Een personal trainer in Aerdenhout voor u

De personal trainer in de regio Aerdenhout PW Personal Training is opgericht door Paul Witte. Na zelf vele jaren topsport op het hoogste niveau te hebben bedreven, is Paul Witte in staat mensen op een perfecte manier te trainen en te begeleiden als personal trainer. Paul kent alle ins en outs van sporten, bovendien is Paul zeer kundig in het geven van voedingsadviezen. Deze combinatie bij een personal trainer zorgt voor grote tevredenheid en fitte klanten!

Personal training zoals het hoort?

Uw personal trainer stippelt per persoon een trainingsplan uit. Dit betekent dat er per persoon wordt gekeken naar fitheid, mobiliteit, beschikbaarheid, motivatie en persoonlijke wensen. Op basis van deze gegevens wordt een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld en krijgt u zeer persoonlijke begeleiding.

Paul is met een HBO diploma Sport en Bewegen als personal trainer heel goed in staat om ook u te motiveren en zo te begeleiden dat u uw doelstellingen haalt. Geen dom doordouwen, maar op een prettige manier begeleidt, dat kunt u verwachten van Paul Witte als personal trainer.

Personal trainer in de breedste zin

Paul Witte is als personal trainer zeer divers in het begeleiden van mensen. De motivatie en de gesteldheid van zijn klanten is immers ook steeds anders. De één wil fitter worden, of een beter figuur krijgen, de ander is al fanatiek aan het trainen, maar zit op een dood punt.

Onafhankelijk van uw wens kunt u bij PW Personal Training terecht voor uw personal trainer. Het is de uitdaging voor iedereen de juiste vorm van trainen te vinden!

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgebied PW Personal Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer BentveldPersonal Trainer HeemstedePersonal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Jezelf motiveren, of gemotiveerd worden

Veel van onze klanten delen hetzelfde verhaal, al jaren wilden ze zich beter voelen en al jaren kwam het er niet van. Het kan heel moeilijk zijn jezelf te motiveren om te gaan sporten als je dit lange tijd niet gedaan hebt. Het weer ‘op gang komen’, wordt aanzienlijk makkelijker met behulp van een personal trainer.

Een personal trainer kan ook met duo’s werken. Vaak motiveert de vooruitgang die zichtbaar wordt bij een ander. Met een vriend en vriendin kan het ook leuker zijn om te sporten. Ook is het mogelijk om van een personal trainer gebruik te maken in een groep. Deze groepen bestaan maximaal 4 uit mensen. U kunt instromen in een groep, maar u kunt ook uw eigen groep samenstellen.

Intakegesprek bij uw personal trainer

Bij iedere nieuwe aanmelding vindt er eerst een intake gesprek plaats van ongeveer 45 minuten. Tijdens dit gesprek worden zaken besproken die voor de personal trainer belangrijk zijn om een inschatting te kunnen maken. Twijfelt u niet langer, kom in actie, huur een personal trainer! Het intake gesprek met uw personal trainer is geheel gratis en vrijblijvend! Kunnen wij u nog meer motiveren?

Over Paul Witte

Mijn naam is Paul Witte, geboren in Haarlem en ik heb jarenlang gewoond in Overveen. Ik ben een sportman in hart en nieren. Ik heb de opleiding Sport & Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) afgerond en mag de titel voeren van Sport & Bewegen Professional. Dit betreft een 4 jarige HBO opleiding. Sinds begin 2011 ben ik begonnen als personal trainer in de regio Haarlem, Bentveld, Aerdenhout en Zandvoort. Inmiddels zijn veel klanten u voor gegaan om de stap naar personal training te maken.

Al tijdens mijn studie ben ik jarenlang werkzaam geweest als fitnessinstructeur bij Lifefit, een grote sportschool in Haarlem. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de nodige praktijkervaring heb opgedaan.

Alles over Paul

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle