U wilt beter trainen en op een andere manier? Kies voor PW Personal Training voor begeleiding op maat!

Veel onwetendheid

Veel mensen die willen dat hun spieren gaan groeien, gaan naar een sportschool om zichzelf enorm in te spannen met het idee dat de spieren dan automatisch zullen groeien. Veel mensen lezen over de trainingsprogramma’s van bodybuilders en denken als ze hetzelfde principe volgen zij dan ook zullen groeien. Helaas is dit zelden waar en is de kans op langdurige (zware) blessures groter dan de kans dat er naar tevredenheid spieren worden opgebouwd. Voorkom een ongezonde manier van trainen en maak gebruik van een personal trainer. Met PW Personal Training is een personal trainer voor iedereen binnen handbereik.

Bodybuilding of krachttraining?

Veel mensen denken dat krachttraining en bodybuilding hetzelfde is. Dit is absoluut niet waar en zelfs niet te vergelijken. Iemand die krachttraining doet, is bezig ter verbetering van een sportprestatie. Bij bodybuilden gaat het puur om het visuele effect en is kracht een absolute bijzaak. Bij bodybuilding gaat het om het laten groeien van spieren. Dit wordt ook wel hypertrofie genoemd. Bij bodybuilden ligt de aandacht op het isoleren van spieren, terwijl bij krachttraining het geheel dient te worden versterkt.

Ga niet zo maar trainen als een bodybuilder

Eén van de slechtste dingen die je je lichaam kunt aandoen, is keihard trainen als een bodybuilder zonder de juiste kennis. Het is dan een kwestie van tijd tot de eerste blessures zullen optreden. ‘No Pain No Gain’ is inmiddels een zeer achterhaalde gedachte bij bodybuilden. De ‘pijn’ is vaak afkomstig van pezen en kapsels en niet van de spier zelf. Een spier op zijn donder geven om zo groei te genereren is ook een zeer achterhaalde aanpak. Spierscheuring zorgt voor de aanmaak van testosteron, maar zorgt niet voor de aanmaak van groeihormonen. Het is wetenschappelijk bewezen dat bij de aanmaak van groeihormonen automatisch testosteron wordt aangemaakt en het dus altijd te verkiezen is om zo te trainen dat er maximaal groeihormoon wordt aangemaakt.

PW Personal Training biedt begeleiding op maat

Wilt u trainen met als doel uw spiermassa te verhogen of bepaalde spiergroepen beter te laten uitkomen? Neem dan contact op met PW Personal Training. Wij bieden u een trainingsprogramma dat niet saai is, goed vol te houden is en voor resultaat zorgt. We beginnen met de opbouw van de kleinere spieren, dit voorkomt blessures en stelt ons in staat de spieren waar het echt om gaat flink te laten groeien. Om spieren te laten groeien trainen we niet op 100% van ons kunnen, maar op 60 tot 85% van de maximale kracht. Ook zijn de pauzes tussen de oefeningen kort, om de aanmaak van groeihormonen maximaal te stimuleren. Naast een sluitend trainingsadvies krijgt u van PW Personal Training desgewenst ook een voedingsadvies mee. Met PW Personal Training bent u verzekerd van een goed resultaat.

Stop met energie verspillen, stop met je lichaam af te beulen, neem contact op met PW Personal Training en vraag een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan.