Privé fitness in Heemstede

Lijkt je dat niet wat? Fit worden en aan je spieren werken met behulp van een personal trainer? In Heemstede kan het. Paul Witte verzorgt al vele jaren in de regio Heemstede fitness en personal training voor iedereen die graag onder begeleiding wilt sporten. Dat betekent dat je met Paul Witte thuis, maar ook in de duinen, in de sportschool of in de bossen van Heemstede fitness en andere vormen van training kunt beoefenen. En dat kan al voor een hele schappelijke prijs!

Neem nu contact op

Vraag een gratis intake aan

Zou je graag privé fitness in Heemstede willen? Om je te helpen bij het afvallen, sterker worden of het bereiken van een gespierd lichaam? PW Personal Training staat voor je klaar. Aarzel niet langer en bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens de intake kunnen we inventariseren waar je wensen en doelen liggen en hoe een personal trainer je daarbij zo effectief mogelijk kan helpen.

De locatie Heemstede

Fitness in Heemstede betekent: gebruik maken van alles wat de omgeving te bieden heeft! Zo kunnen we lekker naar buiten, naar bijvoorbeeld Groenendaal of het Spaarne.

In de omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen en Zandvoort zijn prima trainingslocaties te vinden. Bij fitness zetten we alles in om fit te worden. Je personal trainer neemt daarbij de middelen mee om optimaal te kunnen trainen.

Is het weer beroerd of geef je de voorkeur aan binnen trainen? Fitness kan ook prima bij jou thuis in Heemstede, of in een trainingscentrum.

Gratis proefles aanvragen?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgebied PW Personal Training

Mijn werkgebied ligt voornamelijk op locatie Haarlem en Zandvoort. Maar ook in Bloemendaal, Overveen, Heemstede, in Aerdenhout en in Bentveld geef ik veel personal training. Locatie Kraantje Lek, Middenduin het strand van Zandvoort of de waterleidingduinen zijn voor mij bekende locaties om te trainen. Zie onderstaande regio overzicht voor de locaties waar ik personal training geef.

Fitness AerdenhoutFitness BloemendaalFitness BentveldFitness Haarlem – Fitness Heemstede – Fitness Overveen – Fitness Zandvoort

Personal Training Haarlem

Small group fitness in Heemstede

Personal training klinkt al snel exclusief en duur. Dat valt reuze mee, maar om het voordeliger te laten uitpakken kun je er ook voor kiezen om samen met een vriend of vriendin personal training te volgen. Behalve dat je daarmee de kosten flink drukt, is samen fitnessen vooral heel leuk. Vrienden motiveren elkaar en dat helpt om je doelen te bereiken. Small group training (zoals dat heet) biedt je voldoende aandacht en dezelfde intensiviteit als personal fitness.

Je kunt je eigen groepje samenstellen, maar je kunt ook in een ander fitnessgroepje in Heemstede instromen. Small group training is zinvol tot maximaal vier personen. Bij grotere groepen gaat de individuele aandacht verloren. Wanneer je een gevorderde sporter bent en professionele begeleiding zoekt bij het behalen van specifieke doelen adviseren we je voor 1 op 1 personal training te kiezen.

Professionele fitness begeleiding

Wanneer je fitness op maat zoekt, dan wil je natuurlijk begeleid worden door een professional uit het vak. Paul Witte is inmiddels een bekende naam als het gaat over professionele personal training. Opgeleid tot Sport & Bewegen Professional (HBO) heeft Paul zich middels aanvullende studies over sport en voeding opgewerkt tot één van de meest kundige en ervaren personal trainers uit de regio Heemstede-Haarlem-Zandvoort. Met Paul Witte bereik je simpelweg wat je wilt bereiken. Niet voor niets is Paul in 2o17 uitgeroepen tot de beste Personal Trainer van gemeente Haarlem (Dutch Fitness Awards)!

Neem nu contact op!

Je kunt er nog even over nadenken. En volgende maand nog eens verder kijken. Of je kunt het nu gewoon regelen: bel Paul Witte en regel een intake voor fitness in Heemstede. Bij jou thuis, in de open lucht of in de sportschool. Probeer het gewoon eens, en kijk of personal training bij je past. Misschien kun je er nog iemand bij betrekken en Small Group training in Heemstede volgen. Linksom of rechtsom: fitness gaat je heel veel brengen. Dus regel vandaag nog dat intakegesprek!

Over Paul Witte

Mijn naam is Paul Witte, geboren in Haarlem en ik heb jarenlang gewoond in Overveen. Ik ben een sportman in hart en nieren. Ik heb de opleiding Sport & Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) afgerond en mag de titel voeren van Sport & Bewegen Professional. Dit betreft een 4 jarige HBO opleiding. Sinds begin 2011 ben ik begonnen als personal trainer in de regio Haarlem, Bentveld, Aerdenhout en Zandvoort. Inmiddels zijn veel klanten u voor gegaan om de stap naar personal training te maken.

Al tijdens mijn studie ben ik jarenlang werkzaam geweest als fitnessinstructeur bij Lifefit, een grote sportschool in Haarlem. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de nodige praktijkervaring heb opgedaan.

Alles over Paul

Ervaringen PW Personal Training

personal training haarlem
review teken

Vol goede moed ging ik naar mijn eerste training met Paul. We zouden die keer immers alleen wat testjes doen om te kijken wat ik wel/niet kon. Ik voelde meteen aan Paul dat hij snel door had wat ik wel en niet kon.

Romy Jonkers

personal training review
review teken

Afwisselend met cardio- en kracht-,en later gecombineerde oefeningen, ben ik week na week mijn grenzen gaan verleggen. Waar het eerst voelde als een persoonlijke marteling, voelde ik me langzaam maar zeker fitter, sterker, beter.

Michael Bot

pw training review
review teken

Los van de professionele insteek is Paul gewoon een heel fijn persoon en is er tijdens de trainingen genoeg ruimte voor plezier en af en toe een goed gesprek. No nonsens met een hart voor zijn vak en voor de mensen. Dát is Paul!

Danielle