Strakker in je vel

Werken aan uw spieropbouw?

PW Personal Training biedt u de juiste begeleiding voor een strak lichaam.

 

Strakker in je vel

Strakker in je vel komen is, zeker als je wat ouder wordt, een hele opgave. Toch zijn de resultaten met een personal trainer verbluffend te noemen. Door de juiste spiergroepen te belasten en voldoende energie te verbranden, zal het lichaam automatisch strakker in zijn vel komen te zitten.
Dit is een heel verantwoorde manier om strakker in je vel te komen. Zware diëten hebben vaak een zeer tijdelijk effect en zijn niet gezond. Bewegen is dat wel! PW personal Training biedt advies op maat, zodat u strakker in je vel komt op een gezonde manier.

Gratis en vrijblijvend

Voordat PW Personal Training een persoon gaat begeleiden, vindt er een intake gesprek plaats van ongeveer drie kwartier. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw motivatie en uw wensen. Daarnaast zullen wij een aantal vragen stellen om een beeld te krijgen van uw fitheid en sportieve achtergrond. Dit intake gesprek is gratis en vrijblijvend. Wil je echt strakker in je vel komen te zitten, neem dan vandaag nog de stap en zet een personal trainer in!

Strakker in je vel

PW Personal Training

Paul Witte is de grondlegger van PW Personal Training. Naast zijn HBO opleiding Sport & Bewegen heeft Paul persoonlijk de voordelen van persoonlijke begeleiding tijdens zijn topsportcarrière mogen ervaren.

Hieruit is het plan ontstaan om persoonlijke begeleiding bereikbaar te maken voor iedereen. Of je nou strakker in je vel wilt komen, of aan je conditie wilt werken, bij PW Personal Training ontwikkelen we een programma op maat.

 

Een personal trainer delen?

Ja, dat kan! Trainen samen met een vriend of vriendin kan bijzonder motiverend werken. Vaak is de vooruitgang bij de ander sneller te zien, zeker als het de doelstelling is om strakker in je vel te komen. Ook is het mogelijk om te trainen in groepen van maximaal 4 personen. U kunt zelf een groep met vrienden samenstellen, maar u kunt ook instromen. Een groepstraining of een duo training is voordeliger, maar het persoonlijke karakter van de trainingen blijft gewaarborgd.

Wees niet langer ontevreden, maar kom strakker in je vel

Doorbreek de gewoontes en zet die eerste stap. Bel of mail voor een gratis intake gesprek bij PW Personal Training. Met PW Personal Training kom je strakker in je vel op de een verantwoorde manier met een prettige en vaardige personal trainer.

 

Eiwitrepen