Personal Trainer Bloemendaal

Een personal trainer in Bloemendaal?

Jazeker! Paul Witte is uw personal trainer in Bloemendaal!

 

Een personal trainer inhuren

Een personal trainer inhuren is helemaal geen gek idee! In ons moderne leven is geregeld sporten vaak een hele opgave. Met een personal trainer wordt het veel gemakkelijker. Heeft u al tijd gevonden om te gaan sporten, wat gaat u dan precies doen? En is dat eigenlijk wel goed voor uw lichaam? Belast u uw spieren niet verkeerd, of juist te weinig? Laat al deze zorgen achter u en geniet zorgeloos van uw eigen personal trainer!

Alleen of in een groep?

U kunt zelfstandig gebruik maken van een personal trainer. Een personal trainer inzetten samen met een vriend of vriendin is voordeliger, terwijl de begeleiding hetzelfde is. U kunt maximaal in een groep van 4 mensen gebruik maken van een personal trainer. U kunt zelf een groep samenstellen, maar u kunt ook instromen. Trainen met anderen motiveert vaak enorm. Toch is het zelfstandig trainen met een personal trainer het meest intensief.

Personal Trainer Bloemendaal

Waar in Bloemendaal?

U kunt op veel locaties gebruik maken van uw personal trainer. Zelfs combinaties zijn hierin mogelijk. Of u uw personal trainer aan huis wilt ontvangen, in de buitenlucht, of in een goed ingerichte trainingsfaciliteit, alles is mogelijk! In de regio Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen en Zandvoort zijn prachtige locaties te vinden voor een training in de open lucht, zoals bijvoorbeeld het kopje van Bloemendaal. Uw personal trainer verzorgt alle trainingsmaterialen op locatie, zodat u zorgeloos uw trainingen kunt doen.

Wilt u zeer gericht aan uw kracht werken met gewichten, dan is een training in een trainingscentrum meest praktisch.

Personal trainer in de breedste zin

Met een afgeronde HBO opleiding Sport en Bewegen en na vele jaren topsport te hebben bedreven, mag u van Paul Witte als personal trainer in Bloemendaal alles verwachten wat u van een deskundig personal trainer verwacht. Paul heeft bovendien voldoende psychologisch inzicht om mensen op een tactische manier te motiveren. Daarnaast is Paul Witte voedingsdeskundige. Sporten in combinatie met de juiste voeding zorgt voor de beste resultaten.

Persoonlijke wensen

Tijdens ons intake gesprek kunt u aangeven wat u wilt bereiken, wat u leuk vindt, waar u ondersteuning wenst en meer. Het intakegesprek is een vast onderdeel van het werken met een personal trainer. Op basis van dit intake gesprek wordt immers het trainingsprogramma opgesteld. Geheel op u toegesneden, zoals u dat mag verwachten van uw personal trainer. Het intake gesprek is vrijblijvend en gratis.

Wacht niet langer, wordt fit, krijg dat lichaam waar u altijd van droomde. Doe het samen met uw personal trainer in Bloemendaal en begin vandaag nog. Neem contact op via de website of telefoon. Uw personal trainer gaat u zondermeer verder helpen!

RegioRegio
Personal Trainer Aerdenhout Personal Trainer Heemstede
Personal Trainer Bentveld Personal Trainer Overveen
Personal Trainer Bloemendaal Personal Trainer Zandvoort
Personal Trainer Haarlem