Fitness Overveen

Fitness in Overveen?

Personal fitness in Overveen, in de duinen, in de sportschool of gewoon thuis!

 

Privé fitness in Overveen

Als je wilt sporten of je zoekt een locatie voor fitness in Overveen, waar ga je dan heen? Naar de sportschool in Zandvoort of Haarlem? Dat hoeft nu niet meer. Want Paul Witte biedt ook personal training en fitness in Overveen. Gewoon lekker buiten in de natuur, bij jou thuis, of ergens op een daarvoor geschikte fitness locatie in de buurt.

Waarom personal fitness?

Een buikje, overgewicht, te weinig spiermassa; voor de hand liggende redenen om aan fitness te beginnen. Zoek je het meer in algemene fitheid en conditie? Ook dat kun je met fitness uitstekend op peil brengen. Maar onthoud: als je het niet goed aanpakt is de kans op succes klein, en de kans op blessures groot. Weinig zichtbaar resultaat of spierpijn zijn grote triggers om het sporten op te geven. En dat is nou net niet wat je wilt.

Maar daar is gelukkig een perfecte oplossing voor: personal fitness. Want personal fitness richt zich helemaal op jou, op jouw mogelijkheden, jouw haalbare kansen, op jouw omstandigheden. En ook: op jouw omgeving. Aarzel dus niet, vraag gewoon eens een vrijblijvend gesprek aan!

Fitness Overveen

Fitness in Overveen

Overveen ligt mooi ingepakt tussen duinen, bossen en stad. Dat maakt die locatie om te sporten heel interessant. Met het Brouwerskolkpark en Nationaal Park Zuid-Kennemerland voor de deur zijn er optimale omstandigheden voor fitness in de vrije natuur.

In de omgeving van Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Overveen en Zandvoort zijn prima trainingslocaties te vinden.
 

Maar ook de fitnesschool in Haarlem ligt op goede afstand. PW Personal Training biedt dan ook een combinatie van personal fitness buiten en fitness in de sportschool. Liever sporten zonder toeschouwers? We kunnen ook bij jou thuis in Overveen fitnesslessen verzorgen. Mits je daar de ruimte voor hebt natuurlijk. Wij nemen de benodigde spullen mee!

Fitness in kleine groepjes

Personal fitness klinkt als iets dat pertinent 1 op 1 plaatsvindt. Maar niets is minder waar: ook in kleine groepjes is personal training mogelijk. Dat noemen we small group training. Small group fitness biedt training aan 2/3 mensen. De mate van persoonlijke begeleiding heeft nauwelijks te lijden onder het feit dat er nog een andere deelnemer is. Maar er zijn wél grote voordelen.

Niet alleen liggen de kosten voor personal fitness op die manier wat lager, samen trainen biedt de beste motivatie. Het is gezellig en leerzaam, het helpt je over eventuele schaamte heen en je kunt elkaar onderling stimuleren.

Small Group fitness Overveen

Small group fitness kan overal in Overveen verzorgd worden: in de natuur, bij jou thuis of in de sportschool. Je mag zelf een groepje samenstellen. Denk aan collega’s, buren, familie of vrienden. Informeer ook eens bij ons. Wie weet is er een groepje in de buurt waar jij je kunt aansluiten.

Paul Witte personal fitness training

Paul Witte is een bekende in de fitnesswereld in de regio Overveen, Haarlem, Heemstede. Met zijn personal training heeft hij een heleboel mensen naar een niveau gebracht waarvan ze dachten dat het niet haalbaar was. Dat gold zowel voor beginnende sporters als geavanceerde bodybuilders.
Paul Witte heeft na zijn Hbo-opleiding Sport & Bewegen Professional aanvullende studies over sport en voeding gevolgd. In zijn fitnesstrainingen concentreert hij zich niet alleen op de sport maar ook op levensstijl en voeding. Deze integrale aanpak maakt zijn personal training tot een groot succes. Alle trainers van PW Personal Training werken volgens deze aanpak.

Neem nu contact op!

Goed, je hebt gelezen wat er mogelijk is op het gebied van personal fitness in Overveen. Maar laat het hier niet bij! Maak gewoon (we zeggen het nog maar eens:) geheel vrijblijvend een afspraak. Want dan kun je zien wat we bedoelen. Vragen stellen. Onze eerlijke koppen eens van dichtbij bekijken. En wij kunnen zien wie we tegenover ons hebben. Achterhalen wat je werkelijke doel is en jou uitleggen wat wij samen voor elkaar kunnen krijgen.

Maak vandaag dus een afspraak met PW Personal Training!

RegioRegio
Fitness in Aerdenhout Fitness in Heemstede
Fitness in Bentveld Fitness in Overveen
Fitness in Bloemendaal Fitness in Zandvoort
Fitness in Haarlem