Kosten personal trainer

Bij de kosten voor een personal trainer denken velen al gauw aan duur of onhaalbaar. Maar niets is minder waar: een personal trainer kost een stuk minder dan je denkt. Bedenk daarbij dat je met een personal trainer veel sneller en duurzamer resultaat boekt dan wanneer je op eigen houtje wat aanrommelt in de sportschool. Bovendien is het goed om te weten dat bij de prijs voor een personal trainer meer inbegrepen zit dan alleen een uurtje begeleiding.

Wat kost een personal trainer?

De prijs voor een personal trainer valt mee als je bedenkt wat je krijgt. Een goede personal trainer levert namelijk wat hij zegt: persoonlijke training. Dat betekent dat de training volledig op maat gemaakt is voor jouw doelstellingen, jouw lichaam en jouw karakter. Want de één is sportiever van huis uit dan de ander, en zoekt andere resultaten. Wil je afvallen of ga je voor de serieuzere spieropbouw? Een personal trainer geeft advies, houdt de spirit erin en helpt bij een verandering van lifestyle. Zo ben je dus een stuk sneller op je streefgewicht of in het bezit van dat 8-pack.

 • Veel sneller je doelen behalen
 • Verandering van lifestyle
 • Verantwoord sporten dus gezonder voor je lijf
 • Leuker en langer vol te houden
 • Tijd- en kostenbesparend

Neem nu contact op

De beste personal trainer

Personal trainer tarieven lopen enorm uiteen. Bij de keus voor een personal trainer is kwaliteit leidend. Je wilt immers waar voor je geld en zo snel mogelijk op je doel af. Goed om te weten dat kwaliteit en resultaat bovenaan het lijstje staat bij Paul Witte. En wist je dat PW Personal Training onlangs door de Dutch Fitness Awards is uitgeroepen tot Beste Personal Trainer van Haarlem? Toch liggen onze prijzen voor personal training niet hoog. Vanaf €53,00 per uur heb je al een personal trainer voor jezelf. Wil je de kosten delen? Denk dan eens aan Small Group Training of laat een Persoonlijk Schema opstellen waarmee je zelf aan de slag kunt.

Wat zit er in de prijs voor personal training?

Personal training kan in verschillende vormen, van een los persoonlijk schema tot intensieve personal training. Een goed begin is een 10-rittenpakket. Vaak splitsen we dat op, bijvoorbeeld naar ‘onderkant’ (benen/billen/onderrug) en ‘bovenkant’ (borst/schouders/rug/armen). We beginnen altijd met meten, zodat we weten waar we naartoe werken. Daarna gaan we aan de slag. We begeleiden je bij het sporten en stellen trainingsschema’s voor je op. Tussendoor geven je advies over voeding en helpen we je met een ander eet- en leefpatroon. En als je het even niet meer ziet zitten geven we je een oppepper of bedenken we een nieuw plan dat wel voor jou werkt.

De kosten voor personal training zijn inclusief:

 • Intakegesprek
 • Persoonlijk stappenplan
 • Metingen
 • Voedingsadvies (bij meer dan 10 trainingen)
 • Trainingen van een uur

Personal trainer tarieven.

Hieronder vindt u het overzicht van de tarieven.

#Personal Training DienstenTarief
1.Personal Training€55,00
3.Personal Training duo€75,00
4.Small group 3 personen€90,00
4.Small group 4 personen€100,00

Prijzen voor Personal Training zijn per persoon per uur exclusief btw. De trainingen zijn samengesteld op basis van 2 – 10 trainingen. Neem je meer dan 10 trainingen af, dan krijg je korting op het uurtarief plus gratis voedingsadvies.

Zorgverzekering

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgebied PW Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer BentveldPersonal Trainer Haarlem – Personal Trainer Heemstede  – Personal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Welke vormen van Personal Training zijn er?

Persoonlijke training is behalve individuele begeleiding ook mogelijk in andere vormen. Zo kun je met een klein groepje trainen in de vorm van Small Group Training. Sport je liever in je up, maar wel graag met een plan? Dan is een persoonlijk schema een uitstekende oplossing voor jou. Neem eens een kijkje bij onze overige diensten op het gebied van personal training, zoals bijvoorbeeld: Personal Training aan Huis.

small group training

Small Group Training

Bij Small Group Training ga je met een kleine groep vrienden, familie of collega’s aan de slag onder begeleiding van een deskundig trainer. Een groot voordeel van deze trainingsvorm is dat jullie elkaar kunnen stimuleren en motiveren. Bovendien liggen de kosten voor Small Group Training een stukje lager dan voor Personal Training omdat de kosten over meerdere personen worden verdeeld.

Meer over Small Group Training

personal training

Persoonlijk Schema

Een persoonlijk schema is een stappenplan op maat waarmee je zelfstandig aan de slag kunt bij het Life Fit Centre. We brengen vooraf je trainingsdoel en situatie in kaart en maken aan de hand daarvan een trainingsschema waarmee je zo op eigen houtje kunt werken. Gedurende een eenmalige personal training nemen we het trainingsschema met je door en leggen we je uit hoe je materialen en toestellen kunt gebruiken. Met het schema kun je zo’n vier tot zes weken aan de gang.

Meer over Personal Schema

voedingsadvies haarlem 1

Voedingsadvies

Het wordt vaak onderschat, maar voeding is een belangrijk onderdeel wanneer je bepaalde doelen wilt bereiken. Misschien zelfs wel de belangrijkste! PW Personal Training biedt daarom persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding. We maken je daarbij bewust van je huidige eetgewoontes en leren je welke mogelijkheden je hebt om je lifestyle te veranderen. Ook wanneer je spiermassa wilt opbouwen of meer spierdefinitie wilt, kunnen we je begeleiden met advies over voeding en supplementgebruik. Voedingsadvies bieden we uitsluitend in combinatie met Personal Training.

Meer over voedingsadvies

Extra informatie

Snel fit worden of werken aan een betere spiermassa; je kunt verschillende redenen hebben waarom Personal Training voor jou goed zou kunnen werken. Wil je graag meer weten over de verschillende vormen van persoonlijke begeleiding die we je kunnen bieden? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.