Personal Trainer Overveen

Een personal trainer in Overveen?

Ook in Overveen komt Paul Witte u persoonlijk trainen!

 

PW Personal Training uw personal trainer

Hikt u er al jaren tegenaan of is sport uw tweede natuur? Het maakt niet uit hoe fit u bent: personal training is er voor iedereen. Want ook al ziet u zichzelf als een hopeloze beginneling of een sporter pur sang: Paul Witte kan u een hoop leren. En Paul Witte is nu ook personal trainer in Overveen! Paul kent de beste fitnesslocaties in Overveen en biedt daar zowel persoonlijke training als groepstraining.

Beginnen met een personal trainer

U kent het wel: u neemt zich voor om het sporten nou eens écht op te pakken. U gaat een keer of twee naar de sportschool en daarna denkt u: vandaag komt het niet uit/ik heb spierpijn/dat werk moet eerst af/morgen ga ik echt. Maar een derde keer komt er niet. De motivatie moet echt uit uw ténen komen.

Beginnen met sporten is misschien wel net zo lastig als stoppen met roken. Ook dat lukt maar weinigen zonder goede begeleiding. Dus: pak aan die hulp en kies voor een personal trainer!

Uw prestaties verbeteren met de personal trainer

Is de sportschool uw tweede thuis? Gefeliciteerd: u bent duidelijk door het virus bevangen! Maar bent u ook echt tevreden over uw prestaties? Of heeft u het gevoel dat er weinig progressie zichtbaar is? Verkeerd sporten is iets wat we vaak in sportscholen tegenkomen. Een sterk en krachtig lichaam is een samenspel van juist uitgevoerde oefeningen, correct gebruik van toestellen, krachttraining en conditietraining - en niet te vergeten: voeding. Een personal trainer brengt dit allemaal in balans.

Personal Training Overveen

Personal trainer in Overveen

Overveen is zonder twijfel een uitstekende locatie voor personal training in de buitenlucht. Met zoveel natuur om ons heen is er plek zat voor uiteenlopende vormen van fitness. Personal training in Overveen kan inhouden dat we bij u aan huis trainen, of in de frisse buitenlucht ergens in de buurt in de omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen en Zandvoort. Maar we hebben ook sportscholen in de nabijheid met de benodigde materialen en toestellen.

Met uw personal trainer bepaalt u of uw focus van training op conditie of kracht ligt.

Groepstraining of personal training in Overveen

Personal training hoeft niet per definitie te betekenen dat u 1 op 1 traint. Uw personal trainer biedt in Overveen ook groepstraining. Small group training, zoals we dat noemen. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar vooral ook voor de motivatie. Samen trainen is gezellig en soms nét even iets beter vol te houden dan individuele training.

Wie is Paul Witte?

Paul Witte is zo’n sportman pur sang. Paul was vele jaren actief als topsporter, waarbij hij altijd onder intensieve begeleiding van een personal trainer stond. Paul is van mening dat iedereen een personal trainer verdient. Paul behaalde zijn HBO diploma Sport en Bewegen en volgde verschillende aanvullende studies over sport en voeding. Hij werkte bovendien in een psychiatrische Tbs-kliniek. Motiveren en resultaat behalen zit hem in het bloed. Dat heeft hem gemaakt tot de personal trainer die hij nu is: een vakman met zeer brede kennis en een enorme dosis geloof in de mens.

Probeer ook een personal trainer in Overveen

Ziet u het zitten om uw conditie naar een hoger niveau te tillen? Neemt u dan contact met ons op. De personal trainer komt naar Overveen (of u komt naar ons) om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Daarna doen we u vrijblijvend een voorstel. U bent niets verplicht! Probeert u het gewoon eens uit. PW Personal Training heeft inmiddels vele klanten in de omgeving van Overveen. We zouden het leuk vinden als u daar bij komt!

RegioRegio
Personal Trainer Aerdenhout Personal Trainer Heemstede
Personal Trainer Bentveld Personal Trainer Overveen
Personal Trainer Bloemendaal Personal Trainer Zandvoort
Personal Trainer Haarlem