Personal Training aan Huis

Personal Training aan Huis

Samen met de personal trainer thuis sporten!

 

Personal Training aan Huis

Niet iedereen ziet de sportschool als dé plek om te trainen. Voor die mensen bieden wij personal training aan huis. Het is laagdrempelig, persoonlijk, zonder afleiding en zonder pottenkijkers. Personal training aan huis is geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters.

In het kort de voordelen van personal training aan huis:

  • Geen sportschool abonnement nodig
  • Sporten in je veilige omgeving
  • Onzeker over je lichaam? Niemand die je ziet
  • Geen reis naar de sportschool, laagdrempeliger kan niet
  • Geen fitnessapparatuur? Wij nemen onze spullen mee!
  • Ook mogelijk in groepjes van 2 of 3 mensen

Waarom ook alweer personal training?

Of je nu wilt werken aan overgewicht, weer fit wilt worden na een zwangerschap of je spiermassa wilt verbeteren: fitness met een personal trainer is een stuk effectiever dan trainen op eigen houtje of in een grote groep. Met een op maat gesneden fitnessplan, veel persoonlijke aandacht en gericht voedingsadvies kom je snel waar je wilt zijn.

Personal Trainer aan Huis

Oké, maar waarom dan een personal trainer thuis?

Dat personal training je beste zet is, is duidelijk. Maar niet iedereen wordt blij van het vooruitzicht van een sportschool.

De sfeer, de drukt(te) van anderen, het ongemak met je eigen lichaam; dat zijn allemaal zaken die kunnen bijdragen aan een hoge drempel.

Die hoge drempel van de sportschool, die begrijpen wij. Het idee alleen al om er elke week weer naartoe te moeten gaan én een abonnement te moeten afsluiten is voor jou misschien al een reden zijn om er tegenop te zien. En er uiteindelijk vanaf te zien.

De voordelen van personal training aan huis mogen duidelijk zijn: je hoeft de deur niet uit, niemand die je kan zien, geen gezweet van anderen in het zicht, geen sportschoolkosten, et cetera. Ideaal toch?

Personal training in je eigen fitnessruimte

Heb jij thuis een eigen fitnessruimte? Maar weet je eigenlijk niet hoe je de toestellen optimaal gebruikt of merk je weinig vooruitgang? Ook voor jou is een personal trainer thuis een uitstekende oplossing.

Zo kunnen we je helpen met je apparatuur en je laten zien welke mogelijkheden je fitnessruimte te bieden heeft. Met een persoonlijk fitnessplan en bijvoorbeeld maandelijkse begeleiding kun je op eigen tempo voort. Meer frequente begeleiding gewenst? Alles is mogelijk.

Small group training aan huis

Beschik je over genoeg ruimte om met meer mensen te sporten? We bieden ook small group training aan huis voor 2 à 3 personen. Jij plus een vriendin, buurman of collega: zolang de ruimte het maar toelaat. Small group training heeft sowieso z’n voordelen, zoals kostenbesparing en motivatie.

Hoe werkt PW personal training aan huis?

Het is heel eenvoudig: woon jij in Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort, Heemstede, Aerdenhout, Bentveld of Bennebroek? En beschik je over een ruime kamer in je huis? Dan is personal training aan huis mogelijk!

Neem contact op en vertel ons dat je graag een personal trainer thuis wilt. We maken dan een (geheel vrijblijvende) afspraak voor een kennismakingsgesprek. Op die manier kunnen we ontdekken wat je nodig hebt en of je omgeving geschikt is voor thuistraining.

Personal training aan huis in Haarlem, Heemstede, Zandvoort e/o

Of je nu in Bentveld woont of Haarlem-centrum; waar we trainen maakt natuurlijk in principe niet uit. Zolang je huis (of kantoor?) zich maar leent voor flink wat bewegen en springen.

Je hoeft niet over fitnessapparatuur te beschikken, wij nemen mee wat ontbreekt. Heb je een fitnessruimte met toestellen? Mooi, dan gaan we daarmee aan de slag!

Woon je dichtbij het groen? Dan zouden we - als jij dat wilt - ook zo nu en dan buiten kunnen trainen. Een rondje in het bos, over het strand of in de duinen kan heel verfrissend werken. Wie weet overwin je op die manier ook eventuele onzekerheden.

Kies voor Paul Witte als personal trainer thuis

Paul Witte is een begrip in Haarlem, Zandvoort en omgeving. Paul Witte staat te boek als een zeer deskundige trainer die indrukwekkende resultaten bereikt bij mensen. Bovendien is Paul Witte een fijne vent. Die begrijpt waar je zit en waar je heen wilt.

Die integriteit, evenals professionaliteit en brede kennis, staat ook voorop bij zijn andere trainers. Wil je graag eens kennismaken met onze trainers of meer informatie? Maak dan vandaag nog een afspraak met PW Personal Training!