Voedingsadvies

Wat is voedingsadvies?

Gezonde voeding draagt bij aan een gezond lijf, en wanneer je daarbij ook nog een beetje beweegt, zit je goed. Het één staat niet los van het ander: als je sport vraagt je lichaam om andere voeding dan wanneer je niet beweegt. Ook vóór het sporten en na het sporten zijn er bepaalde voedingsstoffen waar je je lichaam op dat moment blij mee kan maken. Voedingsadvies leert je welke voeding het beste bij jou past en hoe je je een gezonde levensstijl eigen kunt maken.

Voedingsadvies Haarlem

Voor wie is voedingsadvies bedoeld?

PW Personal Training biedt voedingsadvies op maat voor iedereen die personal training volgt. Sport je bijvoorbeeld om van je overgewicht af te komen? Dan is een gezonde eetgewoonte onontbeerlijk, anders is al dat gezweet al snel voor niks. Ook voor de bodybuilders onder ons is voedingsadvies geen overbodige luxe. Zo kunnen we je helpen met de beste tips over eten en drinken voor een nog betere spieropbouw. Maar ook over supplementen kunnen we je veel leren. Ons advies draagt bij aan een sneller resultaat bij:

 

Hoe werkt voedingsadvies?

Advies over voeding bieden we in combinatie met Personal Training. Dat betekent dat we voor, tijdens en na de training, voeding behandelen. We vertellen je welke voeding bij jou en je lichaam past en geven je recepten en tips mee waarmee je thuis aan de slag kunt. We laten je kennismaken met speciale voeding voor en na het sporten en we bieden begeleiding bij het gebruik van supplementen.

Wat kost voedingsadvies?

Omdat je voedingsadvies afneemt in combinatie met Personal training, kunnen we het heel goedkoop aanbieden. Vanaf de tiende les is het zelfs gratis!

Tarief Voedingsadvies in combinatie met Personal Training

  • 1 uur Personal Training inclusief voedingsadvies: € 57,50 per uur
  • Vanaf de tiende les PT is voedingsadvies gratis
Sta je te popelen om je gezonde lifestyle compleet te maken? Boek dan nu Personal Training in combinatie met Voedingsadvies. Neem contact met ons op voor een afspraak!