Privé fitness op locatie bij jou in de buurt

Een superstrak lijf of gewoon een paar kilo’s eraf. Wat je doel ook is, met personal training ligt het ineens binnen handbereik. Onderzoek heeft uitgewezen dat fitness op locatie onder begeleiding van een persoonlijk instructeur veel efficiënter werkt dan op eigen houtje sporten of je aansluiten bij een fitnessklas. Als je daarbij bedenkt dat je personal training op een door jou gewenste locatie kunt laten plaatsvinden, dan wordt de drempel wel heel laag om jezelf privé fitness te gunnen.

Fitness AerdenhoutFitness BloemendaalFitness BentveldFitness Haarlem – Fitness Heemstede – Fitness Overveen – Fitness Zandvoort

Personal Training Haarlem

Waar is privé fitness op locatie mogelijk?

Met de duinen aan onze voeten, de zee op de achtergrond en omringd door eeuwige bossen is het geen straf om in de regio Haarlem te trainen. De mogelijkheden om in de vrije natuur fitness te beoefenen zijn eindeloos, van de Bloemendaalse stranden tot het Zandvoortse fitnessparcours, van de Heemsteedse bospaden tot het heuvelachtige Middenduin.

Sportscholen hebben ook zo hun voordelen, zoals een dak boven je hoofd wanneer het plenst en vooral: geavanceerde fitnessapparatuur. Zowel in Zandvoort als in Haarlem geven we privé fitness in de sportschool. Geef je de voorkeur aan je eigen omgeving? Ook bij jou thuis is personal training mogelijk!

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.