Afslanken met een personal trainer

Afslanken met een personal trainer is een populaire succesformule. Waarom dat zo goed werkt?
Omdat een personal trainer je een totaalaanpak biedt: sport én voeding. Zo wordt het een levensstijl.

Jane Fonda, Barbie en de Weight Watchers

Afslanken; het klinkt een beetje als een jaren-80 trend. Heel wat decennia hebben vooral vrouwen zich in bochten gewrongen om aan een slankheidsideaal te voldoen dat volkomen onrealistisch was. Gelukkig stappen we daar geleidelijk van af. Slank gaat nu veel meer over: een gezond gewicht, souplesse en vitaliteit.

Wil jij:

  • een gezond, lenig en sterk lichaam?
  • overgewicht voor altijd verliezen?
  • je mooi en vitaal voelen?
  • bewegen en goed eten als tweede natuur gaan zien?

Zorg dan dat je een nieuwe levensstijl adopteert die de rest van je leven bij je blijft. Hoe je dat doet? Ga afslanken met een personal trainer.

Neem nu contact op

Afslanken vs afvallen

Eerst even dit: de termen afslanken en afvallen worden veel door elkaar heen gebruikt. Maar waar afvallen vooral op gewicht focust, denken we bij slank ook aan begrippen als: mooi, gespierd, glad.

Toch moet je beseffen dat afvallen en afslanken grotendeels op hetzelfde neerkomt. Want om beide te bereiken zul je twee dingen als vanzelfsprekend moeten gaan zien: gezond eten en regelmatig sporten. Doe je dat, dan komt dat gezonde, slanke lichaam grotendeels vanzelf.

Ook afslanken met Personal Training

Ontdekken of met personal training afslanken iets voor jou is? Velen zijn je al voor gegaan, lees hun ervaringen maar eens. Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel kennismaken!

Je kunt je direct online aanmelden of bel ons via 06-28140685.

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgebied PW Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Personal Trainer AerdenhoutPersonal Trainer BloemendaalPersonal Trainer BentveldPersonal Trainer Haarlem – Personal Trainer Heemstede  – Personal Trainer Overveen – Personal Trainer Zandvoort

Personal Training Haarlem

Met of zonder personal trainer afslanken

Middels personal training afslanken is net zoiets als piano leren spelen met een pianoleraar. Volkomen logisch toch? Natuurlijk kun je proberen het zelf te doen. Maar dat mislukt vaak, meestal omdat het te langzaam gaat. Omdat je op een gegeven moment helemaal niet meer vooruit lijkt te gaan. Het gaat je frustreren, vervelen en het verliest z’n prioriteit.

Sommige mensen gaan er meteen vól voor en gaan fanatiek sporten en diëten. Gevolg? Blessures. Opkomende rugpijn. Een vetverbranding niet niet op gang komt. Afslanken zonder personal trainer is als leren pianospelen zonder leraar. Er is niemand die jou efficiënt door het leerproces heen loodst, die jou uitdaagt zodat je groeit en die je afremt wanneer je teveel van jezelf vraagt.

Waarom met personal training afslanken zo goed werkt

Het goede nieuws: met een personal trainer wordt afslanken ineens een haalbare werkelijkheid. Personal training leert jou hoe je sporten en gezond eten op een blijvende manier in je leven integreert. Zo komt dat slanke lichaam vanzelf binnen handbereik. Daar hoef je geen sportieveling of keukenchef voor te zijn. Ook jij kan een nieuwe levensstijl aanleren.

Hoe werkt afslanken met personal trainer?

Bij afslanken met een personal trainer gaan we in beeld brengen wat je idealen zijn. Dat worden de trainingsdoelen waar we het voor doen. Daarbij leggen we de focus op sport en voeding.

Sporten met personal trainer

Fitness, hardlopen, krachttraining: wat gaan we doen? De personal trainer maakt een gevarieerd schema dat helemaal op maat is. Is jouw doel om te werken aan een killer body? Dan leggen we meer nadruk op krachttraining en vetverbranding. Liever vooral afvallen of een ijzeren conditie? Dan ligt de focus daar.

Voedingsadvies

Zonder goed voedingsadvies is afslanken zinloos. En dus gaan we ons buigen over voeding. Over jouw eetgewoonten en hoe je die kunt aanpassen. We leren je hoe je gezond kunt eten zonder dat je leven er minder leuk op wordt. Uiteraard inclusief makkelijke en lekkere recepten!

Zoals we al zeiden: succesvol afslanken lukt alleen als de nieuwe levensstijl van gezonde voeding en beweging een vast onderdeel van je leven wordt. Je programma loopt dus de rest van je leven door. Maar na een tijdje heb je ons niet meer nodig! We leren het jou zodat je het straks op eigen kracht verder kunt.

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle