Waarom Personal Training?

Personal training is populair. Steeds meer mensen begrijpen dat personal training je kan helpen om je trainingsdoelen te behalen. Of je nu wilt sporten om af te vallen, je conditie te verbeteren of spieren te kweken, onder begeleiding van een deskundige gaat het een stuk makkelijker.

Voor sommige mensen is sporten zelfs helemaal geen vanzelfsprekendheid. Voor hen is de drempel van een sportschool onhaalbaar hoog door fysieke belemmeringen of een gebrek aan motivatie. Personal training maakt sporten haalbaar. Een persoonlijke trainer helpt je om de motivatie te vinden en jezelf uit te dagen. Hij leert je hoe je kunt omgaan met je eigen fysieke beperkingen of blessures. En hoe je de kwaliteit van je leven kunt verbeteren door te bewegen.

Neem nu contact op

Redenen voor Personal Training

Sport je om af te vallen of juist om conditie op te bouwen? Of zoek je meer kracht, meer spieren, meer power? Sporten onder het toeziend oog van een professionele begeleider werkt een stuk efficiënter. Je bouwt samen aan een plan dat specifiek bij jou en jouw doelen past. Personal Training is effectief bij:

Soorten Personal Training

Personal training klinkt al snel als één-op-één-begeleiding. Maar dat hoeft niet, personal training kan ook in een kleine groep. Sport je liever alleen maar heb je zo nu en dan een duwtje in de rug nodig om verder te kunnen? Ook dat is mogelijk. Paul Witte Personal Training levert verschillende diensten op het gebied van persoonlijke training:

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle

Locaties

Het mooie van personal training is dat we het op elke willekeurige locatie kunnen uitvoeren. Natuurlijk, een sportschool biedt ons het grote voordeel van een dak boven ons hoofd en een hal voor geavanceerde fitnessapparatuur. Maar er gaat niets boven trainen in de frisse buitenlucht. In Haarlem en omgeving hebben we op dat gebied niets te klagen, met de duinen, de zee, de bossen en eindeloze paden aan onze voeten. Privé fitness kan ook bij jou thuis. Je instructeur neemt daarbij de benodigde materialen mee.

Paul Witte Personal Training biedt privé fitness op de volgende locaties:

Fitness in AerdenhoutFitness in BloemendaalFitness in Bentveld – Fitness in Haarlem -Fitness in Heemstede  – Fitness in Overveen – Fitness in Zandvoort

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van persoonlijke begeleiding? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak! Hieronder vind u de locaties waar wij Personal Training kunnen geven:

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer BentveldPersonal Trainer Haarlem – Personal Trainer Heemstede  – Personal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Welke vormen van Personal Training zijn er?

Persoonlijke training is behalve individuele begeleiding ook mogelijk in andere vormen. Zo kun je met een klein groepje trainen in de vorm van Small Group Training. Sport je liever in je up, maar wel graag met een plan? Dan is een persoonlijk schema een uitstekende oplossing voor jou. Neem eens een kijkje bij onze overige diensten op het gebied van personal training, zoals bijvoorbeeld: Personal Training aan Huis.

small group training

Small Group Training

Bij Small Group Training ga je met een kleine groep vrienden, familie of collega’s aan de slag onder begeleiding van een deskundig trainer. Een groot voordeel van deze trainingsvorm is dat jullie elkaar kunnen stimuleren en motiveren. Bovendien liggen de kosten voor Small Group Training een stukje lager dan voor Personal Training omdat de kosten over meerdere personen worden verdeeld.

Meer over Small Group Training

personal training

Persoonlijk Schema

Een persoonlijk schema is een stappenplan op maat waarmee je zelfstandig aan de slag kunt bij het Life Fit Centre. We brengen vooraf je trainingsdoel en situatie in kaart en maken aan de hand daarvan een trainingsschema waarmee je zo op eigen houtje kunt werken. Gedurende een eenmalige personal training nemen we het trainingsschema met je door en leggen we je uit hoe je materialen en toestellen kunt gebruiken. Met het schema kun je zo’n vier tot zes weken aan de gang.

Meer over Personal Schema

voedingsadvies haarlem 1

Voedingsadvies

Het wordt vaak onderschat, maar voeding is een belangrijk onderdeel wanneer je bepaalde doelen wilt bereiken. Misschien zelfs wel de belangrijkste! PW Personal Training biedt daarom persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding. We maken je daarbij bewust van je huidige eetgewoontes en leren je welke mogelijkheden je hebt om je lifestyle te veranderen. Ook wanneer je spiermassa wilt opbouwen of meer spierdefinitie wilt, kunnen we je begeleiden met advies over voeding en supplementgebruik. Voedingsadvies bieden we uitsluitend in combinatie met Personal Training.

Meer over voedingsadvies

Extra informatie

Snel fit worden of werken aan een betere spiermassa; je kunt verschillende redenen hebben waarom Personal Training voor jou goed zou kunnen werken. Wil je graag meer weten over de verschillende vormen van persoonlijke begeleiding die we je kunnen bieden? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.