Waarom Personal Training?

Waarom Personal Training?

Personal training is populair. Steeds meer mensen begrijpen dat personal training je kan helpen om je trainingsdoelen te behalen. Of je nu wilt sporten om af te vallen, je conditie te verbeteren of spieren te kweken, onder begeleiding van een deskundige gaat het een stuk makkelijker.

Voor sommige mensen is sporten zelfs helemaal geen vanzelfsprekendheid. Voor hen is de drempel van een sportschool onhaalbaar hoog door fysieke belemmeringen of een gebrek aan motivatie. Personal training maakt sporten haalbaar. Een persoonlijke trainer helpt je om de motivatie te vinden en jezelf uit te dagen. Hij leert je hoe je kunt omgaan met je eigen fysieke beperkingen of blessures. En hoe je de kwaliteit van je leven kunt verbeteren door te bewegen.

Waarom Personal Training?

Redenen voor Personal Training

Sport je om af te vallen of juist om conditie op te bouwen? Of zoek je meer kracht, meer spieren, meer power? Sporten onder het toeziend oog van een professionele begeleider werkt een stuk efficiënter. Je bouwt samen aan een plan dat specifiek bij jou en jouw doelen past. Personal Training is effectief bij:

 

Soorten Personal Training

Personal training klinkt al snel als één-op-één-begeleiding. Maar dat hoeft niet, personal training kan ook in een kleine groep. Sport je liever alleen maar heb je zo nu en dan een duwtje in de rug nodig om verder te kunnen? Ook dat is mogelijk. Paul Witte Personal Training levert verschillende diensten op het gebied van persoonlijke training:

  • Personal training: persoonlijke 1-op-1 begeleiding door een professionele sportbegeleider
  • Small Group Training: training voor een kleine groep van maximaal vier personen
  • Persoonlijk Schema: een persoonlijk stappenplan waarmee je vier tot zes weken kunt trainen
  • Voedingsadvies: persoonlijk advies op het gebied van voeding

Locaties

Het mooie van personal training is dat we het op elke willekeurige locatie kunnen uitvoeren. Natuurlijk, een sportschool biedt ons het grote voordeel van een dak boven ons hoofd en een hal voor geavanceerde fitnessapparatuur. Maar er gaat niets boven trainen in de frisse buitenlucht. In Haarlem en omgeving hebben we op dat gebied niets te klagen, met de duinen, de zee, de bossen en eindeloze paden aan onze voeten. Privé fitness kan ook bij jou thuis. Je instructeur neemt daarbij de benodigde materialen mee.

Paul Witte Personal Training biedt privé fitness op de volgende locaties:

 

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van persoonlijke begeleiding? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!