Privé fitness in Haarlem

Afvallen of spieren kweken is geen vanzelfsprekendheid. Hele volksstammen staan tevergeefs te hossen voor de computer of te sjorren aan de gewichten. Allemaal vermoeiende inspanningen met teleurstellend resultaat. Om echt iets te bereiken moet je het jezelf makkelijk maken. Om te beginnen: doe het niet alleen maar laat je begeleiden door personal trainer. En twee: haal de sport naar je toe! Hoe? Privé fitness in Haarlem! Lekker trainen in de frisse buitenlucht, in de sportschool, of gewoon bij jou thuis.

Neem nu contact op

Waar en waarom fitness in Haarlem?

De Hout, het Spaarne, de LifeFit sporthal: fitness in Haarlem kan overal. Buiten sporten is heerlijk en biedt je behalve frisse lucht en de aanblik van natuur een eindeloze speeltuin waar niets geld kost en je veel ruimte hebt. In de omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen en Zandvoort zijn prima trainingslocaties te vinden. Toch heeft de sportschool ook zo z’n voordelen: geavanceerde fitnessapparaten en no matter hoe hard het buiten plenst: het is er altijd droog en warm. Het maakt ons niks uit: bij PW personal training sporten we waar het jou uitkomt.

Fitness Haarlem bij jou thuis? Kan ook! Hoe dan? Als jij genoeg ruimte hebt om languit, over dwars en omgekeerd te zwieren en te springen, te rekken en te strekken, dan doen we fitness thuis! Wij nemen de benodigde materialen mee. Een groot voordeel: wanneer je thuis of ergens bij jou in de buurt in Haarlem traint, wordt het steeds makkelijker om fitness een onderdeel te laten worden van je leven. En daarmee word je dus niet alleen slank en gespierd, je blijft het ook.

Is privé fitness iets voor mij?

Privé fitness in Haarlem, klinkt goed, toch? Maar het klinkt ook duur! Moet je tot de welgestelden behoren om in Haarlem van een personal trainer fitnesslessen te krijgen?

We kunnen je zeggen: dat valt reuze mee. Ten eerste moet je weten dat ons uurtarief heel schappelijk is. We vragen echt niet de hoofdprijs. Ten tweede moet je je bedenken dat je geen jaren personal training nodig hebt.

Privé fitness in Haarlem betekent dat we (haalbare!) doelen in kaart brengen en een programma voor je samenstellen waarmee je die doelen zo snel mogelijk kunt bereiken. Maar duurzaamheid is daarbij het sleutelwoord: we willen immers dat je ons op een gegeven moment niet meer nodig hebt en op eigen kracht doorgaat. Fitness wordt je nieuwe lifestyle, zogezegd. En doordat we trainen bij jou in Haarlem past fitness vanzelf in je dagelijkse routine.

Het komt er dus op neer dat je met privé fitness sneller je doel bereikt, minder geld kwijt bent aan zinloze lidmaatschappen en gewend raakt aan sporten op eigen kracht en eigen locatie. Ten slotte is er nog een voordeeltje: een personal trainer leert je ook nog iets over voeding. Met voedingsadvies erbij ben je helemaal snel op je ideale gewicht of postuur!

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgebied PW Personal Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Fitness AerdenhoutFitness BloemendaalFitness BentveldFitness Haarlem – Fitness Heemstede – Fitness Overveen – Fitness Zandvoort

Personal Training Haarlem

Small group fitness in Haarlem

Kies je liever voor een goedkopere manier van individuele begeleiding, of zoek je behalve resultaat ook aansluiting en gezelligheid? Dan is Small Group training iets voor jou! Small Group training is privé fitness in Haarlem voor kleine groepjes van maximaal vier personen. Hierbij krijg je dezelfde individuele aandacht als bij personal training, maar je deelt de kosten. Een groep is bij veel mensen een extra stimulans. Zie je het al voor je: gezellig met je vrienden of collega’s fitnessen in de Haarlemmer Hout, de sportschool, of bij één van jullie thuis?

Je kunt uiteraard ook kiezen voor anonimiteit en je aansluiten bij een reeds bestaande kleine groep. Bij PW Personal Training vinden we zeker weten een fitness plek voor je in Haarlem!

Paul Witte personal fitness trainer

Winnaar van de Dutch Fitness Awards 2017 en inmiddels een fenomeen in de regio: met Paul Witte als je privé fitness instructeur in Haarlem zit je wel goed. Met een HBO diploma Sport & Bewegen en diverse aanvullende diploma’s met betrekking tot sport en voeding op zak, is dit de man die jou stapsgewijs naar je doel brengt. Zijn vele jaren ervaring met verschillende mensen en doelen hebben zijn theoretische kennis aangevuld met praktische wetenschap. En daarmee boekt hij resultaat. Zijn kennis brengt hij bovendien met veel overtuiging over op zijn collega’s.

Neem nu contact op!

Zie je fitness Haarlem al voor je: nu echt op weg naar dat slanke en gespierde lijf? Maar dan ook echt? Of twijfel je nog of personal training of small group training iets voor jou is? Schroom niet: neem contact met ons op en vraag wat je wilt weten. We nodigen je graag uit voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Even uitproberen, zo’n privéles fitness in Haarlem of elders in de regio? Dan kan ook. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Over Paul Witte

Mijn naam is Paul Witte, geboren in Haarlem en ik heb jarenlang gewoond in Overveen. Ik ben een sportman in hart en nieren. Ik heb de opleiding Sport & Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) afgerond en mag de titel voeren van Sport & Bewegen Professional. Dit betreft een 4 jarige HBO opleiding. Sinds begin 2011 ben ik begonnen als personal trainer in de regio Haarlem, Bentveld, Aerdenhout en Zandvoort. Inmiddels zijn veel klanten u voor gegaan om de stap naar personal training te maken.

Al tijdens mijn studie ben ik jarenlang werkzaam geweest als fitnessinstructeur bij Lifefit, een grote sportschool in Haarlem. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de nodige praktijkervaring heb opgedaan.

Alles over Paul

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle