Personal Training aan Huis

Niet iedereen ziet de sportschool als dé plek om te trainen. Voor die mensen bieden wij personal training aan huis. Het is laagdrempelig, persoonlijk, zonder afleiding en zonder pottenkijkers. Personal training aan huis is geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters.

In het kort de voordelen van personal training aan huis:

  • Geen sportschool abonnement nodig
  • Sporten in je veilige omgeving
  • Onzeker over je lichaam? Niemand die je ziet
  • Geen reis naar de sportschool, laagdrempeliger kan niet
  • Geen fitnessapparatuur? Wij nemen onze spullen mee!
  • Ook mogelijk in groepjes van 2 of 3 mensen

Neem nu contact op

Waarom ook alweer personal training?

Of je nu wilt werken aan overgewicht, weer fit wilt worden na een zwangerschap of je spiermassa wilt verbeteren: fitness met een personal trainer is een stuk effectiever dan trainen op eigen houtje of in een grote groep. Met een op maat gesneden fitnessplan, veel persoonlijke aandacht en gericht voedingsadvies kom je snel waar je wilt zijn.

Oké, maar waarom dan een personal trainer thuis?

Dat personal training je beste zet is, is duidelijk. Maar niet iedereen wordt blij van het vooruitzicht van een sportschool.

De sfeer, de drukt(te) van anderen, het ongemak met je eigen lichaam; dat zijn allemaal zaken die kunnen bijdragen aan een hoge drempel.

Die hoge drempel van de sportschool, die begrijpen wij. Het idee alleen al om er elke week weer naartoe te moeten gaan én een abonnement te moeten afsluiten is voor jou misschien al een reden zijn om er tegenop te zien. En er uiteindelijk vanaf te zien.

De voordelen van personal training aan huis mogen duidelijk zijn: je hoeft de deur niet uit, niemand die je kan zien, geen gezweet van anderen in het zicht, geen sportschoolkosten, et cetera. Ideaal toch?

Personal training in je eigen fitnessruimte

Heb jij thuis een eigen fitnessruimte? Maar weet je eigenlijk niet hoe je de toestellen optimaal gebruikt of merk je weinig vooruitgang? Ook voor jou is een personal trainer thuis een uitstekende oplossing.

Zo kunnen we je helpen met je apparatuur en je laten zien welke mogelijkheden je fitnessruimte te bieden heeft. Met een persoonlijk fitnessplan en bijvoorbeeld maandelijkse begeleiding kun je op eigen tempo voort. Meer frequente begeleiding gewenst? Alles is mogelijk.

Small group training aan huis.

Beschik je over genoeg ruimte om met meer mensen te sporten? We bieden ook small group training aan huis voor 2 à 3 personen. Jij plus een vriendin, buurman of collega: zolang de ruimte het maar toelaat. Small group training heeft sowieso z’n voordelen, zoals kostenbesparing en motivatie.

Hoe werkt PW personal training aan huis?

Het is heel eenvoudig: woon jij in Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort, Heemstede, Aerdenhout, Bentveld of Bennebroek? En beschik je over een ruime kamer in je huis? Dan is personal training aan huis mogelijk!

Neem contact op en vertel ons dat je graag een personal trainer thuis wilt. We maken dan een (geheel vrijblijvende) afspraak voor een kennismakingsgesprek. Op die manier kunnen we ontdekken wat je nodig hebt en of je omgeving geschikt is voor thuistraining.

Personal training aan huis in Haarlem, Heemstede, Zandvoort e/o

Of je nu in Bentveld woont of Haarlem-centrum; waar we trainen maakt natuurlijk in principe niet uit. Zolang je huis (of kantoor?) zich maar leent voor flink wat bewegen en springen.

Je hoeft niet over fitnessapparatuur te beschikken, wij nemen mee wat ontbreekt. Heb je een fitnessruimte met toestellen? Mooi, dan gaan we daarmee aan de slag!

Woon je dichtbij het groen? Dan zouden we – als jij dat wilt – ook zo nu en dan buiten kunnen trainen. Een rondje in het bos, over het strand of in de duinen kan heel verfrissend werken. Wie weet overwin je op die manier ook eventuele onzekerheden.

Kies voor Paul Witte als personal trainer thuis

Paul Witte is een begrip in Haarlem, Zandvoort en omgeving. Paul Witte staat te boek als een zeer deskundige trainer die indrukwekkende resultaten bereikt bij mensen. Bovendien is Paul Witte een fijne vent. Die begrijpt waar je zit en waar je heen wilt.

Die integriteit, evenals professionaliteit en brede kennis, staat ook voorop bij zijn andere trainers. Wil je graag eens kennismaken met onze trainers of meer informatie? Maak dan vandaag nog een afspraak met PW Personal Training!

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle

Werkgebied PW Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer BentveldPersonal Trainer Haarlem – Personal Trainer Heemstede  – Personal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Welke vormen van Personal Training zijn er?

Persoonlijke training is behalve individuele begeleiding ook mogelijk in andere vormen. Zo kun je met een klein groepje trainen in de vorm van Small Group Training. Sport je liever in je up, maar wel graag met een plan? Dan is een persoonlijk schema een uitstekende oplossing voor jou. Neem eens een kijkje bij onze overige diensten op het gebied van personal training, zoals bijvoorbeeld: Personal Training aan Huis.

small group training

Small Group Training

Bij Small Group Training ga je met een kleine groep vrienden, familie of collega’s aan de slag onder begeleiding van een deskundig trainer. Een groot voordeel van deze trainingsvorm is dat jullie elkaar kunnen stimuleren en motiveren. Bovendien liggen de kosten voor Small Group Training een stukje lager dan voor Personal Training omdat de kosten over meerdere personen worden verdeeld.

Meer over Small Group Training

personal training

Persoonlijk Schema

Een persoonlijk schema is een stappenplan op maat waarmee je zelfstandig aan de slag kunt bij het Life Fit Centre. We brengen vooraf je trainingsdoel en situatie in kaart en maken aan de hand daarvan een trainingsschema waarmee je zo op eigen houtje kunt werken. Gedurende een eenmalige personal training nemen we het trainingsschema met je door en leggen we je uit hoe je materialen en toestellen kunt gebruiken. Met het schema kun je zo’n vier tot zes weken aan de gang.

Meer over Personal Schema

voedingsadvies haarlem 1

Voedingsadvies

Het wordt vaak onderschat, maar voeding is een belangrijk onderdeel wanneer je bepaalde doelen wilt bereiken. Misschien zelfs wel de belangrijkste! PW Personal Training biedt daarom persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding. We maken je daarbij bewust van je huidige eetgewoontes en leren je welke mogelijkheden je hebt om je lifestyle te veranderen. Ook wanneer je spiermassa wilt opbouwen of meer spierdefinitie wilt, kunnen we je begeleiden met advies over voeding en supplementgebruik. Voedingsadvies bieden we uitsluitend in combinatie met Personal Training.

Meer over voedingsadvies

Extra informatie

Snel fit worden of werken aan een betere spiermassa; je kunt verschillende redenen hebben waarom Personal Training voor jou goed zou kunnen werken. Wil je graag meer weten over de verschillende vormen van persoonlijke begeleiding die we je kunnen bieden? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.