Privé fitness in Zandvoort

Hollen langs de waterlijn, rekken en strekken in de duinen, sit-ups met het geluid van de golven op de achtergrond: fitness in Zandvoort is geen moetje, maar een must. Personal training van Paul Witte maakt van fitness in Zandvoort niet alleen een heerlijke ervaring, maar vooral een zinvolle bezigheid. Want terwijl jij je spieren traint en gewicht verliest, doet de natuur mooie dingen voor je gemoed. En dat is dubbel winst.

Neem nu contact op

Personal fitness is zinvol

Onderzoek heeft het al eerder uitgewezen: fitness onder begeleiding van een personal trainer is effectief, ook voor de lange termijn. Personal training focust zich op jou, jouw capaciteiten en je wensen. Wil je afvallen, een strakker lijf of een serieus multipack op je buik? Een personal trainer bouwt voor jou een fitnesspakket op maat waarmee je snel en duurzaam je doelen bereikt. En daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je nu kiest voor fitness aan het Zandvoortse strand of in een Zandvoortse sportschool. Maar dat de natuur goed is voor de geest, dat weten we wel. Dus waarom die twee niet combineren! Wil jij privé fitness in Zandvoort? Meld je dan gewoon nu aan voor een vrijblijvende kennismaking.

Zandvoort: een prima plek voor fitness!

Fitness in Zandvoort schreeuwt natuurlijk om strand en duinen. Als je de voorkeur geeft aan buiten sporten, dan zit je in Zandvoort op de eerste rij. Behalve de vrije natuur en eindeloos veel ruimte, biedt Zandvoort een outdoor fitness parcours.

In de omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen en Zandvoort zijn prima trainingslocaties te vinden.

In Zandvoort is bovendien een prima sportschool waar we onze training kunnen voortzetten. Geef je de voorkeur aan een rustige omgeving zonder al teveel gedoe om je heen? We kunnen ook bij jou thuis in Zandvoort fitnesstraining verzorgen, mits je daar genoeg ruimte hebt. Je personal trainer neemt de benodigde spullen mee.

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgebied PW Personal Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Fitness AerdenhoutFitness BloemendaalFitness BentveldFitness Haarlem – Fitness Heemstede – Fitness Overveen – Fitness Zandvoort

Personal Training Haarlem

Small group fitness in Zandvoort

Behalve 1 op 1 fitness is het ook mogelijk om Small Group Training in Zandvoort te volgen. Bij Small Group fitness train je in kleine groepjes van maximaal vier personen. Het grote voordeel van deze manier van trainen is dat je de kosten drukt en het plezier deelt. Je traint een stuk effectiever en met een hoop meer lol dankzij de motivatie van anderen. En in plaats van een uurtarief voor één persoon betaal je nu een stukje minder. Daarbij krijg je dezelfde kwaliteit voor je geld: individuele aandacht en een persoonlijke trainschema dat bij jou en je groep past.

Stel je je eigen groepje van vrienden samen of sluit je je liever aan bij een groepje onbekenden? Beide is mogelijk. Small group fitness kan, net als personal fitness, overal in Zandvoort plaatsvinden: in de sportschool, in de vrije natuur of bij jou thuis. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer info!

Paul Witte personal fitness trainer

Paul Witte is een professional in zijn vak. Al vele jaren traint hij uiteenlopende mensen met uiteenlopende wensen en lichamen. En allemaal zijn ze enthousiast over zijn aanpak en het resultaat. Paul is op HBO-niveau geschoold middels de opleiding Sport & Bewegen Professional en heeft zijn kennis aangevuld met verschillende studies over sport en voeding. Inmiddels is Paul Witte een bekend fenomeen in de wereld van fitness in Zandvoort, Haarlem en Heemstede. Onlangs werd Paul uitgeroepen tot de beste Personal Trainer van de gemeente Haarlem in de Dutch Fitness Awards. Zijn manier van trainen, enthousiasme en deskundigheid brengt hij met veel passie over op de mensen met wie hij samenwerkt.

Neem nu contact op!

Fitness onder begeleiding van een personal trainer heeft alleen zin als de trainer echt in staat is om te zien wat je nodig hebt. Een personal trainer moet jou bovendien kunnen stimuleren in het behalen van je persoonlijke doel. Zoek jij iemand die individuele, professionele en effectieve fitness aanbiedt in Zandvoort of omgeving? Laat je dan begeleiden door PW Personal Training. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intakegesprek in Zandvoort of Haarlem.

Over Paul Witte

Mijn naam is Paul Witte, geboren in Haarlem en ik heb jarenlang gewoond in Overveen. Ik ben een sportman in hart en nieren. Ik heb de opleiding Sport & Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) afgerond en mag de titel voeren van Sport & Bewegen Professional. Dit betreft een 4 jarige HBO opleiding. Sinds begin 2011 ben ik begonnen als personal trainer in de regio Haarlem, Bentveld, Aerdenhout en Zandvoort. Inmiddels zijn veel klanten u voor gegaan om de stap naar personal training te maken.

Al tijdens mijn studie ben ik jarenlang werkzaam geweest als fitnessinstructeur bij Lifefit, een grote sportschool in Haarlem. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de nodige praktijkervaring heb opgedaan.

Alles over Paul

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle