Trainers

Niels van den Nouwland

Mijn naam is Niels van den Nouwland en ben sinds 2014 werkzaam als personal trainer bij PW Personal Training. Bij PW Personal Training heb ik veel bootcamps, small group trainingen en personal trainingen gegeven. Ik heb de studie CIOS ( Sport & Bewegen ) afgerond en studeer momenteel verder als sportmanager op de Haagse Hogeschool. Dit betreft een HBO studie.

Sporten is mijn passie, vandaar dat ik hier een tweede studie in ben begonnen. Ik vind het werken met mensen 1 op 1 of in kleine groepen erg leuk. Wat ik uitdagend vind aan het vak van een Personal Trainer; is dat ik doelgericht met mensen te werk kan gaan, resultaat behaal en mensen met een goed gevoel weer huiswaarts laten keren. Dit geeft u maar ook mij voldoening.

Ook vind ik het belangrijk voor u een ‘stok achter de deur’ te zijn en u te kunnen motiveren om stappen te blijven maken. Tijdens mijn studie heb ik verschillende cursussen gevolgd. Een aantal daarvan kan ik goed gebruiken als ik trainingen geef. Voorbeelden daarvan zijn: Loop en conditie training, Crossfit, Gladiator workout, sportmassage, fitness, fysiologie & anatomie en sporten met een beperking.

Personal Trainer Niels van den Nouwland

Ik geef mijn trainingen buiten, op een afgesproken locatie. Hierbij kunt u denken aan het strand, in de duinen, het bos, of wellicht gewoon bij u thuis. Materiaal verzorg ik zodat u een uitdagende training krijgt!

Wilt u werken aan uw conditie, of werken aan spieropbouw, of gewoon fitter worden? Na aanmelding neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op! Vraag ook naar de voordelige duo tarieven.

Voordelen

1.

 

Training zowel binnen als buiten.

2.

 

Veel materialen ter beschikking.

3.

 

Training op verschillende niveaus.

4.

 

Voedingsadviezen op maat.

5.

 

Ervaring met chronische blessures of klachten.

6.

 

Ervaring in begeleiden met afvallen.

Daan Prins

Mijn naam is Daan Prins. Sinds oktober 2016 ben ik begonnen met Personal Training bij PW Personal Training. Mijn opleiding heb ik genoten aan het CIOS Haarlem met als specialisaties fitness en bewegingsagogie.

Daarnaast werk ik al een ruime tijd in de fitness bij het Lifefit Centre te Haarlem. Hier ben ik instructeur maar geef ik ook verscheidene lessen zoals bodypump of tabata training. Bootcamps geef ik met mijn eigen bedrijf, dit in grotere groepen. Personal training is vaak individueel, in duo's of in small groups.

Vanaf april 2019 heb ik mij gecertificeerd voor de NASM personal training opleiding. Dit houdt in dat ik aan de hand van bewegingsanalyse, jouw sport verleden en jouw doelen, het optimale rendement uit onze trainingen kan halen.

Ik vind het leuk om mensen op een inspannende en uitdagende manier te laten trainen, dit alles met de juiste techniek. Mijn kracht ligt vooral bij het geven van gevarieerde trainingen, de grenzen verleggen en jou vooral plezier laten ervaren tijdens het trainen.

Personal Trainer Daan Prins

Ik probeer je iedere keer te verrassen met een grote diversiteit aan oefeningen, zo blijft het trainen leuk en blijven de workouts pittig.

Daarnaast vind ik het van groot belang jou je doelen te laten behalen. Waar wil je trainen? Bij je thuis, op een privelocatie of gewoon lekker buiten?

Durf je samen met mij de uitdaging aan, buiten of binnen? Voor mij is niets te gek! Schrijf je nu in!

Voordelen

1.

 

Training zowel binnen als buiten.

2.

 

Veel materialen ter beschikking.

3.

 

Training op verschillende niveaus.

4.

 

Voedingsadviezen op maat.

5.

 

Ervaring met chronische blessures of klachten.

6.

 

Ervaring in begeleiden met afvallen.

Job van Ballegoijen de Jong

Mijn naam is Job van Ballegoijen de Jong. Sinds april 2019 ben ik werkzaam als personal trainer bij Paul Witte PT. In het verleden heb ik de studie CIOS Sport, Gezondheid & Vrijtetijdsmanagement succesvol afgerond. Na deze studie ben ik mij in personal training gaan specialiseren op de NASM (National Academy of Sports Medicine). Via deze studie heb ik een internationale erkenning behaald als personal trainer.

Sporten en bewegen staan al van kinds af aan hoog op mijn interesselijst. Ik heb jarenlang veel en zeer fanatiek getennist en ik ben vanaf mijn 18e levensjaar begonnen met krachttraining. Inmiddels ben ik al 2 jaar te vinden als fitness instructeur en EMS-trainer bij het Life Fit Centre.

Wat ik belangrijk vind tijdens een training? Het maximale eruit halen! Je kan in een uur meer doen dan je denkt. Trainen met een hoog volume, maar wel op een verantwoorde en gecontroleerde manier. Ik zorg altijd voor een logische opbouw tijdens de trainingen.

Personal Trainer Job van Ballegoijen de Jong

Mijn kwaliteiten liggen bij spier-/krachtopbouw, afvallen, lichaamsstabilisatie, houdingscorrectie en coaching. Met name lichaamshouding/-stabilisatie zijn van uiterst belang tijdens het doen van krachtoefeningen.

Wil jij graag werken aan je lichaam? Wil jij je lichaam sterker maken? Wil jij beter/makkelijker bewegen en lekkerder in je vel zitten? Neem contact op en we kunnen zo snel mogelijk aan de slag!

Voordelen

1.

 

Training zowel binnen als buiten.

2.

 

Veel materialen ter beschikking.

3.

 

Training op verschillende niveaus.

4.

 

Voedingsadviezen op maat.

5.

 

Ervaring met chronische blessures of klachten.

6.

 

Ervaring in begeleiden met afvallen.

Doelgroep

Doelstellingen van de trainers zijn om mensen op het gebied van lifestyle en gezondheid, sport en voeding te begeleiden naar een betere, maar bovenal een gezondere basis voor hun functioneren in het dagelijks leven. Naast pittige trainingen heeft u ook de mogelijkheid advies te krijgen op het gebied van voeding, zodat u veel sneller het gewenste resultaat zult boeken. U wordt gecoacht op mentaal gebied en bij het verbeteren van uw lifestyle.

Staat uw doelstelling hieronder?
Personal Training bij deze trainers is geschikt voor mensen met de volgende doelstellingen:

  1. Fitter willen worden
  2. Conditie en/of kracht willen verbeteren
  3. Graag willen afvallen
  4. Strakker in je vel willen zitten
  5. Spieren willen versterken
  6. Effectief willen trainen
  7. Plezier in het fitness willen krijgen door uitdagende trainingen aan te gaan
  8. In een revalidatie fase zitten na een ziekte, blessure of een andere vorm van beperking
  9. Meer over voeding willen weten en een bewustere lifestyle willen aanleren.
  10. In shape willen komen (bijv. na zwangerschap)