U wilt uw conditie verbeteren?
Conditie verbeteren.

Met een betere conditie is het leven leuker. U voelt zich beter, kunt meer dingen aanpakken en u houdt energie over voor de leuke dingen in het leven. Uw conditie verbeteren kan op vele manieren. Afhankelijk van uw wensen en uw fitheid werkt PW Personal Training een programma uit met als doel uw conditie te verbeteren.

Personal training

Met personal training profiteert u van een deskundige begeleiding die u in staat stelt uw doelen te halen op een verantwoorde manier. We kunnen allemaal sportkleding aantrekken en gaan sporten, maar doen we het dan goed? Overbelasten we onszelf niet, terwijl we onze conditie verbeteren? Immers een blessure maakt het conditie verbeteren een grotere opgave dan het al was. Kies daarom voor verantwoord trainen geheel afgestemd op u bij PW Personal Training.

Neem nu contact op

Doelstelling bij het verbeteren van conditie

Paul Witte is de oprichter van PW Personal Training. Naast een HBO opleiding Sport en Bewegen heeft Paul zelf aan den lijve ondervonden wat het voordeel is van een personal trainer tijdens zijn loopbaan als topsporter. Met een personal trainer bent u immers in staat het beste uit uzelf te halen. Een personal trainer is ook een kundig motivator. Iets dat zeker goed van pas komt wanneer u 1 doel heeft; conditie verbeteren.

Intakegesprek

Voor we met de begeleiding beginnen vindt er een intakegesprek plaats. Graag willen wij van u weten waarom u de wens heeft uw conditie te verbeteren, hoe goed uw conditie ooit is geweest en waar u nu tegenaan loopt.

Het intakegesprek duurt ruim een half uur en is geheel gratis en vrijblijvend. PW Personal Training is er voor iedereen, voor een topsporter, maar ook voor non-sporters die hun conditie verbeteren.

Op locatie

Voor een conditie training gaan wij graag naar buiten. Bij conditie verbeteren is het nodig dat er langdurigere inspanning is. Buiten hebben wij de ruimte. De frisse buitenlucht heeft bovendien een zeer positief effect op het lichaam en de spieren. Vanzelfsprekend kunnen wij ook indoor de conditie verbeteren. Alles in goed overleg en geheel in samenspraak met u.

Bel of mail voor een afspraak

Kies voor een professional van PW Personal Training als u wilt werken aan conditie verbeteren op een verantwoorde manier. Laat u verrassen en verras uzelf. Een leven is leuker met een goede conditie!

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle

Werkgebied PW Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer BentveldPersonal Trainer Haarlem – Personal Trainer Heemstede  – Personal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Welke vormen van Personal Training zijn er?

Persoonlijke training is behalve individuele begeleiding ook mogelijk in andere vormen. Zo kun je met een klein groepje trainen in de vorm van Small Group Training. Sport je liever in je up, maar wel graag met een plan? Dan is een persoonlijk schema een uitstekende oplossing voor jou. Neem eens een kijkje bij onze overige diensten op het gebied van personal training, zoals bijvoorbeeld: Personal Training aan Huis.

small group training

Small Group Training

Bij Small Group Training ga je met een kleine groep vrienden, familie of collega’s aan de slag onder begeleiding van een deskundig trainer. Een groot voordeel van deze trainingsvorm is dat jullie elkaar kunnen stimuleren en motiveren. Bovendien liggen de kosten voor Small Group Training een stukje lager dan voor Personal Training omdat de kosten over meerdere personen worden verdeeld.

Meer over Small Group Training

personal training

Persoonlijk Schema

Een persoonlijk schema is een stappenplan op maat waarmee je zelfstandig aan de slag kunt bij het Life Fit Centre. We brengen vooraf je trainingsdoel en situatie in kaart en maken aan de hand daarvan een trainingsschema waarmee je zo op eigen houtje kunt werken. Gedurende een eenmalige personal training nemen we het trainingsschema met je door en leggen we je uit hoe je materialen en toestellen kunt gebruiken. Met het schema kun je zo’n vier tot zes weken aan de gang.

Meer over Personal Schema

voedingsadvies haarlem 1

Voedingsadvies

Het wordt vaak onderschat, maar voeding is een belangrijk onderdeel wanneer je bepaalde doelen wilt bereiken. Misschien zelfs wel de belangrijkste! PW Personal Training biedt daarom persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding. We maken je daarbij bewust van je huidige eetgewoontes en leren je welke mogelijkheden je hebt om je lifestyle te veranderen. Ook wanneer je spiermassa wilt opbouwen of meer spierdefinitie wilt, kunnen we je begeleiden met advies over voeding en supplementgebruik. Voedingsadvies bieden we uitsluitend in combinatie met Personal Training.

Meer over voedingsadvies

Extra informatie.

Snel fit worden of werken aan een betere spiermassa; je kunt verschillende redenen hebben waarom Personal Training voor jou goed zou kunnen werken. Wil je graag meer weten over de verschillende vormen van persoonlijke begeleiding die we je kunnen bieden? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.