Personal Trainer Zandvoort

Een personal trainer in Zandvoort?

Uw personal trainer in Zandvoort vind u bij PW Personal Training

 

Een personal trainer in Zandvoort voor u

Een personal trainer is iets dat veel mensen kennen van televisie. De allerrijksten ter aarde hebben een personal trainer en een droomlichaam. Toch is een personal trainer veel dichterbij dan u denkt. Verkeerd trainen in een sportschool kost veel meer. Veel mensen hebben moeite te bepalen welke oefeningen goed zijn en hoe het lichaam juist te belasten.
Veel mensen zijn ontevreden over hun conditie en over hun lichaam. Een personal trainer ondersteunt en motiveert. Een personal trainer weet alles van het menselijk lichaam, van sporten en krachttraining. Een personal trainer weet wat een uitgebalanceerd dieet is. Met een personal trainer doet u uzelf een groot plezier!

Bereikbaar voor iedereen

PW Personal Training is opgericht door Paul Witte. Paul heeft zelf jarenlang topsport bedreven en heeft zelf veel persoonlijke begeleiding gehad. Daarbij heeft Paul de HBO opleiding Sport en Bewegen afgerond. Paul heeft gezien welk voordeel een personal trainer biedt en heeft zichzelf opgelegd dit bereikbaar te maken voor iedereen.

Ook groepstrainingen met een personal trainer

Uw personal trainer werkt in principe altijd 1 op 1. Alles is volledig toegespitst op uw wensen en ambitie. Alle aandacht is voor u. Het is ook mogelijk om een personal trainer in te zetten in duo-trainingen. Samen met een vriend of vriendin kunt u zo profiteren van een personal trainer met gedeelde kosten. Samen trainen werkt vaak bijzonder motiverend. Een groep getraind door de personal trainer kan maximaal uit 4 personen bestaan. U kunt zelf een groep samenstellen, maar u kunt ook instromen in een groep.

Personal Trainer Zandvoort

Uw personal trainer in Zandvoort

De personal trainer kan bij u aan huis komen, met u in de buitenlucht trainen in de omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen en Zandvoort, of in een trainingscentrum trainen. Zandvoort heeft natuurlijk een prachtig strand waar vaker een personal trainer aan het werk is.

Bij een trainingssessie in de open lucht zorgt uw personal trainer voor de trainingsmaterialen, zodat een goede training gewaarborgd is.

Wilt u heel gericht aan krachttraining doen, dan is het makkelijker deze trainingen in een trainingsfaciliteit te laten plaatsvinden.

Uw ambitie is bepalend

Of u nu een betere conditie wilt, of een strakker lichaam er staat altijd een personal trainer voor u klaar. Bent u reeds zeer fanatiek maar heeft u het gevoel tegen een plafond aan te zitten? Met een personal trainer van PW Personal Training helpen wij u op en professionele manier dat stapje te zetten wat u zelf eerder niet lukte. Ook voor voedingsadviezen bent u bij uw personal trainer aan het goede adres. Sporten in combinatie met het juiste dieet geeft het beste resultaat.

Regel vandaag nog uw eigen personal trainer

Wacht niet langer, vandaag is een nieuwe dag. begin een nieuw leven met een fit en gezond lichaam. Fitte mensen zijn gelukkiger, minder stressgevoelig en leven langer. Kies het beste voor uzelf, doorbreek oude gewoontes. Doe het samen met uw personal trainer. Ben nu voor een vrijblijvende afspraak. Voor wij beginnen met de personal trainer hebben wij een intake gesprek van ongeveer 45 minuten. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen aangeven en bepalen wij de juiste trainingsvorm voor u. Het intake gesprek is gratis en vrijblijvend. Reageer nu!

RegioRegio
Personal Trainer Aerdenhout Personal Trainer Heemstede
Personal Trainer Bentveld Personal Trainer Overveen
Personal Trainer Bloemendaal Personal Trainer Zandvoort
Personal Trainer Haarlem