Fitness Bloemendaal

Fitness in Bloemendaal?

Trainen bij jou in de buurt en zo snel mogelijk je doelen bereiken? Kies voor privé fitness in Bloemendaal!

Privé fitness in Bloemendaal

Loop je tegen je eigen grenzen aan? Vliegen die kilo's er gewoon niet af of blijven die spierbundels niet plakken? Ploeter dan niet langer door maar laat je begeleiden door een professional. Paul Witte biedt privé fitness in Bloemendaal en omgeving. Personal training heeft zich al tijden bewezen als de meest efficiënte manier om je doel te bereiken. Het is laagdrempelig, leuk en volledig op maat. En als je bedenkt dat we het gewoon in jouw directe omgeving in Bloemendaal kunnen aanbieden, is afvallen of spieren kweken ineens wél haalbaar.

Fitness in de bossen en duinen van Bloemendaal

Buiten sporten biedt zoveel meer dan sporten in een sporthal. Het is fijn om de frisse buitenlucht op te hijgen en de stilte om ons heen te voelen. In de omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen en Zandvoort zijn prima trainingslocaties te vinden. Sportscholen hebben ook zo hun voordelen: de beschikking over eindeloos veel fitnessapparatuur en een dak boven je hoofd bij slecht weer. Kies je voor privé fitness in Bloemendaal, dan kan het allemaal: buiten sporten, binnen sporten, of gewoon bij jou thuis. Je personal trainer neemt de benodigde materialen mee en zorgt voor een fitnessles die jou op het lijf geschreven is. Wil jij wel zo'n privé fitnessles in Bloemendaal? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvende intake!

Fitness in Bloemendaal

Waarom privé fitness?

Misschien heb je het al aan den lijve ondervonden: hoe moeilijk het kan zijn om in je up gewicht te verliezen of spieren te kweken. Hoe graag je het ook wilt, het lukt je maar niet om uit die bank te komen of echt iets te bewerkstelligen op het gebied van spiermassa of gewicht.

Voor sommigen zijn de fitnessapparaten te ingewikkeld, voor anderen is de drempel van de sportschool überhaupt al te hoog.
 

Personal training is ontwikkeld om juist met die kwesties te helpen. Een persoonlijke begeleider begrijpt wat je wil en wat je nodig hebt om dat te bereiken. Daarbij biedt hij je fitness op maat, individuele aandacht en een beetje voedingsadvies on the side. En dat allemaal op jouw locatie in Bloemendaal.

Small group fitness in Bloemendaal

Small Group training is privé fitness voor kleine groepjes. Bij Small Group training geniet je dezelfde voordelen als bij personal training, dat wil zeggen: individuele aandacht en een programma op maat. Met dit verschil dat je traint in een kleine groep van twee tot maximaal vier personen. Daarbij druk je niet alleen de kosten doordat je het uurtarief deelt, je hebt ook veel baat bij de groepswerking. Namelijk: extra motivatie en gewoonweg meer lol.

Small Group fitness kan met je eigen groep van vrienden en bekenden, maar je kunt je ook aanmelden voor een groepje onbekenden die Small Group fitness in Bloemendaal willen volgen of al volgen. Ook voor fitness in een kleine groep in Bloemendaal geldt: het kan in het bos, aan zee, in de sportschool of bij jou thuis. Meld je nu aan!

Paul Witte personal fitness trainer

Of je nu in een kleine groep of individueel in Bloemendaal wilt fitnessen: het valt en staat allemaal met de man die je begeleidt. Paul Witte is al jaren één van de meest gewaardeerde professionals op het gebied van personal training. Winnaar van de Dutch Fitness Awards en inmiddels een fenomeen in de regio. Dankzij zijn professionele scholing (HBO Sport & Bewegen en diverse aanvullende studies over sport en voeding) en vele jaren ervaring lukt het hem om zelfs de meest vastgeroesten onder ons aan het bewegen te krijgen. Zijn passie voor het vak, professionaliteit en doelgerichtheid brengt hij met veel overtuiging over op de trainers met wie hij samenwerkt. En met succes, getuige de vele enthousiaste mensen die je zijn voorgegaan.

Neem nu contact op!

Zit je nog in je luie stoel of sta je inmiddels te popelen om jezelf een privéles fitness in Bloemendaal cadeau te doen? Wacht dan niet langer en neem nu contact op! We nodigen je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij jij jouw wensen en doelen uiteenzet en wij onze aanpak en adviezen aan je presenteren. En natuurlijk bespreken we waar het allemaal mag gaan plaatsvinden in Bloemendaal!

RegioRegio
Fitness in Aerdenhout Fitness in Heemstede
Fitness in Bentveld Fitness in Overveen
Fitness in Bloemendaal Fitness in Zandvoort
Fitness in Haarlem