Wat is goedkoop Personal Training?

Privé fitness niet goedkoop? Personal training hoeft helemaal niet duur te zijn. Er is namelijk een manier om goedkoop personal training te doen waarbij je tóch alle voordelen van privé fitness ervaart. Hoe dat mogelijk is? Middels Small group training of Personal Training aan Huis.

Goedkope personal training – in een groep

Bij Small group training smeren we personal training uit over een klein groepje van 3 à 4 mensen. Deze vorm van privé fitness brengt een aantal aantrekkelijke voordelen:

  • Je deelt samen het tarief en daarmee wordt Personal Training goedkoop;
  • tegelijkertijd krijg je wel de persoonlijke aandacht en begeleiding die je van personal training mag verwachten;
  • trainen in een groep is goed voor de motivatie en stimuleert je om door te zetten en beter te presteren;
  • je kunt zelf een groepje samenstellen van bijvoorbeeld collega’s of vrienden, of je aansluiten bij onze groepjes.

Neem nu contact op

Individuele groepsfitness

In de praktijk blijkt dat we bij personal training en groepstraining de focus nooit helemaal alleen op één trainingsdoel leggen, maar op een combinatie van doelen. Je krijgt immers geen strak lijf als je niet óók aan spieropbouw werkt. En die betere conditie; die volgt vanzelf. Het leuke van small group training is bovendien, dat je uitgedaagd wordt om anders te kijken naar jezelf. Je leert relativeren, maar ook: doorzetten en doelen bijstellen. Plus: genieten van het sporten an sich zonder je blind te staren op het doel. Groepsfitness is gewoon gezellig!

Ook goedkoop Personal Training?

Small group personal training kost vanaf 4 personen slechts 25 euro per uur. En daarmee heb je in één klap het tarief voor personal training meer dan gehalveerd. Goedkope privé fitness, hoe lekker klinkt dat? Meld je nu aan voor small group fitness of bel 06-28140685 voor meer informatie.

Hoe werkt het?

Goedkope personal training richt zich net als bij privé personal training op het behalen van je trainingsdoelen. We kijken samen naar wat jij wilt bereiken, en aan de hand daarvan maken we een trainingsplan. Trainingsdoelen kunnen zijn:

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Paul is alert op al je bewegingen. Luistert goed en probeert je algehele conditie te verbeteren. Professioneel en sociaal. Na mijn heupoperatie is Paul degene geweest die er voor gezorgd heeft dat ik ( na maanden vruchteloos fysio) weer normaal recht kon lopen. Top!

B Piers

personal training review
review teken

Niet alleen een plezierige positieve coach maar bovenal iemand die rekening houdt met wat je wel of niet kan. Bovendien weet hij veel van voeding zodat trainen en goed gezond eten samen worden opgepakt

Eric Rahusen

pw training review
review teken

Paul is een uitstekend en kundig PT. Stimuleert je om je grenzen op te zoeken, afwisselend en creatief in zijn programma om zo alle spiergroepen te trainen. Ik train nu 4 jaar met hem en dat bevalt nog steeds uitstekend.

Bas Brouns

Werkgebied PW Training.

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen.

Goedkoop Personal Training Haarlem.

Wil je graag in een groepje werken aan een topconditie of een slanker en strakker lijf? Meld jezelf en je eventuele groepsgenoten dan aan voor goedkope personal training in Haarlem.

Ons basiskamp is Golfclub The Dunes in Zandvoort. Hier, en in de omgeving, gaan we met jouw groepje aan de slag met privé fitness. Wil je graag zelf een groep samenstellen of sluit je je liever aan bij één van onze fitnessgroepjes? Beide is mogelijk.

Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer BentveldPersonal Trainer Haarlem – Personal Trainer Heemstede  – Personal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Welke vormen van Personal Training zijn er?

Persoonlijke training is behalve individuele begeleiding ook mogelijk in andere vormen. Zo kun je met een klein groepje trainen in de vorm van Small Group Training. Sport je liever in je up, maar wel graag met een plan? Dan is een persoonlijk schema een uitstekende oplossing voor jou. Neem eens een kijkje bij onze overige diensten op het gebied van personal training, zoals bijvoorbeeld: Personal Training aan Huis.

small group training

Small Group Training

Bij Small Group Training ga je met een kleine groep vrienden, familie of collega’s aan de slag onder begeleiding van een deskundig trainer. Een groot voordeel van deze trainingsvorm is dat jullie elkaar kunnen stimuleren en motiveren. Bovendien liggen de kosten voor Small Group Training een stukje lager dan voor Personal Training omdat de kosten over meerdere personen worden verdeeld.

Meer over Small Group Training

personal training

Persoonlijk Schema

Een persoonlijk schema is een stappenplan op maat waarmee je zelfstandig aan de slag kunt bij het Life Fit Centre. We brengen vooraf je trainingsdoel en situatie in kaart en maken aan de hand daarvan een trainingsschema waarmee je zo op eigen houtje kunt werken. Gedurende een eenmalige personal training nemen we het trainingsschema met je door en leggen we je uit hoe je materialen en toestellen kunt gebruiken. Met het schema kun je zo’n vier tot zes weken aan de gang.

Meer over Personal Schema

voedingsadvies haarlem 1

Voedingsadvies

Het wordt vaak onderschat, maar voeding is een belangrijk onderdeel wanneer je bepaalde doelen wilt bereiken. Misschien zelfs wel de belangrijkste! PW Personal Training biedt daarom persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding. We maken je daarbij bewust van je huidige eetgewoontes en leren je welke mogelijkheden je hebt om je lifestyle te veranderen. Ook wanneer je spiermassa wilt opbouwen of meer spierdefinitie wilt, kunnen we je begeleiden met advies over voeding en supplementgebruik. Voedingsadvies bieden we uitsluitend in combinatie met Personal Training.

Meer over voedingsadvies

Extra informatie.

Snel fit worden of werken aan een betere spiermassa; je kunt verschillende redenen hebben waarom Personal Training voor jou goed zou kunnen werken. Wil je graag meer weten over de verschillende vormen van persoonlijke begeleiding die we je kunnen bieden? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.