Personal Trainer Aerdenhout

Een personal trainer in Aerdenhout?

Zoek niet verder, Paul Witte is de personal trainer in Aerdenhout!

 

PW Personal Training

De personal trainer in de regio Aerdenhout PW Personal Training is opgericht door Paul Witte. Na zelf vele jaren topsport op het hoogste niveau te hebben bedreven, is Paul Witte in staat mensen op een perfecte manier te trainen en te begeleiden als personal trainer. Paul kent alle ins en outs van sporten, bovendien is Paul zeer kundig in het geven van voedingsadviezen. Deze combinatie bij een personal trainer zorgt voor grote tevredenheid en fitte klanten!

Personal training zoals het hoort

Uw personal trainer stippelt per persoon een trainingsplan uit. Dit betekent dat er per persoon wordt gekeken naar fitheid, mobiliteit, beschikbaarheid, motivatie en persoonlijke wensen. Op basis van deze gegevens wordt een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld en krijgt u zeer persoonlijke begeleiding.

Paul is met een HBO diploma Sport en Bewegen als personal trainer heel goed in staat om ook u te motiveren en zo te begeleiden dat u uw doelstellingen haalt. Geen dom doordouwen, maar op een prettige manier begeleidt, dat kunt u verwachten van Paul Witte als personal trainer.

Jezelf motiveren, of gemotiveerd worden

Veel van onze klanten delen hetzelfde verhaal, al jaren wilden ze zich beter voelen en al jaren kwam het er niet van. Het kan heel moeilijk zijn jezelf te motiveren om te gaan sporten als je dit lange tijd niet gedaan hebt. Het weer ‘op gang komen’, wordt aanzienlijk makkelijker met behulp van een personal trainer.

Een personal trainer kan ook met duo’s werken. Vaak motiveert de vooruitgang die zichtbaar wordt bij een ander. Met een vriend en vriendin kan het ook leuker zijn om te sporten. Ook is het mogelijk om van een personal trainer gebruik te maken in een groep. Deze groepen bestaan maximaal 4 uit mensen. U kunt instromen in een groep, maar u kunt ook uw eigen groep samenstellen.

Personal Trainer Aerdenhout

Personal trainer in de breedste zin

Paul Witte is als personal trainer zeer divers in het begeleiden van mensen. De motivatie en de gesteldheid van zijn klanten is immers ook steeds anders. De één wil fitter worden, of een beter figuur krijgen, de ander is al fanatiek aan het trainen, maar zit op een dood punt.

Onafhankelijk van uw wens kunt u bij PW Personal Training terecht voor uw personal trainer. Het is de uitdaging voor iedereen de juiste vorm van trainen te vinden!

Personal trainer op locatie

De begeleiding van de personal trainer kan op veel locaties worden gegeven. Het kan bij u thuis, maar ook buiten of bij een trainingsfaciliteit. In de omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen en Zandvoort zijn prima trainingslocaties te vinden. Wilt u echt krachttraining doen met gewichten, dan is het makkelijker om te trainen in een trainingscentrum. Uw personal trainer verzorgt de materialen zowel binnen als buiten om de training nog uitdagender te maken.

Intakegesprek bij uw personal trainer

Bij iedere nieuwe aanmelding vindt er eerst een intake gesprek plaats van ongeveer 45 minuten. Tijdens dit gesprek worden zaken besproken die voor de personal trainer belangrijk zijn om een inschatting te kunnen maken. Twijfelt u niet langer, kom in actie, huur een personal trainer! Het intake gesprek met uw personal trainer is geheel gratis en vrijblijvend! Kunnen wij u nog meer motiveren?

RegioRegio
Personal Trainer Aerdenhout Personal Trainer Heemstede
Personal Trainer Bentveld Personal Trainer Overveen
Personal Trainer Bloemendaal Personal Trainer Zandvoort
Personal Trainer Haarlem  
 

\Eiwitrepen