Wat is voedingsadvies?

Gezonde voeding draagt bij aan een gezond lijf, en wanneer je daarbij ook nog een beetje beweegt, zit je goed. Het één staat niet los van het ander: als je sport vraagt je lichaam om andere voeding dan wanneer je niet beweegt. Ook vóór het sporten en na het sporten zijn er bepaalde voedingsstoffen waar je je lichaam op dat moment blij mee kan maken. Voedingsadvies leert je welke voeding het beste bij jou past en hoe je je een gezonde levensstijl eigen kunt maken.

Neem nu contact op

Voor wie is voedingsadvies bedoeld?

PW Personal Training biedt voedingsadvies op maat voor iedereen die personal training volgt. Sport je bijvoorbeeld om van je overgewicht af te komen? Dan is een gezonde eetgewoonte onontbeerlijk, anders is al dat gezweet al snel voor niks. Ook voor de bodybuilders onder ons is voedingsadvies geen overbodige luxe. Zo kunnen we je helpen met de beste tips over eten en drinken voor een nog betere spieropbouw. Maar ook over supplementen kunnen we je veel leren. Ons advies draagt bij aan een sneller resultaat bij:

Wat kost voedingsadvies?

Omdat je voedingsadvies afneemt in combinatie met Personal training, kunnen we het heel goedkoop aanbieden. Vanaf de tiende les is het zelfs gratis!

Tarief Voedingsadvies in combinatie met Personal Training

  • 1 uur Personal Training inclusief voedingsadvies: € 57,50 per uur
  • Vanaf de tiende les PT is voedingsadvies gratis

Tarieven

Sta je te popelen om je gezonde lifestyle compleet te maken? Boek dan nu Personal Training in combinatie met Voedingsadvies. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Hoe werkt voedingsadvies?

Advies over voeding bieden we in combinatie met Personal Training. Dat betekent dat we voor, tijdens en na de training, voeding behandelen. We vertellen je welke voeding bij jou en je lichaam past en geven je recepten en tips mee waarmee je thuis aan de slag kunt. We laten je kennismaken met speciale voeding voor en na het sporten en we bieden begeleiding bij het gebruik van supplementen.

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgebied PW Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer BentveldPersonal Trainer Haarlem – Personal Trainer Heemstede  – Personal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Extra informatie

Snel fit worden of werken aan een betere spiermassa; je kunt verschillende redenen hebben waarom Personal Training voor jou goed zou kunnen werken. Wil je graag meer weten over de verschillende vormen van persoonlijke begeleiding die we je kunnen bieden? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.