Een personal trainer in Overveen voor u

Hikt u er al jaren tegenaan of is sport uw tweede natuur? Het maakt niet uit hoe fit u bent: personal training is er voor iedereen. Want ook al ziet u zichzelf als een hopeloze beginneling of een sporter pur sang: Paul Witte kan u een hoop leren. En Paul Witte is nu ook personal trainer in Overveen! Paul kent de beste fitnesslocaties in Overveen en biedt daar zowel persoonlijke training als groepstraining.

Beginnen met een personal trainer

U kent het wel: u neemt zich voor om het sporten nou eens écht op te pakken. U gaat een keer of twee naar de sportschool en daarna denkt u: vandaag komt het niet uit/ik heb spierpijn/dat werk moet eerst af/morgen ga ik echt. Maar een derde keer komt er niet. De motivatie moet echt uit uw ténen komen.

Beginnen met sporten is misschien wel net zo lastig als stoppen met roken. Ook dat lukt maar weinigen zonder goede begeleiding. Dus: pak aan die hulp en kies voor een personal trainer!

Personal trainer in de breedste zin?

Paul Witte is als personal trainer zeer divers in het begeleiden van mensen. De motivatie en de gesteldheid van zijn klanten is immers ook steeds anders. De één wil fitter worden, of een beter figuur krijgen, de ander is al fanatiek aan het trainen, maar zit op een dood punt.

Onafhankelijk van uw wens kunt u bij PW Personal Training terecht voor uw personal trainer. Het is de uitdaging voor iedereen de juiste vorm van trainen te vinden!

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Personal trainer in Overveen

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer BentveldPersonal Trainer HeemstedePersonal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Uw prestaties verbeteren met de personal trainer

Is de sportschool uw tweede thuis? Gefeliciteerd: u bent duidelijk door het virus bevangen! Maar bent u ook echt tevreden over uw prestaties? Of heeft u het gevoel dat er weinig progressie zichtbaar is? Verkeerd sporten is iets wat we vaak in sportscholen tegenkomen. Een sterk en krachtig lichaam is een samenspel van juist uitgevoerde oefeningen, correct gebruik van toestellen, krachttraining en conditietraining – en niet te vergeten: voeding. Een personal trainer brengt dit allemaal in balans.

Groepstrainingen of personal training in Overveen

Personal training hoeft niet per definitie te betekenen dat u 1 op 1 traint. Uw personal trainer biedt in Overveen ook groepstraining. Small group training, zoals we dat noemen. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar vooral ook voor de motivatie. Samen trainen is gezellig en soms nét even iets beter vol te houden dan individuele training.

Wie is Paul Witte?

Paul Witte is zo’n sportman pur sang. Paul was vele jaren actief als topsporter, waarbij hij altijd onder intensieve begeleiding van een personal trainer stond. Paul is van mening dat iedereen een personal trainer verdient. Paul behaalde zijn HBO diploma Sport en Bewegen en volgde verschillende aanvullende studies over sport en voeding. Hij werkte bovendien in een psychiatrische Tbs-kliniek. Motiveren en resultaat behalen zit hem in het bloed. Dat heeft hem gemaakt tot de personal trainer die hij nu is: een vakman met zeer brede kennis en een enorme dosis geloof in de mens.

Probeer ook een personal trainer in Overveen

Ziet u het zitten om uw conditie naar een hoger niveau te tillen? Neemt u dan contact met ons op. De personal trainer komt naar Overveen (of u komt naar ons) om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Daarna doen we u vrijblijvend een voorstel. U bent niets verplicht! Probeert u het gewoon eens uit. PW Personal Training heeft inmiddels vele klanten in de omgeving van Overveen. We zouden het leuk vinden als u daar bij komt!

Over Paul Witte

Mijn naam is Paul Witte, geboren in Haarlem en ik heb jarenlang gewoond in Overveen. Ik ben een sportman in hart en nieren. Ik heb de opleiding Sport & Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) afgerond en mag de titel voeren van Sport & Bewegen Professional. Dit betreft een 4 jarige HBO opleiding. Sinds begin 2011 ben ik begonnen als personal trainer in de regio Haarlem, Bentveld, Aerdenhout en Zandvoort. Inmiddels zijn veel klanten u voor gegaan om de stap naar personal training te maken.

Al tijdens mijn studie ben ik jarenlang werkzaam geweest als fitnessinstructeur bij Lifefit, een grote sportschool in Haarlem. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de nodige praktijkervaring heb opgedaan.

Alles over Paul

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle