Een personal trainer in Bloemendaal voor u

Een personal trainer inhuren is helemaal geen gek idee! In ons moderne leven is geregeld sporten vaak een hele opgave. Met een personal trainer wordt het veel gemakkelijker. Heeft u al tijd gevonden om te gaan sporten, wat gaat u dan precies doen? En is dat eigenlijk wel goed voor uw lichaam? Belast u uw spieren niet verkeerd, of juist te weinig? Laat al deze zorgen achter u en geniet zorgeloos van uw eigen personal trainer!

Alleen of in een groep?

U kunt zelfstandig gebruik maken van een personal trainer. Een personal trainer inzetten samen met een vriend of vriendin is voordeliger, terwijl de begeleiding hetzelfde is. U kunt maximaal in een groep van 4 mensen gebruik maken van een personal trainer. U kunt zelf een groep samenstellen, maar u kunt ook instromen. Trainen met anderen motiveert vaak enorm. Toch is het zelfstandig trainen met een personal trainer het meest intensief.

Waar in Bloemendaal?

U kunt op veel locaties gebruik maken van uw personal trainer. Zelfs combinaties zijn hierin mogelijk. Of u uw personal trainer aan huis wilt ontvangen, in de buitenlucht, of in een goed ingerichte trainingsfaciliteit, alles is mogelijk! In de regio Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen en Zandvoort zijn prachtige locaties te vinden voor een training in de open lucht, zoals bijvoorbeeld het kopje van Bloemendaal. Uw personal trainer verzorgt alle trainingsmaterialen op locatie, zodat u zorgeloos uw trainingen kunt doen.

Wilt u zeer gericht aan uw kracht werken met gewichten, dan is een training in een trainingscentrum meest praktisch.

Personal trainer in de breedste zin?

Met een afgeronde HBO opleiding Sport en Bewegen en na vele jaren topsport te hebben bedreven, mag u van Paul Witte als personal trainer in Bloemendaal alles verwachten wat u van een deskundig personal trainer verwacht. Paul heeft bovendien voldoende psychologisch inzicht om mensen op een tactische manier te motiveren. Daarnaast is Paul Witte voedingsdeskundige. Sporten in combinatie met de juiste voeding zorgt voor de beste resultaten.

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgebied PW Personal Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer BentveldPersonal Trainer HeemstedePersonal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Alleen of in een groep?

U kunt zelfstandig gebruik maken van een personal trainer. Een personal trainer inzetten samen met een vriend of vriendin is voordeliger, terwijl de begeleiding hetzelfde is. U kunt maximaal in een groep van 4 mensen gebruik maken van een personal trainer. U kunt zelf een groep samenstellen, maar u kunt ook instromen. Trainen met anderen motiveert vaak enorm. Toch is het zelfstandig trainen met een personal trainer het meest intensief.

Persoonlijke wens

Tijdens ons intake gesprek kunt u aangeven wat u wilt bereiken, wat u leuk vindt, waar u ondersteuning wenst en meer. Het intakegesprek is een vast onderdeel van het werken met een personal trainer. Op basis van dit intake gesprek wordt immers het trainingsprogramma opgesteld. Geheel op u toegesneden, zoals u dat mag verwachten van uw personal trainer. Het intake gesprek is vrijblijvend en gratis.

Wacht niet langer, wordt fit, krijg dat lichaam waar u altijd van droomde. Doe het samen met uw personal trainer in Bloemendaal en begin vandaag nog. Neem contact op via de website of telefoon. Uw personal trainer gaat u zondermeer verder helpen!

Over Paul Witte

Mijn naam is Paul Witte, geboren in Haarlem en ik heb jarenlang gewoond in Overveen. Ik ben een sportman in hart en nieren. Ik heb de opleiding Sport & Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) afgerond en mag de titel voeren van Sport & Bewegen Professional. Dit betreft een 4 jarige HBO opleiding. Sinds begin 2011 ben ik begonnen als personal trainer in de regio Haarlem, Bentveld, Aerdenhout en Zandvoort. Inmiddels zijn veel klanten u voor gegaan om de stap naar personal training te maken.

Al tijdens mijn studie ben ik jarenlang werkzaam geweest als fitnessinstructeur bij Lifefit, een grote sportschool in Haarlem. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de nodige praktijkervaring heb opgedaan.

Alles over Paul

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle