Hier zie je een aantal oefeningen tijdens een Personal Training, zoals het zogeheten “Bankdrukken”. Het bankdrukken is misschien wel de bekendste oefening. Het Bench Press, zoals de oefening in het Engels heet, is een oefening waarbij een bepaalde weerstand, een gewicht, moet worden overwonnen, liggende op een bank. Dit is de basis oefening om je borst te trainen. Met deze oefening belast je het middelste gedeelte van de borst spier (de Musculus Pectoralis) en tevens de triceps, de voorkant schouders en de rug.

Daarnaast zie je de T-Bar Row machine. Deze is makkelijker dan de T-Bar Row zonder buiksteun omdat het bovenlijf nu kan rusten tegen de steun. Hierdoor zijn de core spieren minder actief en hoeft het lichaam dus eigenlijk minder hard te werken. Een voordeel hiervan is weer dat de oefening zwaar uitgevoerd kan worden. Deze oefening is vooral gericht op het trainen van de brede rugspier (Latissimus Dorsi) maar daarnaast komen ook andere spieren aan de orde.

Tot slot zie je begeleiding tijdens de beenoefening Lunges. Deze oefening wordt uitgevoerd met een stang op de schouders.