Trainer Paul Witte

Mijn naam is Paul Witte, geboren in Haarlem en ik heb jarenlang gewoond in Overveen. Ik ben een sportman in hart en nieren. Ik heb de opleiding Sport & Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) afgerond en mag de titel voeren van Sport & Bewegen Professional. Dit betreft een 4 jarige HBO opleiding. Sinds begin 2011 ben ik begonnen als personal trainer in de regio Haarlem, Bentveld, Aerdenhout en Zandvoort. Inmiddels zijn veel klanten u voor gegaan om de stap naar personal training te maken.

Al tijdens mijn studie ben ik jarenlang werkzaam geweest als fitnessinstructeur bij Lifefit, een grote sportschool in Haarlem. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de nodige praktijkervaring heb opgedaan.

Na het afronden van mijn studie ben ik in 2011 begonnen als bewegingsagoog in een psychiatrische kliniek/ TBS kliniek, waarbij het doel is cliënten/patiënten te activeren en te motiveren voor lichamelijke beweging. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het geven van individuele fitness of fitness in groepsverband, ook geef ik andere sportactiviteiten. Naast het werken vanuit mijn bedrijf PW Personal Training, ben ik nog steeds werkzaam als bewegingsagoog.

Ik kom zelf uit de topsport wereld, dus ik weet wat er gevraagd wordt om met discipline bepaalde doelstellingen te behalen. Van nature ben ik resultaatgericht, vanuit deze gedachte ben ik nieuwsgierig naar jouw doelen. Als wij samen de doelstellingen in kaart hebben gebracht, gaan we aan de slag!

Dus ben je toe aan een ervaren personal trainer die je “triggert” en steeds opnieuw laat ervaren dat je het beste uit jezelf kan halen? Ben ik jouw ‘ stok achter de deur ’ ? Meld je dan aan, ik kijk uit naar onze kennismaking!

Voordelen

 1. Trainingen zowel binnen als buiten
 2. Veel materialen ter beschikking.
 3. Training op verschillende niveaus.
 4. Voedingsadviezen op maat.
 5. Ervaring met chronische blessures of klachten.
 6. Ervaring in begeleiden met afvallen.

Doelgroep

Doelstellingen van Paul Witte als personal trainer zijn om mensen op het gebied van lifestyle en gezondheid, sport en voeding te begeleiden naar een betere, maar bovenal een gezondere basis voor hun functioneren in het dagelijks leven. Naast pittige trainingen heeft u ook de mogelijkheid advies te krijgen op het gebied van voeding, zodat u veel sneller het gewenste resultaat zult boeken. U wordt gecoacht op mentaal gebied en bij het verbeteren van uw lifestyle.

Staat uw doelstelling hieronder?

Personal Training bij Paul Witte is geschikt voor mensen met de volgende doelstellingen:

 1. Fitter willen worden
 2. Conditie en/of kracht willen verbeteren
 3. Graag willen afvallen
 4. Strakker in je vel willen zitten
 5. Spieren willen versterken
 6. Effectief willen trainen
 7. Plezier in het fitness willen krijgen door uitdagende trainingen aan te gaan
 8. In een revalidatie fase zitten na een ziekte, blessure of een andere vorm van beperking
 9. Meer over voeding willen weten en een bewustere lifestyle willen aanleren.
 10. In shape willen komen (bijv. na zwangerschap)

Ervaringen PW Personal Training.

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle