Fitness Aerdenhout

Fitness in Aerdenhout?

Snel op weg naar je doel, met eigen instructeur en op eigen locatie: geniet van de voordelen van privé fitness in Aerdenhout!

Privé fitness in Aerdenhout

Elswout, de Waterleidingduinen, Kraantje Lek: fitness in Aerdenhout en omgeving is geen straf. Sport je liever binnen? Dan hebben we het LifeFit Centre binnen handbereik. En het kan natuurlijk ook gewoon aan huis! Ons maakt het niks uit: privé fitness verzorgen wij overal, binnen én buiten in Aerdenhout.

Waarom privé fitness?

Gewicht verliezen is voor velen een eindeloze martelgang van diëten en zinloze sportklasjes. Spiermassa kweken en onderhouden is al even moeilijk wanneer je niet weet wat je doet. Wat je ook probeert te bereiken met je lichaam: in je eentje ploeteren is demotiverend en totaal inefficiënt. Wil je iets bewerkstelligen, dan zul je er hulp bij moeten halen. Hulp van iemand die weet waar hij het over weet, die ziet wat jij persoonlijk nodig hebt en een plan maakt om je doel te behalen. Et voila: zie daar de personal trainer.

Je kunt het jezelf nog makkelijker maken: door de personal trainer naar je toe te halen. Door op díe plaatsen in Aerdenhout fitness te beoefenen waar jij je goed voelt. Lekker buiten in de natuur of juist op je matje in de serre van je eigen huis. Of in de sportschool, als dat meer je stilo is. Paul Witte Personal Training introduceert je graag in de beste fitnessplekken van Aerdenhout en omgeving.

Fitness Aerdenhout

Aerdenhout en omgeving

De omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen en Zandvoort biedt genoeg als het gaat om fitness in de vrije natuur. De voorlopers van de duinen, de landgoederen en de bossen en weilanden: ruimte te over om helemaal los te gaan op sportief vlak.

Buiten sporten is niet alleen goed voor je lichaam, het is ook goed voor de moraal. Behalve wanneer het met bakken uit de lucht komt. Dan is de sportschool nog niet zo'n slecht idee.
 

Sportscholen bieden bovendien een enorme plus: fitnessapparatuur. Want wanneer je spiermassa wilt kweken zijn fitnessapparaten onontbeerlijk. In zowel Haarlem als Zandvoort kunnen we fitness in sportscholen verzorgen waarbij we alle apparatuur tot onze beschikking hebben. Geef je de voorkeur aan privé fitness thuis in Aerdenhout? Geen probleem. Paul Witte geeft ook privélessen aan huis en neemt daarbij alle benodigde materialen mee.

Small group fitness in Aerdenhout

Liever trainen met een paar vrienden of collega's? Small group training is een uitstekende vorm van personal training. Enerzijds geniet je dezelfde indivuele aandacht als bij 1 op 1 training, anderzijds proef je de motivatie en het plezier van de dynamiek van een groep. Bovendien pak je daarmee een flink prijsvoordeel: je deelt immers de kosten van privé fitness.

Small Group Training kan in groepjes van twee tot maximaal vier personen. Daarbij heb je de mogelijkheid zelf een groep samen te stellen, of je aan te sluiten bij een ander groepje in Aerdenhout. Paul Witte stelt zijn programma af op zowel de doelen van de groep, als op de individuele wensen en capaciteiten van de deelnemers.

Paul Witte personal fitness trainer

Als winnaar van de Dutch Fitness Awards en trainer van vele sporters in Haarlem en omgeving, heeft Paul Witte zijn sporen inmiddels verdiend.  Na het behalen van zijn HBO diploma Sport & Bewegen volgde Paul Witte het afgelopen decennium diverse aanvullende studie met betrekking tot sport en voeding. Paul Witte is een doorgewinterde sporter, maar ook een fervent motivator. Hij weet wat elk individu nodig heeft, en met een beetje voedingsadvies on the side, is dit de man die jou doelgericht naar je ideale gewicht of postuur brengt.

Neem nu contact op!

Nu meteen beginnen aan privé fitness bij jou thuis of een andere locatie in Aerdenhout? Laat de twijfel je niet tegenhouden. Mail of bel ons, regel een intakeafspraak en let the fun begin!

RegioRegio
Fitness in Aerdenhout Fitness in Heemstede
Fitness in Bentveld Fitness in Overveen
Fitness in Bloemendaal Fitness in Zandvoort
Fitness in Haarlem