Conditie verbeteren

U wilt uw conditie verbeteren?

Kies bij PW Personal Training voor begeleiding die past!

 

Conditie verbeteren

Met een betere conditie is het leven leuker. U voelt zich beter, kunt meer dingen aanpakken en u houdt energie over voor de leuke dingen in het leven. Uw conditie verbeteren kan op vele manieren. Afhankelijk van uw wensen en uw fitheid werkt PW Personal Training een programma uit met als doel uw conditie te verbeteren.

Personal training

Met personal training profiteert u van een deskundige begeleiding die u in staat stelt uw doelen te halen op een verantwoorde manier. We kunnen allemaal sportkleding aantrekken en gaan sporten, maar doen we het dan goed? Overbelasten we onszelf niet, terwijl we onze conditie verbeteren? Immers een blessure maakt het conditie verbeteren een grotere opgave dan het al was. Kies daarom voor verantwoord trainen geheel afgestemd op u bij PW Personal Training.

Doelstelling bij het verbeteren van conditie

Paul Witte is de oprichter van PW Personal Training. Naast een HBO opleiding Sport en Bewegen heeft Paul zelf aan den lijve ondervonden wat het voordeel is van een personal trainer tijdens zijn loopbaan als topsporter. Met een personal trainer bent u immers in staat het beste uit uzelf te halen. Een personal trainer is ook een kundig motivator. Iets dat zeker goed van pas komt wanneer u 1 doel heeft; conditie verbeteren.

Conditie Verbeteren

Intakegesprek

Voor we met de begeleiding beginnen vindt er een intakegesprek plaats. Graag willen wij van u weten waarom u de wens heeft uw conditie te verbeteren, hoe goed uw conditie ooit is geweest en waar u nu tegenaan loopt.

Het intakegesprek duurt ruim een half uur en is geheel gratis en vrijblijvend. PW Personal Training is er voor iedereen, voor een topsporter, maar ook voor non-sporters die hun conditie verbeteren.

 

Op locatie

Voor een conditie training gaan wij graag naar buiten. Bij conditie verbeteren is het nodig dat er langdurigere inspanning is. Buiten hebben wij de ruimte. De frisse buitenlucht heeft bovendien een zeer positief effect op het lichaam en de spieren. Vanzelfsprekend kunnen wij ook indoor de conditie verbeteren. Alles in goed overleg en geheel in samenspraak met u.

Bel of mail voor een afspraak

Kies voor een professional van PW Personal Training als u wilt werken aan conditie verbeteren op een verantwoorde manier. Laat u verrassen en verras uzelf. Een leven is leuker met een goede conditie!