Goedkoop Personal Training

Wat is goedkoop Personal Training?

Privé fitness niet goedkoop? Personal training hoeft helemaal niet duur te zijn. Er is namelijk een manier om goedkoop personal training te doen waarbij je tóch alle voordelen van privé fitness ervaart. Hoe dat mogelijk is? Middels Small group training of Personal Training aan Huis.

Goedkope personal training - in een groep

Bij Small group training smeren we personal training uit over een klein groepje van 3 à 4 mensen. Deze vorm van privé fitness brengt een aantal aantrekkelijke voordelen:

  • Je deelt samen het tarief en daarmee wordt Personal Training goedkoop;
  • tegelijkertijd krijg je wel de persoonlijke aandacht en begeleiding die je van personal training mag verwachten;
  • trainen in een groep is goed voor de motivatie en stimuleert je om door te zetten en beter te presteren;
  • je kunt zelf een groepje samenstellen van bijvoorbeeld collega's of vrienden, of je aansluiten bij onze groepjes.

Hoe werkt het?

Goedkope personal training richt zich net als bij privé personal training op het behalen van je trainingsdoelen. We kijken samen naar wat jij wilt bereiken, en aan de hand daarvan maken we een trainingsplan. Trainingsdoelen kunnen zijn:

Individuele groepsfitness

In de praktijk blijkt dat we bij personal training en groepstraining de focus nooit helemaal alleen op één trainingsdoel leggen, maar op een combinatie van doelen. Je krijgt immers geen strak lijf als je niet óók aan spieropbouw werkt. En die betere conditie; die volgt vanzelf. Het leuke van small group training is bovendien, dat je uitgedaagd wordt om anders te kijken naar jezelf. Je leert relativeren, maar ook: doorzetten en doelen bijstellen. Plus: genieten van het sporten an sich zonder je blind te staren op het doel. Groepsfitness is gewoon gezellig!

Goedkoop Personal Training

Goedkoop Personal Training Haarlem

Wil je graag in een groepje werken aan een topconditie of een slanker en strakker lijf? Meld jezelf en je eventuele groepsgenoten dan aan voor goedkope personal training in Haarlem.

Ons basiskamp is Golfclub The Dunes in Zandvoort. Hier, en in de omgeving, gaan we met jouw groepje aan de slag met privé fitness. Wil je graag zelf een groep samenstellen of sluit je je liever aan bij één van onze fitnessgroepjes? Beide is mogelijk.

Ook goedkoop Personal Training?

Small group personal training kost vanaf 4 personen slechts 25 euro per uur. En daarmee heb je in één klap het tarief voor personal training meer dan gehalveerd. Goedkope privé fitness, hoe lekker klinkt dat? Meld je nu aan voor small group fitness of bel 06-28140685 voor meer informatie.