Julian

Ik ben begonnen met krachttraining tijdens mijn voetbalcarriere, ik merkte dat het mijn passie was om informatie te verzamelen en een optimale training samen te stellen . Hierdoor geïnspireerd ben ik een sportopleiding gaan doen. Ik heb de hbo opleiding sportkunde afgerond.

Na jarenlange ervaring in de fitness ben ik ook sinds 2017 als personal trainer aan het werk en doe ik dit met veel plezier. Ik ben vooral geïnteresseerd in wat voor persoon ik voor me heb en zal hier mijn training op aanpassen, niet alleen op basis van trainingsdoelen, maar ook wat voor persoonlijkheid er voor mij staat. Zelf ben ik erg bedreven in krachttraining en probeer ik mijn praktijk ervaring over te brengen op mijn klanten. Ik ga iedere nieuwe uitdaging graag aan!

julian

Voordelen.

 1. Training zowel binnen als buiten.
 2. Veel materialen ter beschikking.
 3. Training op verschillende niveaus.
 4. Voedingsadviezen op maat.
 5. Ervaring met chronische blessures of klachten.
 6. Ervaring in begeleiden met afvallen.

Niels van den Nouwland

Mijn naam is Niels van den Nouwland en ben sinds 2014 werkzaam als personal trainer bij PW Personal Training. Bij PW Personal Training heb ik veel bootcamps, small group trainingen en personal trainingen gegeven. Ik heb de studie CIOS ( Sport & Bewegen ) afgerond en studeer momenteel verder als sportmanager op de Haagse Hogeschool. Dit betreft een HBO studie.
Sporten is mijn passie, vandaar dat ik hier een tweede studie in ben begonnen. Ik vind het werken met mensen 1 op 1 of in kleine groepen erg leuk. Wat ik uitdagend vind aan het vak van een Personal Trainer; is dat ik doelgericht met mensen te werk kan gaan, resultaat behaal en mensen met een goed gevoel weer huiswaarts laten keren. Dit geeft u maar ook mij voldoening.

Ook vind ik het belangrijk voor u een ‘stok achter de deur’ te zijn en u te kunnen motiveren om stappen te blijven maken. Tijdens mijn studie heb ik verschillende cursussen gevolgd. Een aantal daarvan kan ik goed gebruiken als ik trainingen geef. Voorbeelden daarvan zijn: Loop en conditie training, Crossfit, Gladiator workout, sportmassage, fitness, fysiologie & anatomie en sporten met een beperking.

Niels van den Nouwland Profiel

Voordelen.

 1. Training zowel binnen als buiten.
 2. Veel materialen ter beschikking.
 3. Training op verschillende niveaus.
 4. Voedingsadviezen op maat.
 5. Ervaring met chronische blessures of klachten.
 6. Ervaring in begeleiden met afvallen.

Ik geef mijn trainingen buiten, op een afgesproken locatie. Hierbij kunt u denken aan het strand, in de duinen, het bos, of wellicht gewoon bij u thuis. Materiaal verzorg ik zodat u een uitdagende training krijgt!

Wilt u werken aan uw conditie, of werken aan spieropbouw, of gewoon fitter worden? Na aanmelding neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op! Vraag ook naar de voordelige duo tarieven.

Daan Prins

Mijn naam is Daan Prins. Sinds oktober 2016 ben ik begonnen met Personal Training bij PW Personal Training. Mijn opleiding heb ik genoten aan het CIOS Haarlem met als specialisaties fitness en bewegingsagogie.
Daarnaast werk ik al een ruime tijd in de fitness bij het Lifefit Centre te Haarlem. Hier ben ik instructeur maar geef ik ook verscheidene lessen zoals bodypump of tabata training. Bootcamps geef ik met mijn eigen bedrijf, dit in grotere groepen. Personal training is vaak individueel, in duo’s of in small groups.

Vanaf april 2019 heb ik mij gecertificeerd voor de NASM personal training opleiding. Dit houdt in dat ik aan de hand van bewegingsanalyse, jouw sport verleden en jouw doelen, het optimale rendement uit onze trainingen kan halen.

Ik vind het leuk om mensen op een inspannende en uitdagende manier te laten trainen, dit alles met de juiste techniek. Mijn kracht ligt vooral bij het geven van gevarieerde trainingen, de grenzen verleggen en jou vooral plezier laten ervaren tijdens het trainen.

Daan Prins 2

Voordelen.

 1. Training zowel binnen als buiten.
 2. Veel materialen ter beschikking.
 3. Training op verschillende niveaus.
 4. Voedingsadviezen op maat.
 5. Ervaring met chronische blessures of klachten.
 6. Ervaring in begeleiden met afvallen.

Ik probeer je iedere keer te verrassen met een grote diversiteit aan oefeningen, zo blijft het trainen leuk en blijven de workouts pittig.

Daarnaast vind ik het van groot belang jou je doelen te laten behalen. Waar wil je trainen? Bij je thuis, op een privelocatie of gewoon lekker buiten?

Durf je samen met mij de uitdaging aan, buiten of binnen? Voor mij is niets te gek! Schrijf je nu in!

Job van Ballegoijen de Jong

Mijn naam is Job van Ballegoijen de Jong. Sinds april 2019 ben ik werkzaam als personal trainer bij Paul Witte PT. In het verleden heb ik de studie CIOS Sport, Gezondheid & Vrijtetijdsmanagement succesvol afgerond. Na deze studie ben ik mij in personal training gaan specialiseren op de NASM (National Academy of Sports Medicine). Via deze studie heb ik een internationale erkenning behaald als personal trainer.
Sporten en bewegen staan al van kinds af aan hoog op mijn interesselijst. Ik heb jarenlang veel en zeer fanatiek getennist en ik ben vanaf mijn 18e levensjaar begonnen met krachttraining. Inmiddels ben ik al 2 jaar te vinden als fitness instructeur en EMS-trainer bij het Life Fit Centre.

Wat ik belangrijk vind tijdens een training? Het maximale eruit halen! Je kan in een uur meer doen dan je denkt. Trainen met een hoog volume, maar wel op een verantwoorde en gecontroleerde manier. Ik zorg altijd voor een logische opbouw tijdens de trainingen.

Job van Ballegoijen de Jong

Voordelen.

 1. Training zowel binnen als buiten.
 2. Veel materialen ter beschikking.
 3. Training op verschillende niveaus.
 4. Voedingsadviezen op maat.
 5. Ervaring met chronische blessures of klachten.
 6. Ervaring in begeleiden met afvallen.

Mijn kwaliteiten liggen bij spier-/krachtopbouw, afvallen, lichaamsstabilisatie, houdingscorrectie en coaching. Met name lichaamshouding/-stabilisatie zijn van uiterst belang tijdens het doen van krachtoefeningen.

Wil jij graag werken aan je lichaam? Wil jij je lichaam sterker maken? Wil jij beter/makkelijker bewegen en lekkerder in je vel zitten? Neem contact op en we kunnen zo snel mogelijk aan de slag!

Doelgroep

Doelstellingen van Paul Witte als personal trainer zijn om mensen op het gebied van lifestyle en gezondheid, sport en voeding te begeleiden naar een betere, maar bovenal een gezondere basis voor hun functioneren in het dagelijks leven. Naast pittige trainingen heeft u ook de mogelijkheid advies te krijgen op het gebied van voeding, zodat u veel sneller het gewenste resultaat zult boeken. U wordt gecoacht op mentaal gebied en bij het verbeteren van uw lifestyle.

Staat uw doelstelling hieronder?

Personal Training bij Paul Witte is geschikt voor mensen met de volgende doelstellingen:

 1. Fitter willen worden
 2. Conditie en/of kracht willen verbeteren
 3. Graag willen afvallen
 4. Strakker in je vel willen zitten
 5. Spieren willen versterken
 6. Effectief willen trainen
 7. Plezier in het fitness willen krijgen door uitdagende trainingen aan te gaan
 8. In een revalidatie fase zitten na een ziekte, blessure of een andere vorm van beperking
 9. Meer over voeding willen weten en een bewustere lifestyle willen aanleren.
 10. In shape willen komen (bijv. na zwangerschap)

Ervaringen PW Personal Training.

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle