Locaties

Hoe werk ik?

Motivatie is mijn drijfveer. Ik streef ernaar het beste in u naar boven te halen. Ik heb niet alleen hart voor sport maar ben ook overtuigd van de voordelen die het voor uw gezondheid kan betekenen en/of voor het presteren tijdens uw werk. Belangrijk is dat u de regie heeft en de doelstellingen bepaalt . U kan ervan uitgaan dat u professionele begeleiding krijgt en ik beschik over een goede kennis op gebied van fitness en voeding! Het voornaamste is dat u op een leuke manier geprikkeld wordt en zo het gewenste resultaat behaald.

Locatie Haarlem, Zandvoort, Bentveld, Heemstede, Bloemendaal

Locaties

Ik ben personal trainer en geef fitness in Haarlem bij LifeFit, waar er uitstekende mogelijkheden zijn om te trainen. Dit is uiteraard niet verplicht, want de trainingen kunnen op verschillende locaties plaatsvinden, onder andere:

  • Bij u thuis;
  • in de duinen;
  • op het strand;
  • in het bos;
  • in de sportschool.

 

Werkgebied

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.