Privé fitness in Bentveld

Ben je het inmiddels wel zat na de zoveelste tevergeefse afvalpoging? Sjor je elke dag aan de gewichten maar zie je nog steeds geen strandadonis in de spiegel? Stop met dat geploeter en overweeg eens privé fitness in Bentveld. Personal training heeft zich bewezen als dé manier om af te vallen en spieren op te bouwen, en wanneer je dat ook nog eens in je eigen omgeving toepast wordt fitness steeds makkelijker onderdeel van je leven.

Neem nu contact op

Personal fitness is zinvol

Met de Waterleidingduinen om de hoek is Bentveld één van de meest geliefde plaatsen om buiten te hardlopen, fietsen of wandelen. Maar wanneer je jezelf een serieus doel hebt gesteld, zoals veel gewicht verliezen of spieren opbouwen, dan is lopen of fietsen niet genoeg. Je zult je flink in het zweet moeten werken en spiergroepen moeten trainen. De beste optie is om aan de slag te gaan met Personal training.

Een personal trainer ziet wat jij nodig hebt en begrijpt waar je heen wilt. Fitness op maat dus, met een dosis persoonlijk voedingsadvies on the side, waarmee je je training ondersteunt en sneller je doel bereikt. Het mooie van personal training is dat het gewoon bij jou in Bentveld kan – in je eigen favoriete omgeving – en dat draagt alleen maar bij aan de haalbaarheid van je doel en het verwerven van een nieuwe, sportieve lifestyle.

Bentveld: fitness in de vrije natuur!

Bij fitness in Bentveld denk je al snel aan de duinen. Ingang Zandvoortselaan biedt een grote speeltuin aan eindeloze ruimte, schitterende natuur en rust. Prima omgeving dus om je spieren te trainen en een paar kilo’s te verliezen.

Vanuit Bentveld ben je ook zo in Elswout, het park, of onderweg naar zee. Privé fitness in Bentveld kan wat ons betreft overal plaatsvinden, en dat mag ook bij jou aan huis zijn, of in de sportschool van Zandvoort of Haarlem (LifeFit Centre, dus vlakbij).
Daarnaast zijn in de omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen en Zandvoort prima trainingslocaties te vinden.

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgebied PW Personal Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Fitness AerdenhoutFitness BloemendaalFitness BentveldFitness Haarlem – Fitness Heemstede – Fitness Overveen – Fitness Zandvoort

Personal Training Haarlem

Small group fitness in Bentveld

Bij Small Group Training train je in kleine groepjes van maximaal vier personen. Het grote voordeel van fitness in een kleine groep is dat je enerzijds geld bespaart en anderzijds er een hoop plezier voor terug krijgt. Je krijgt nagenoeg dezelfde individuele aandacht als bij personal training, maar met als grote extra de stimulans en motivatie die een groep brengt. Small group fitness in Bentveld is in principe altijd mogelijk.

Je kunt zelf een groepje samenstellen (vrienden, collega’s, familie, buren) of je aansluiten bij een groepje dat reeds actief is in de omgeving. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Paul Witte personal fitness trainer

Goede personal training valt en staat met de trainer. Paul Witte is inmiddels een bekende in zijn vakgebied. Winnaar van de Dutch Fitness Awards Haarlem en met veel theoretische kennis en jaren praktische ervaring is dit de man die je binnen no time naar je doel brengt. Paul Witte is op HBO-niveau geschoold met de opleiding Sport & Bewegen Professional en heeft zijn kennis aangevuld met verschillende studies over sport en voeding. Zijn deskundigheid en aanpak weet hij met veel enthousiasme over te brengen op de collega’s met wie hij samenwerkt.

Boek nu je privéles fitness in Bentveld!

Aarzel niet meer, maar neem nu voor eens en voor altijd afscheid van je geploeter, het schuldgevoel en de frustratie. Boek een privéles bij Paul Witte Personal Training en je zult merken dat je leven een andere koers aanneemt. Wil je graag meer weten of met ons kennismaken? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

Over Paul Witte

Mijn naam is Paul Witte, geboren in Haarlem en ik heb jarenlang gewoond in Overveen. Ik ben een sportman in hart en nieren. Ik heb de opleiding Sport & Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) afgerond en mag de titel voeren van Sport & Bewegen Professional. Dit betreft een 4 jarige HBO opleiding. Sinds begin 2011 ben ik begonnen als personal trainer in de regio Haarlem, Bentveld, Aerdenhout en Zandvoort. Inmiddels zijn veel klanten u voor gegaan om de stap naar personal training te maken.

Al tijdens mijn studie ben ik jarenlang werkzaam geweest als fitnessinstructeur bij Lifefit, een grote sportschool in Haarlem. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de nodige praktijkervaring heb opgedaan.

Alles over Paul

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle