Een personal trainer in Bentveld voor u

PW Personal Training is opgericht door Paul Witte. Paul is zijn hele leven een fanatieke sporter geweest en heeft zelf topsport bedreven. Na het afronden van een HBO opleiding Sport & Bewegen mag Paul Witte zich zondermeer deskundig noemen als het aankomt op trainen en belasten van het menselijk lichaam. Voeg daar nog de nodige psychologische kennis en kennis van voeding aan toe en de ideale personal trainer is een feit.

Motivatie

Veel mensen hebben een wens om aan hun lichaam en hun conditie te werken. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die zich lekkerder in hun lichaam voelen minder ziek zijn, beter met stress om kunnen gaan en vrolijker zijn. Ons gehaaste leven maakt het vaak een hele opgave om te gaan sporten. Hebben we het sporten eindelijk ingepland dan doen we maar wat en blijft het resultaat achter. Op dat moment is het goed om een personal trainer in de arm te nemen. Een personal trainer helpt u, zodat u zich kunt focussen op de training.

Ook kunt u gebruik maken van een personal trainer als u al flink aan het trainen bent, maar u het gevoel heeft te blijven steken op een bepaald punt. PW Personal Training kan u als personal trainer net die stap verder helpen door kennis en kunde.

Personal trainer in de breedste zin

Paul Witte is als personal trainer zeer divers in het begeleiden van mensen. De motivatie en de gesteldheid van zijn klanten is immers ook steeds anders. De één wil fitter worden, of een beter figuur krijgen, de ander is al fanatiek aan het trainen, maar zit op een dood punt.

Onafhankelijk van uw wens kunt u bij PW Personal Training terecht voor uw personal trainer. Het is de uitdaging voor iedereen de juiste vorm van trainen te vinden!

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgebied PW Personal Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer Bentveld – Personal Trainer Heemstede  – Personal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Uw personal trainer in Bentveld. Altijd per persoon?

Nee, u kunt ook gebruik maken van een personal trainer in een groep. De groep bestaat maximaal uit 4 personen. U kunt zelf 4 mensen verzamelen, u kunt ook instromen in een groep. Samen trainen motiveert onomstotelijk. Vaak zijn we beter in staat de vooruitgang bij de ander waar te nemen dan bij onszelf. Dat motiveert! Inspanning leidt immers tot resultaat. Of u nu met zijn tweeën of met zijn vieren traint, de begeleiding die u van uw personal trainer krijgt is altijd op u toegespitst en persoonlijk.

Ga de uitdaging aan, kies voor Paul Witte als uw personal trainer!

Een goede conditie, een strakker lichaam? Het kan! Neemt u contact op met PW Personal Training voor een intake gesprek. Dit intake gesprek duurt ongeveer 45 minuten en kan plaats vinden bij u thuis in Bentveld. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen. Op basis van deze wensen stelt uw personal trainer een trainingsplan op. Gun uzelf een gezonder en fit lichaam, reageer vandaag nog via mail of telefoon. het intake gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Een personal trainer, gezonde luxe!

Over Paul Witte

Mijn naam is Paul Witte, geboren in Haarlem en ik heb jarenlang gewoond in Overveen. Ik ben een sportman in hart en nieren. Ik heb de opleiding Sport & Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) afgerond en mag de titel voeren van Sport & Bewegen Professional. Dit betreft een 4 jarige HBO opleiding. Sinds begin 2011 ben ik begonnen als personal trainer in de regio Haarlem, Bentveld, Aerdenhout en Zandvoort. Inmiddels zijn veel klanten u voor gegaan om de stap naar personal training te maken.

Al tijdens mijn studie ben ik jarenlang werkzaam geweest als fitnessinstructeur bij Lifefit, een grote sportschool in Haarlem. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de nodige praktijkervaring heb opgedaan.

Alles over Paul

Ervaringen PW Personal Training.

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle