Kosten Personal Trainer

Kosten personal trainer

Bij de kosten voor een personal trainer denken velen al gauw aan duur of onhaalbaar. Maar niets is minder waar: een personal trainer kost een stuk minder dan je denkt. Bedenk daarbij dat je met een personal trainer veel sneller en duurzamer resultaat boekt dan wanneer je op eigen houtje wat aanrommelt in de sportschool. Bovendien is het goed om te weten dat bij de prijs voor een personal trainer meer inbegrepen zit dan alleen een uurtje begeleiding.

Paul Witte Intakegesprek inclusief de Tarieven

Wat kost een personal trainer?

De prijs voor een personal trainer valt mee als je bedenkt wat je krijgt. Een goede personal trainer levert namelijk wat hij zegt: persoonlijke training. Dat betekent dat de training volledig op maat gemaakt is voor jouw doelstellingen, jouw lichaam en jouw karakter. Want de één is sportiever van huis uit dan de ander, en zoekt andere resultaten. Wil je afvallen of ga je voor de serieuzere spieropbouw? Een personal trainer geeft advies, houdt de spirit erin en helpt bij een verandering van lifestyle. Zo ben je dus een stuk sneller op je streefgewicht of in het bezit van dat 8-pack.

  • Veel sneller je doelen behalen
  • Verandering van lifestyle
  • Verantwoord sporten dus gezonder voor je lijf
  • Leuker en langer vol te houden
  • Tijd- en kostenbesparend

 

De beste personal trainer

Personal trainer tarieven lopen enorm uiteen. Bij de keus voor een personal trainer is kwaliteit leidend. Je wilt immers waar voor je geld en zo snel mogelijk op je doel af. Goed om te weten dat kwaliteit en resultaat bovenaan het lijstje staat bij Paul Witte. En wist je dat PW Personal Training onlangs door de Dutch Fitness Awards is uitgeroepen tot Beste Personal Trainer van Haarlem? Toch liggen onze prijzen voor personal training niet hoog. Vanaf €53,00 per uur heb je al een personal trainer voor jezelf. Wil je de kosten delen? Denk dan eens aan Small Group Training of laat een Persoonlijk Schema opstellen waarmee je zelf aan de slag kunt.

Wat zit er in de prijs voor personal training?

Personal training kan in verschillende vormen, van een los persoonlijk schema tot intensieve personal training. Een goed begin is een 10-rittenpakket. Vaak splitsen we dat op, bijvoorbeeld naar 'onderkant' (benen/billen/onderrug) en 'bovenkant' (borst/schouders/rug/armen). We beginnen altijd met meten, zodat we weten waar we naartoe werken. Daarna gaan we aan de slag. We begeleiden je bij het sporten en stellen trainingsschema's voor je op. Tussendoor geven je advies over voeding en helpen we je met een ander eet- en leefpatroon. En als je het even niet meer ziet zitten geven we je een oppepper of bedenken we een nieuw plan dat wel voor jou werkt.

De kosten voor personal training zijn inclusief:

  • Intakegesprek
  • Persoonlijk stappenplan
  • Metingen
  • Voedingsadvies (bij meer dan 10 trainingen)
  • Trainingen van een uur

 

Personal trainer tarieven

Hieronder vindt u het overzicht van de tarieven.
#Personal Training DienstenTarief
1. Personal Training  €53,00
2. Personal Training incl. voedingsadvies
(Neem je meer dan 10 trainingen af? Dan krijg jij gratis voedingsadvies)
 €57,50
3. Personal Training 2 personen  €40,00
4. Personal Training 2 personen incl. voedingsadvies  €47,50
5. Small Group Training  n.t.b.
6. Vitalis GGZ  Verzekering

Prijzen voor Personal Training zijn per persoon per uur exclusief btw. De trainingen zijn samengesteld op basis van 2 - 10 trainingen. Neem je meer dan 10 trainingen af, dan krijg je korting op het uurtarief plus gratis voedingsadvies.