Privé fitness in Bloemendaal

Loop je tegen je eigen grenzen aan? Vliegen die kilo’s er gewoon niet af of blijven die spierbundels niet plakken? Ploeter dan niet langer door maar laat je begeleiden door een professional. Paul Witte biedt privé fitness in Bloemendaal en omgeving. Personal training heeft zich al tijden bewezen als de meest efficiënte manier om je doel te bereiken. Het is laagdrempelig, leuk en volledig op maat. En als je bedenkt dat we het gewoon in jouw directe omgeving in Bloemendaal kunnen aanbieden, is afvallen of spieren kweken ineens wél haalbaar.

Neem nu contact op

Fitness in de bossen en duinen van Bloemendaal

Buiten sporten biedt zoveel meer dan sporten in een sporthal. Het is fijn om de frisse buitenlucht op te hijgen en de stilte om ons heen te voelen. In de omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen en Zandvoort zijn prima trainingslocaties te vinden. Sportscholen hebben ook zo hun voordelen: de beschikking over eindeloos veel fitnessapparatuur en een dak boven je hoofd bij slecht weer.

Kies je voor privé fitness in Bloemendaal, dan kan het allemaal: buiten sporten, binnen sporten, of gewoon bij jou thuis. Je personal trainer neemt de benodigde materialen mee en zorgt voor een fitnessles die jou op het lijf geschreven is. Wil jij wel zo’n privé fitnessles in Bloemendaal? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvende intake!

Waarom privé fitness?

Misschien heb je het al aan den lijve ondervonden: hoe moeilijk het kan zijn om in je up gewicht te verliezen of spieren te kweken. Hoe graag je het ook wilt, het lukt je maar niet om uit die bank te komen of echt iets te bewerkstelligen op het gebied van spiermassa of gewicht.

Voor sommigen zijn de fitnessapparaten te ingewikkeld, voor anderen is de drempel van de sportschool überhaupt al te hoog.

Personal training is ontwikkeld om juist met die kwesties te helpen. Een persoonlijke begeleider begrijpt wat je wil en wat je nodig hebt om dat te bereiken. Daarbij biedt hij je fitness op maat, individuele aandacht en een beetje voedingsadvies on the side. En dat allemaal op jouw locatie in Bloemendaal.

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgebied PW Personal Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Fitness AerdenhoutFitness BloemendaalFitness BentveldFitness Haarlem – Fitness Heemstede – Fitness Overveen – Fitness Zandvoort

Personal Training Haarlem

Small group fitness in Bloemendaal

Small Group training is privé fitness voor kleine groepjes. Bij Small Group training geniet je dezelfde voordelen als bij personal training, dat wil zeggen: individuele aandacht en een programma op maat. Met dit verschil dat je traint in een kleine groep van twee tot maximaal vier personen. Daarbij druk je niet alleen de kosten doordat je het uurtarief deelt, je hebt ook veel baat bij de groepswerking. Namelijk: extra motivatie en gewoonweg meer lol.

Small Group fitness kan met je eigen groep van vrienden en bekenden, maar je kunt je ook aanmelden voor een groepje onbekenden die Small Group fitness in Bloemendaal willen volgen of al volgen. Ook voor fitness in een kleine groep in Bloemendaal geldt: het kan in het bos, aan zee, in de sportschool of bij jou thuis. Meld je nu aan!

Paul Witte personal fitness trainer

Of je nu in een kleine groep of individueel in Bloemendaal wilt fitnessen: het valt en staat allemaal met de man die je begeleidt. Paul Witte is al jaren één van de meest gewaardeerde professionals op het gebied van personal training. Winnaar van de Dutch Fitness Awards en inmiddels een fenomeen in de regio. Dankzij zijn professionele scholing (HBO Sport & Bewegen en diverse aanvullende studies over sport en voeding) en vele jaren ervaring lukt het hem om zelfs de meest vastgeroeste onder ons aan het bewegen te krijgen.

Zijn passie voor het vak, professionaliteit en doelgerichtheid brengt hij met veel overtuiging over op de trainers met wie hij samenwerkt. En met succes, getuige de vele enthousiaste mensen die je zijn voorgegaan.

Neem nu contact op!

Zit je nog in je luie stoel of sta je inmiddels te popelen om jezelf een privéles fitness in Bloemendaal cadeau te doen? Wacht dan niet langer en neem nu contact op! We nodigen je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij jij jouw wensen en doelen uiteenzet en wij onze aanpak en adviezen aan je presenteren. En natuurlijk bespreken we waar het allemaal mag gaan plaatsvinden in Bloemendaal!

Over Paul Witte

Mijn naam is Paul Witte, geboren in Haarlem en ik heb jarenlang gewoond in Overveen. Ik ben een sportman in hart en nieren. Ik heb de opleiding Sport & Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) afgerond en mag de titel voeren van Sport & Bewegen Professional. Dit betreft een 4 jarige HBO opleiding. Sinds begin 2011 ben ik begonnen als personal trainer in de regio Haarlem, Bentveld, Aerdenhout en Zandvoort. Inmiddels zijn veel klanten u voor gegaan om de stap naar personal training te maken.

Al tijdens mijn studie ben ik jarenlang werkzaam geweest als fitnessinstructeur bij Lifefit, een grote sportschool in Haarlem. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de nodige praktijkervaring heb opgedaan.

Alles over Paul

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle