Werken aan uw spieropbouw?
Strakker in je vel

Strakker in je vel komen is, zeker als je wat ouder wordt, een hele opgave. Toch zijn de resultaten met een personal trainer verbluffend te noemen. Door de juiste spiergroepen te belasten en voldoende energie te verbranden, zal het lichaam automatisch strakker in zijn vel komen te zitten.

Dit is een heel verantwoorde manier om strakker in je vel te komen. Zware diëten hebben vaak een zeer tijdelijk effect en zijn niet gezond. Bewegen is dat wel! PW personal Training biedt advies op maat, zodat u strakker in je vel komt op een gezonde manier.

Neem nu contact op

Gratis en vrijblijvend

Voordat PW Personal Training een persoon gaat begeleiden, vindt er een intake gesprek plaats van ongeveer drie kwartier. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw motivatie en uw wensen. Daarnaast zullen wij een aantal vragen stellen om een beeld te krijgen van uw fitheid en sportieve achtergrond. Dit intake gesprek is gratis en vrijblijvend. Wil je echt strakker in je vel komen te zitten, neem dan vandaag nog de stap en zet een personal trainer in!

PW Personal Training

Paul Witte is de grondlegger van PW Personal Training. Naast zijn HBO opleiding Sport & Bewegen heeft Paul persoonlijk de voordelen van persoonlijke begeleiding tijdens zijn topsportcarrière mogen ervaren.

Hieruit is het plan ontstaan om persoonlijke begeleiding bereikbaar te maken voor iedereen. Of je nou strakker in je vel wilt komen, of aan je conditie wilt werken, bij PW Personal Training ontwikkelen we een programma op maat.

Een personal trainer delen?

Ja, dat kan! Trainen samen met een vriend of vriendin kan bijzonder motiverend werken. Vaak is de vooruitgang bij de ander sneller te zien, zeker als het de doelstelling is om strakker in je vel te komen. Ook is het mogelijk om te trainen in groepen van maximaal 4 personen. U kunt zelf een groep met vrienden samenstellen, maar u kunt ook instromen. Een groepstraining of een duo training is voordeliger, maar het persoonlijke karakter van de trainingen blijft gewaarborgd.

Wees niet langer ontevreden, maar kom strakker in je vel

Doorbreek de gewoontes en zet die eerste stap. Bel of mail voor een gratis intake gesprek bij PW Personal Training. Met PW Personal Training kom je strakker in je vel op de een verantwoorde manier met een prettige en vaardige personal trainer.

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle

Werkgebied PW Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer BentveldPersonal Trainer Haarlem – Personal Trainer Heemstede  – Personal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Welke vormen van Personal Training zijn er?

Persoonlijke training is behalve individuele begeleiding ook mogelijk in andere vormen. Zo kun je met een klein groepje trainen in de vorm van Small Group Training. Sport je liever in je up, maar wel graag met een plan? Dan is een persoonlijk schema een uitstekende oplossing voor jou. Neem eens een kijkje bij onze overige diensten op het gebied van personal training, zoals bijvoorbeeld: Personal Training aan Huis.

small group training

Small Group Training

Bij Small Group Training ga je met een kleine groep vrienden, familie of collega’s aan de slag onder begeleiding van een deskundig trainer. Een groot voordeel van deze trainingsvorm is dat jullie elkaar kunnen stimuleren en motiveren. Bovendien liggen de kosten voor Small Group Training een stukje lager dan voor Personal Training omdat de kosten over meerdere personen worden verdeeld.

Meer over Small Group Training

personal training

Persoonlijk Schema

Een persoonlijk schema is een stappenplan op maat waarmee je zelfstandig aan de slag kunt bij het Life Fit Centre. We brengen vooraf je trainingsdoel en situatie in kaart en maken aan de hand daarvan een trainingsschema waarmee je zo op eigen houtje kunt werken. Gedurende een eenmalige personal training nemen we het trainingsschema met je door en leggen we je uit hoe je materialen en toestellen kunt gebruiken. Met het schema kun je zo’n vier tot zes weken aan de gang.

Meer over Personal Schema

voedingsadvies haarlem 1

Voedingsadvies

Het wordt vaak onderschat, maar voeding is een belangrijk onderdeel wanneer je bepaalde doelen wilt bereiken. Misschien zelfs wel de belangrijkste! PW Personal Training biedt daarom persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding. We maken je daarbij bewust van je huidige eetgewoontes en leren je welke mogelijkheden je hebt om je lifestyle te veranderen. Ook wanneer je spiermassa wilt opbouwen of meer spierdefinitie wilt, kunnen we je begeleiden met advies over voeding en supplementgebruik. Voedingsadvies bieden we uitsluitend in combinatie met Personal Training.

Meer over voedingsadvies

Extra informatie

Snel fit worden of werken aan een betere spiermassa; je kunt verschillende redenen hebben waarom Personal Training voor jou goed zou kunnen werken. Wil je graag meer weten over de verschillende vormen van persoonlijke begeleiding die we je kunnen bieden? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.