook mogelijk in andere vormen. Zo kun je met een klein groepje trainen in de vorm van Small Group Training. Sport je liever in je up, maar wel graag met een plan? Dan is een persoonlijk schema een uitstekende oplossing voor jou. Neem eens een kijkje bij onze overige diensten op het gebied van personal training, zoals bijvoorbeeld: Personal Training aan Huis.

small group training

Small Group Training

Bij Small Group Training ga je met een kleine groep vrienden, familie of collega’s aan de slag onder begeleiding van een deskundig trainer. Een groot voordeel van deze trainingsvorm is dat jullie elkaar kunnen stimuleren en motiveren. Bovendien liggen de kosten voor Small Group Training een stukje lager dan voor Personal Training omdat de kosten over meerdere personen worden verdeeld.

Meer over Small Group Training

personal training

Persoonlijk Schema

Een persoonlijk schema is een stappenplan op maat waarmee je zelfstandig aan de slag kunt bij het Life Fit Centre. We brengen vooraf je trainingsdoel en situatie in kaart en maken aan de hand daarvan een trainingsschema waarmee je zo op eigen houtje kunt werken. Gedurende een eenmalige personal training nemen we het trainingsschema met je door en leggen we je uit hoe je materialen en toestellen kunt gebruiken. Met het schema kun je zo’n vier tot zes weken aan de gang.

Meer over Personal Schema

voedingsadvies haarlem 1

Voedingsadvies

Het wordt vaak onderschat, maar voeding is een belangrijk onderdeel wanneer je bepaalde doelen wilt bereiken. Misschien zelfs wel de belangrijkste! PW Personal Training biedt daarom persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding. We maken je daarbij bewust van je huidige eetgewoontes en leren je welke mogelijkheden je hebt om je lifestyle te veranderen. Ook wanneer je spiermassa wilt opbouwen of meer spierdefinitie wilt, kunnen we je begeleiden met advies over voeding en supplementgebruik. Voedingsadvies bieden we uitsluitend in combinatie met Personal Training.

Meer over voedingsadvies

Extra informatie

Snel fit worden of werken aan een betere spiermassa; je kunt verschillende redenen hebben waarom Personal Training voor jou goed zou kunnen werken. Wil je graag meer weten over de verschillende vormen van persoonlijke begeleiding die we je kunnen bieden? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.