Personal Trainer Bentveld

Een personal trainer in Bentveld?

PW Personal Training is er ook voor u!

 

Paul Witte uw personal trainer in Bentveld

PW Personal Training is opgericht door Paul Witte. Paul is zijn hele leven een fanatieke sporter geweest en heeft zelf topsport bedreven. Na het afronden van een HBO opleiding Sport & Bewegen mag Paul Witte zich zondermeer deskundig noemen als het aankomt op trainen en belasten van het menselijk lichaam. Voeg daar nog de nodige psychologische kennis en kennis van voeding aan toe en de ideale personal trainer is een feit.

Motivatie

Veel mensen hebben een wens om aan hun lichaam en hun conditie te werken. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die zich lekkerder in hun lichaam voelen minder ziek zijn, beter met stress om kunnen gaan en vrolijker zijn. Ons gehaaste leven maakt het vaak een hele opgave om te gaan sporten. Hebben we het sporten eindelijk ingepland dan doen we maar wat en blijft het resultaat achter. Op dat moment is het goed om een personal trainer in de arm te nemen. Een personal trainer helpt u, zodat u zich kunt focussen op de training.

Ook kunt u gebruik maken van een personal trainer als u al flink aan het trainen bent, maar u het gevoel heeft te blijven steken op een bepaald punt. PW Personal Training kan u als personal trainer net die stap verder helpen door kennis en kunde.

Personal Trainer Bentveld

Locaties om te trainen

U kunt op veel manieren gebruik maken van uw personal trainer. De locatie is nimmer een beperking. Zo kunt u van uw personal trainer gebruik maken bij u thuis, in de omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen en Zandvoort, in de open lucht of binnen een trainingscentrum. U kunt hierbij uw eigen voorkeur aangeven. In Bentveld en haar omgeving zijn prachtige locaties om te trainen wanneer het weer dit toelaat. Een zuurstofrijke omgeving is het prettigst om te trainen.

Uw personal trainer beschikt over trainingsmaterialen om een gedegen training op locatie te kunnen geven met voldoende uitdaging.

Uw personal trainer in Bentveld. Altijd per persoon?

Nee, u kunt ook gebruik maken van een personal trainer in een groep. De groep bestaat maximaal uit 4 personen. U kunt zelf 4 mensen verzamelen, u kunt ook instromen in een groep. Samen trainen motiveert onomstotelijk. Vaak zijn we beter in staat de vooruitgang bij de ander waar te nemen dan bij onszelf. Dat motiveert! Inspanning leidt immers tot resultaat. Of u nu met zijn tweeën of met zijn vieren traint, de begeleiding die u van uw personal trainer krijgt is altijd op u toegespitst en persoonlijk.

Ga de uitdaging aan, kies voor Paul Witte als uw personal trainer!

Een goede conditie, een strakker lichaam? Het kan! Neemt u contact op met PW Personal Training voor een intake gesprek. Dit intake gesprek duurt ongeveer 45 minuten en kan plaats vinden bij u thuis in Bentveld. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen. Op basis van deze wensen stelt uw personal trainer een trainingsplan op. Gun uzelf een gezonder en fit lichaam, reageer vandaag nog via mail of telefoon. het intake gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Een personal trainer, gezonde luxe!

RegioRegio
Personal Trainer Aerdenhout Personal Trainer Heemstede
Personal Trainer Bentveld Personal Trainer Overveen
Personal Trainer Bloemendaal Personal Trainer Zandvoort
Personal Trainer Haarlem